Our Special Nikah Playback

Salam 
Sekarang kina berada di LCCT untuk ke Bali.. 
Sempat la untuk update sikit tentang video special nikah playback ni..
Terima kasih buat Official Videographer kina: Abang Wira Hidayat...
Atau nama business dia Wira Visuals..happy go lucky orangnya..
Tapi video dia semua syahdu-syahdu & sebak kan? tu yang best tu..:P

Meh la kita tengok sama-sama.. haha



PERNIKAHAN SHAKINA & SHARIFUDDIN from WIRAVISUALS on Vimeo.

Lagu untuk special nikah ni kina pilih lagu Rossa..
Kina sangat suka lagu-lagu Rossa..Tajuknya: Wanita Yang Kau Pilih..

Orang cakap sedih masa pudin salam dengan mak dia..eh..mak dia?
Mak kina jugak la sekarang kan..hai mak! haha..gedik! Tapi kan..segan..
Nampak jelas gila jerawat 2 ketul tu..Memang tension tengok besar gila ok!
Heh..jaga la muka anda sebelum kawen..tapi kadang2 memang tak leh kawal pun..
Nasib baik dekat gambar tak nampak sangat..hihi..maluuu..

Apa-apa pun, sesiapa yang ada duit lebih untuk hire videographer,
Hire la abang wira..memang tak nyesal! ^_^
Kalau budget tak mencukupi, minta saudara mara rakam ok..
Moment akad nikah tu yang penting..suami kita boleh tengok balik nanti..:P
Ok la..off to Bali..nanti kita sambung dengan review Balimoon ya..bye2

29 lovely comments:

miss puteri on October 5, 2011 at 3:23 PM said...

Haah. masa tu sedih ..hehe.. dah kat dewan .malu.. happy berbalimoon dear!!! suke wira visual. tpi xde rezeki! suka video kina!

Fariza on October 5, 2011 at 3:26 PM said...

kina mmg cntik. syahdu tau.
kina g bali ea. jaga diri tau.
syoknya dia honeymoon. :p

Fariza on October 5, 2011 at 3:26 PM said...

kina mmg cntik. syahdu tau.
kina g bali ea. jaga diri tau.
syoknya dia honeymoon. :p

cik anis on October 5, 2011 at 3:28 PM said...

auww..touching la part pudin ngan mak dia tu..bergenang air mata..heee..

selamat berbalimoon kina n pudin!!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on October 5, 2011 at 3:30 PM said...

dah tgk!! memang sgt sweet..pandai dia shoot =)
happy honeymoon kina.

~ NANA ~ on October 5, 2011 at 3:42 PM said...

comellll...nyesal xde OV hari tu :(

malynd_anggun on October 5, 2011 at 4:35 PM said...

time nikah will always akn buat i sebak..xkesah la sape kawen pun..omggg..teringat mase i nikah arituh..hohohoho..sebaakkkk..neway, happy balimoon dear.... :)

Cik Zimie on October 5, 2011 at 4:44 PM said...

bye2 kina :p



insyaallah akan hire ov utk nikah.moment bermakna tu.ley tgk dia akad byk2 kali sampai jemu.hihi

chemil ila on October 5, 2011 at 5:07 PM said...

kina..sangat touching video ni..

happy honeymoon..:)

syaz@rozelt on October 5, 2011 at 5:09 PM said...

hehe..x jemu tengok video nie..klu syaz nak buat dngn wira visuals jugak shake leh tolong mintk discount??hehehe

lysa on October 5, 2011 at 5:57 PM said...

cantiknya..
sangat secocok korang berdua. macam adik beradik. btw, happy honeymoon yer :)

{ Miss Syahira } on October 5, 2011 at 6:24 PM said...

assalamualaikum kina,

1stly, TAHNIAH. moga bahagia hingga ke syurga. amin.

sumpah sedih time mak pudin peluk dia lama-lama. mengalir air mata kita sbb rindu mak. huhuhu.

ish. tak dapat bayangkan time nikah nnt, sure bercucuran air mata.

vanilla on October 5, 2011 at 7:15 PM said...

tahniah kina...muka kina n suami ni potostat ke...sama la! hehe...happy balimoon ;)

ENEF with ♥ on October 5, 2011 at 7:31 PM said...

Berdebar-debar tengok vid ni. Everything nampak lovely. Eh, Kina dengan Pudin sangat padan lah! By the way, selamat tiba di Bali n hepi honeymoon... jgn lupa update experience Kina kat sana ye. My turn pulak next year ke Bali.

|cerita-gadis-ini| on October 5, 2011 at 7:48 PM said...

memang terbaek...touching!,...menitik airmata saya

nurul izayani on October 5, 2011 at 8:15 PM said...

bnyknye iza nk ckpppp..hehe
1) muka kina dgn pudin mmg sama!!!!(pdhal dh bnyk kali ckp nih,hehe)*jeles..
2)mas kahwin sana sma dgn joho eh ;)
3)video kina mmg beshhh!!!touching..
4)tahniah lg skali kina, iza doakn kina dgn pudin bahagia smpi syurga..aminnn =)

BAIZURA NATASHA on October 5, 2011 at 10:46 PM said...

dear kina yang sangatt cantek.. :)
touching i tengok part pelok parents masing2... aww~
btw, ur mom sangat cantek.. :)
happy balimoon..moga selamat pergi dan pulang :0

syuhaidah on October 5, 2011 at 11:39 PM said...

touchingnye tgk video kina..slamt berbulan madu kina n pudin ;)

Sue on October 5, 2011 at 11:58 PM said...

kina.. siyes.. sebak.. sue nangess... hhuwaaaa... selamat berbulan madu :)

fye chan on October 6, 2011 at 2:29 AM said...

my 1st tangisan gembira at ur akad nikah..
my 2nd tangisan gembira kat dewan time tengok video ni..


abg wira terroorrrrlahh!! ;)
LAGU BESTT!! ;)

love.

Cik Una on October 6, 2011 at 8:07 AM said...

touchingnya...bergenang air mata..huhu...best!

Bidasari on October 6, 2011 at 9:46 AM said...

Kina kan betul... kak fida pernah ckp muka korang ada iras...and jodoh yg kuat...dan mudah.. semoga hari2 yang mendatang dihadapi dengan tabah sebagai suami isteri... Ikhlas, jujur, saling memahami dan bertolak ansur perkara utama dalam perkahwinan... Semoga Pudin menjadi Suami yang baik dan Kina menjadi Isteri yang Setia seperti 'tulang rusuk dengan adamnya'...amin

FiZ on October 6, 2011 at 9:54 AM said...

sedih2...touching...huhu

schakeyra on October 6, 2011 at 12:19 PM said...

nangis kirah... woooo~~

SophoRoSyNe a.k.a cik giRang on October 7, 2011 at 11:01 AM said...

....


speechless...sgt touching..air mata dah nak jatuh tp sbb kat opis tahankan je la..huhuhu..

maaf x dpt dtg wedding kina..last minit terpaksa tarik diri sbb nk uruskan hal convo.

buat pengantin.. barakallahu lakuma wa baraka 'alaikuma wa jama' bainakuma fi khoir..ameennn

Bui Junaidi on October 7, 2011 at 2:31 PM said...

tahniah..semoga berbahagia selamanya
g bali ea,bawaklah ole-ole..hehe

Nor Shafinas on October 7, 2011 at 10:29 PM said...

cantik nyer baju kina :)))

cerita best on October 8, 2011 at 7:48 AM said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Cik Roza on November 20, 2011 at 1:35 PM said...

sume cantik...baju tu, i like dats kaler....weeeeeee........ pelamin cantik!!!!simple jer!!!!

video tu....sangat2lah menyentuh hati...sedey...terharu...bersyukur..

anyway...congrets yer....

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork