Hye!I'm back on track!

Salam, 
Hai semua! Pertama-tama sekali kina mohon maaf banyak-banyak
sebab privatekan blog buat sementara waktu..

1) Kina nak cari mood update blog..mood dah kembali..yehaa..
2) Kina nak make over sikit supaya blog ni lebih user friendly..
3) Kina nak susun atur label dalam kategori, kalau tak serabutnya..

Lama rasanya tak membaca komen-komen korang..sunyi je email tu..hee..
Sepertinya dijanjikan, kina unprivatekan hari ni..tidur lewat semalam..
Dba, aku dah kotakan janji aku, harap ko orang pertama la baca..:P
Kan aku dah cakap dah takde la banyak pun make overnye..haha

Sekarang blog Journey of Bride to be dah ada fanpage
(over rasanya..hikhik)..Sudah ada 64 like..Thanks a lot ya..! 
Cuma mahu update dengan gambar-gambar dekat fanpage ni..
Taknak kacau kehidupan facebook private (poyo je kan..hikhik)
Kalau silent reader nak tanya kat situ pun senang & cepat sikit kina balas kot..

Seminggu tak berblog rasa macam sebulan..^_^

P/S: Mencari tukang komen yang ke 5000..
nak tahu lebih lanjut tengok di fanpage eh!

31 lovely comments:

miss puteri on June 21, 2011 at 8:11 AM said...

nak jadi pertama!hehe.. comel dear dah makeup2 nie!!hehe.. yey! kembali ceria bila blog kina menyinari hari2 ku!eceh....

K.I.N.A on June 21, 2011 at 8:15 AM said...

put: thank u tuan puteri..!hehe..make up sikit je..tapi yang menu kat atas tu susah sikit sebab dia ada drop down menu..penat main coding..tapi worth it..^_^

Nur Iman on June 21, 2011 at 8:17 AM said...

yea!!!..dh boleh blogwalking di blog Kina..

miss puteri on June 21, 2011 at 8:17 AM said...

hehe. pandai main coding takpe! put pasti tidak!haha.. sebab lama tak komen sini, jadi banyk nak komen hari ni!haha

fitria on June 21, 2011 at 8:18 AM said...

yeay finally kina dah kembali.. tak bez la xdpt bace kina update..

amy fahmi on June 21, 2011 at 8:21 AM said...

Yeay! Akhirnya kina kembali berbelog! :)

Hunny Kitty on June 21, 2011 at 8:32 AM said...
This comment has been removed by the author.
Hunny Kitty on June 21, 2011 at 8:40 AM said...

selamat kembali.....

yUmIe on June 21, 2011 at 8:43 AM said...

Rse cm lme je nk tgu kina open blog blk..hihi..welcome back kina!

Miss Sunshine on June 21, 2011 at 8:49 AM said...

yeay2! kina dah balik... miss u kina.. hihi ^_^

Basyirah Abd Rahman on June 21, 2011 at 8:51 AM said...

erm.. boleh tahan design blog ni. cantik dan fresh. hehe.. cemana buat signature bawah tu shake. sungguh sweeeeeet!

"cikkin" on June 21, 2011 at 8:57 AM said...

yeayy!! kina da kembali..signature tu cantik & lebih senang nk cr ikut label..=)
kina..pasni wat tutor cantikkan blog plak aci? hihi..coding2 segala bagai mmg laa cikkin out..huhu..=)

miss puteri on June 21, 2011 at 9:18 AM said...

kita serupa cikkin!hehe.. yey! buat tuto plese2...hehe. pas kawen aku nak buat pulak blog cantik2 cam nie..ehee. sgt tunggu lepas kawen.haha

K.I.N.A on June 21, 2011 at 9:30 AM said...

iman: dah lama tak nampak iman komen..hehe..

put & cikkin: haha..balas dendam..tutorial coding eh?pening juga tu..insyaAllah, akan cuba bila free nanti ye tuan puteri & puan cikkin..:)

fitria: so sweet! hehe..thank u..:)

is amy teng: haha..guna nama panjang..tq setia nk tggu..:P..seminggu je pun kan..haha..

shahoney: apa2 pm kina
tau..thanks!

yumie: hehe..sminggu je tak blog..:P

hana: yeay..tapi kina still blogwalking wlpun private..:)..miss u too..

basyi: hehe..thanks..nampak sikit je..tapi pening gak nak mengeditnye..ada yg tak betulkan lagi tapi malas dah nak pikir..hehe..nanti shake buat tutorial signature tu..:)

UyaRayza on June 21, 2011 at 9:37 AM said...

yeay!!!! tmpt rujukan dah on semula hehehe..cepat update hehehe

lovelyadibah on June 21, 2011 at 9:47 AM said...

HAHA..nampaknyer bukan orang pertama dh!hehehe..btulla..pe yang berubah nie??agagagaga...haish.xpe2.t aku komen kalo xpuas hati..ko jgn private lagi udoh!HAHA

K.I.N.A on June 21, 2011 at 9:51 AM said...

uya: haha..rujukan la sgt..:P ok..akan update!

dba: ko kena tengok dekat menu atas tu..bila roll over die ade sub menu..hahaha..:P

zimie on June 21, 2011 at 10:26 AM said...

cantiknyeeee interface blog kina yang baru!! oh dah ade yang atas tu eh.hehe suke2. sign bawah tu pun suke gak. ;)

K.I.N.A on June 21, 2011 at 10:39 AM said...

zimie: buat simple2 je..tapi buatkan lambat loading tu masalah jugak tu..hehe..:)..thanks..

lovelyadibah on June 21, 2011 at 10:49 AM said...

huhu..tue lambat loading laptop aku jer kot!!xpe2!!keep it up!sila review spa!!agagagaga...

liyana on June 21, 2011 at 10:57 AM said...

yeay! dah leh bukak balik :)

~ NANA ~ on June 21, 2011 at 11:11 AM said...

nice kina...nmpk lebih kemas dr sblm ni :)

~ mizzAmy ~ on June 21, 2011 at 11:21 AM said...

kemas!! good job kina. my blog dah berabad tak makeover.

nida-razak on June 21, 2011 at 11:26 AM said...

yeay..kina da kembali...blog makin kemas.. cantik =)

K.I.N.A on June 21, 2011 at 12:08 PM said...

dba: aku takde amek gambar kat blog..lagi sekali buat kesilapan..hehe..

liyana:yeay..tq sudi tggu..:)

NANA: tq for the compliment..:)

Amy: blog amy dah kemas tu..hehe..

nida: tq nida! :)

anaztasias nora aira on June 21, 2011 at 1:53 PM said...

welcome back kina !!!!! teruskan berblogging :)

K.I.N.A on June 21, 2011 at 3:11 PM said...

nora: yeay..blog 4 ever..:)

0sh!Nz d' sen0r!ta on June 21, 2011 at 3:38 PM said...

tertanya-tanya juga kenapa sis tutup blog. ehehehe. welcome back sista!

.::DinCma::. on June 22, 2011 at 7:50 AM said...

blog kina ringkas tp byk info menarik.. selamat kembali dear.. suka susunan blog nie & signature kina lawaaa~~

K.I.N.A on June 22, 2011 at 8:50 AM said...

tq sis oshinz and cma! ^_^

fainie_riz on June 22, 2011 at 3:20 PM said...

waaa..kina dh kembali..i mc tak percaya jek u tutup blog hr tu..siap klik 3 4 kali tu..hihii

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork