Review: MeAmore Spa & Beauty

Salam
 Al-kisah sabtu lepas kina ke MeAmore Spa & Beauty di Bandar Baru Bangi..

Ini SPA kedua menggunakan voucher group-on..hehe..
Sebenarnya teman kawan opismate kina, dia first time buat full body..
79% OFF Steam Sauna (30mins)
+ Whitening Facial (40mins) 
+ Full Body Aromatherapy Massage (30mins) 
+ Body Scrub (30mins)  for only RM49 instead of RM235!

Hospitality: kina bagi 5 bintang sebab owner 
SPA ni sangat baik dan peramah..dia pun nak kawen bulan 9 ni..

Urutan: kina bagi 4 bintang sebab best, tak sakit, 
tapi lemah lembut & tak cukup..rasa nak lagi..:P..haha
tapi kan scrub tu dia hanya sapu tapi tak sental pun..=_=
macam mana daki nak hilang kan..tapi takpe..

Facial: Yang ni best..tapi rasa kejapnya..
 Sebenarnya ok je tapi sebab ramai customer jadi agak rushing..
Semua customer yang beli voucher dekat mydeal..hehe..

Condition: kina bagi 3 bintang je sebab tak berapa well organize..
rasa macam at home tapi home yang tak homey..haha..
boleh faham ke apa yang kina nak sampaikan?hehe..

1 kina paling tak suka, kat situ ada 3 bilik..2 bilik besar 1 bilik kecil..
Since kina & kawan first customer, tengok2 ada lelaki dekat bilik kecil..
then walaupun dia tutup pintu rasa tak tenteram ok ada lelaki..
siap main game lagi sebab nampak cahaya & bunyi kat atas siling..
Kina rasa suami kakak yang urut tu..tapi tak sepatutnya dia ada kan..

Kina rasa SPA ni boleh pergi jauh tapi kena improve susun atur SPA tu..


Kita tengok overall review stars..




17 lovely comments:

miss puteri on June 23, 2011 at 11:42 AM said...

hehe. 3.5 eh.. put tak beli kot deal yang nie..pi spa tapi tak pernah review. malas katekan...hehe..kan kalau ada lelaki rase x secure jeh.haha...berjaga2 sgt

♥ Kasut Pink ♥ on June 23, 2011 at 11:49 AM said...

Belum pernah lagi beli promosi spa kat deal. Psstt..kina, bangi tu kat mn ea?

K.I.N.A on June 23, 2011 at 12:09 PM said...

put: tu la..rasa malas nak review..tapi dah janji dengan dba bucuk..haha..saje je nak state nama ko dba..

UyaRayza on June 23, 2011 at 12:49 PM said...

time ko ckp ade lelaki kt blik kecik tue aku dh pk bebukan dh hehehe...terukkan aku hehehe...ok2 bg list spa yg best2 sket hehehe

Wawa Yusoff on June 23, 2011 at 3:19 PM said...

kina, wawa try beli voucher dari milkadeal ni. first time. so mcm blur2 sikit nak guna. hehe.

sampai kat tempat tu kita just present je ek printed voucher tu..?

ElyaElmo on June 23, 2011 at 3:54 PM said...

gaya kina kasi review dh mcm host "jalan jalan cari spa" kan!!!:P

K.I.N.A on June 23, 2011 at 4:44 PM said...

uya: hah! ko pikir ape..hehe

wawa: present je..hehe..jangan bawak duit..:P

elya: haha..sengal..:P

lovelyadibah on June 24, 2011 at 12:34 AM said...

haish..xbest k kina??alor..

K.I.N.A on June 24, 2011 at 11:42 AM said...

dba: bukan la tak best sgt..ok je..tak mencapai tahap bab susun atur je..

kasut pink: huhu..komen u masuk spam..huhu..bangi dekat seksyen 9..

hazlynda kushairi on June 27, 2011 at 1:22 PM said...

Kina, nama owner ni Roshidah kan? Kalau tak silap lah...

K.I.N.A on June 27, 2011 at 2:15 PM said...

lynda: a,ah..dia bahasakan diri kak ros..:)

hazlynda kushairi on June 27, 2011 at 2:20 PM said...

Hehe die kawan uitm dr diploma sampai masters. rasenye die baru bukak spa tu 2 3 bulan lepas rasenye kan? lynda pun tak pernah sampai lagi. specialization die dlm fashion ;)

K.I.N.A on June 27, 2011 at 2:27 PM said...

lynda: la..yeke? a,ah2..kat situ ada banyak baju gak.haha..die ckp dah 3 tahun bukak spa tu..tapi dulu nama lain..tak igt plak..hee..

hazlynda kushairi on June 27, 2011 at 2:30 PM said...

ha'ah.... tapi spa bangi tu rasenye baru kan?

K.I.N.A on June 27, 2011 at 2:36 PM said...

lynda: a,ah..baru..nanti SPA tu masuk pesona pengantin..hehe..kak ros tu cakap..die sgt frenly..:)

hazlynda kushairi on June 27, 2011 at 2:37 PM said...

BAHAHAHA no offense bebeh. die mmg banyak mulut, ramah skit. lynda pun tak pernah lagi sampai sbb jauh nun sane.

zimie on June 27, 2011 at 2:48 PM said...

hehe ok2 paham kot kina.meamore ni memang betul2 sebelah building ofis zimie.haha can make a try kot nanti.

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork