Comelness

Salam
Kina jumpa ini semasa berjalan-jalan di Times Square Ahad lepas..
Kedai kosmetik rasanya, tak ingat namanya..tapi comel sangat..

Boleh jadi inspirasi untuk pelamin..atau photobooth..


Sweet & comel sangat ni haiiii..

23 lovely comments:

miss puteri on June 21, 2011 at 3:56 PM said...

dear! buat mcm nie tau! nak amik pic nty.hehe. suke sgt jugak!

K.I.N.A on June 21, 2011 at 3:59 PM said...

put: macam tak mampu je nak buat camni..=_=..hee

♥ Kasut Pink ♥ on June 21, 2011 at 3:59 PM said...

Buat photobooth pun cantik ni kan..

K.I.N.A on June 21, 2011 at 4:01 PM said...

kasut pink: yup! agree with u! ^_^

miss puteri on June 21, 2011 at 4:02 PM said...

kerusi boleh guna balik nanti.hee.. (~_^).. ala2 mcm nie pon cantik dear, cuma kalau pelamin nikah nanti kena duduk atas kerusi lah . tak guna pulak bantal kina buat tu.hehe

K.I.N.A on June 21, 2011 at 4:05 PM said...

put: itu la..bantal nikah dah beli awal plak..hehe..:P..weekend ni gi amek kot.

miss puteri on June 21, 2011 at 4:07 PM said...

sila review ye nanti *ini bukan spam* ini sebab dah lama tak komen.haha

LisaLisut on June 21, 2011 at 4:22 PM said...

etude house?hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta on June 21, 2011 at 4:28 PM said...

comel banget!!!!!!! haha suka okeh. pink colour plak tu.

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on June 21, 2011 at 4:31 PM said...

lawa..kalau pink, setuju sgt!! hihi~

K.I.N.A on June 21, 2011 at 4:32 PM said...

put: baik put! hehe..demimu..aku sanggup..haha

lisa: ha! ye kot namanye tu..etude house ye..hehe..

oshinz: comel kan..:)

K.I.N.A on June 21, 2011 at 4:37 PM said...

maera: ni mesti peminat fanatik pink ni..:P

Hanie_Dew on June 21, 2011 at 4:41 PM said...

oo..ni kedai Etude House ni..

Cik Emie on June 21, 2011 at 4:49 PM said...

kina..comel! sume bnda pink pon comel hehe..emi rase lagi sesuai wt photobooth :) bile tgok pic td itu y terfikir :)

K.I.N.A on June 21, 2011 at 4:56 PM said...

hanie: yup..hehe..

emie: emie buat la utk photobooth mcm ni..:P

zimie on June 21, 2011 at 7:32 PM said...

alala pink comelss.pelamin tak mungkin la kina.mesti mak marah.hoho.cantik kan kerusi tu??kalau time tunang cute gak.nak duk dua orang tak mungkin la size gitu.hahah

Miss Sunshine on June 21, 2011 at 7:37 PM said...

pink adalah comel... comel adalah pink... hihi ^_^

miey anna on June 21, 2011 at 8:33 PM said...

comelnye kina..hehehehe..comey2

.::DinCma::. on June 22, 2011 at 7:47 AM said...

mmg sesuai la klu nie jd photobooth.. berebut org nak bergambar nnt.. sgt comel..

dreammm~~

K.I.N.A on June 22, 2011 at 7:56 AM said...

zimie: hehe..kalau mak marah buat photobooth atau deco2 tempat lain..hehe..

hana: haha..ni mesti peminat pink jugak ni..

amy: comey kan..

cma: tapi tak mampu kot kina nak buat utk photobooth..hehe..

fitria on June 22, 2011 at 8:42 AM said...

comel la.. kalau wat pelamin jd mcm pelamin blogger ann dan ash tu kan.. :)

K.I.N.A on June 22, 2011 at 8:51 AM said...

fitria: u r rite! ann is my inspiration..:)

UyaRayza on June 22, 2011 at 11:45 AM said...

buat photobooth la mcm nie heehhe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork