Jatuh cinta dengan tudung ni

Salam 
Sambil belek-belek fanpage OP kina - Mohd Razali,
Ternampak satu gambar baru pasangan Adila & Faiz..
Adila juga seorang bride blogger..maaf tak cam kamu dylla nur..
Padahal pernah komen di blog dylla..hehe..

Kina jatuh cinta dengan tudung dia..
Lembut, kemas, sopan, cantik..
Suka lah..tapi maybe sebab adila cantik so memang cantik sangat..
[Kalau aku pakai entah nampak camne]

Jatuh cinta!

36 lovely comments:

Hidayati Farhan on June 7, 2011 at 9:53 PM said...

muka kecil seswai kina. u kan comel je, sure seswai dgn tudung ni. I pon suka lah, tp nnt muka jd bulat plak :P

miss puteri on June 7, 2011 at 9:56 PM said...

cantik, baju dia pun cantik. put pun dan no idea nak beli n tempah kat mana nie dear, kina tolong buat satu ye.eh, dua lah. nikah n sanding.haha

n.i.n.a on June 7, 2011 at 10:04 PM said...

alamak kina. baju ni mcm nina punye nnt haha tiru dlm majalah pengantin haha

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla on June 7, 2011 at 10:14 PM said...

mmg cantek pon tudung ni kina.....tudung chiffon ea nih....kemas je pakai.....ala...kina pakai konpem canteks punya....so mmg tak jatuh cinta dgn tudung yg slh...hehe

K.I.N.A on June 7, 2011 at 10:17 PM said...

yaty: huhu..muka kina bulat..hihi..

put: haha..nak kina buatkan?alamatnya tak rupa tudung nanti habis..:P..sama la tak tahu lagi tudung cmne ni..

nina: yeke? cantik2..

cik lijah: a,ah..kina rasa chiffon..tang awning & lapis2 tu cantik..ada beading yang nice..

Nor Suhaiza on June 7, 2011 at 10:31 PM said...

alamk...
terjatuh cinta jugak la...
:)

mencari brown paper bag

hidayah hiddensity on June 7, 2011 at 10:38 PM said...

selandang panjang chiffon agaknyer ni? tp kena pakai awning juga yea? kina bleh pakai camni cantik jer..go kina go!! hehe

~ NANA ~ on June 7, 2011 at 10:43 PM said...

cantek!

i dah beli 3 tudung utk pakai time sanding tp semua reject coz x reti nk pakai...huhuhu :(

maybe lps ni blh try yg chiffon mcm dlm pic tu kot :P (sempat lg ni nak cari, ada 3 hari lagi kekekekeke)

K.I.N.A on June 7, 2011 at 10:58 PM said...

suhaiza: hehe..sama plak..:P

hidayah: betul la tu..hehe..rasanya..:P..thanks 4 da support yo..:)

nana: waaa..gigih tu lagi 3 hari..insyaAllah sempat..:) go nana go..

Rilla on June 7, 2011 at 11:41 PM said...

Sesuai sangat dengan Kina, masuk dengan bentuk muka. Macam Rilla memang tak lepas nak pakai tudung awning macam ni.

K.I.N.A on June 7, 2011 at 11:49 PM said...

Rilla: yeke?tp kina rse muka akn jadi macam bola..hehe..

Ms and Mr Red Ribbon on June 7, 2011 at 11:57 PM said...

kina... cantik tue... dah siap ke belum tudung nikah? mesti best pakai yang tue kina... simple, kemas, cantik je...

ElyaElmo on June 8, 2011 at 12:07 AM said...

bagus pakai mcm ni..tutup tempat2 yg sepatutnye ditutupkan ...ape2 pun mmg sweet

anaztasias nora aira on June 8, 2011 at 1:39 AM said...

nora pakai mesti nampak bulat ahahahha :P

Asz Miza on June 8, 2011 at 7:24 AM said...

Seriously sangat cantik..plus menutup apa yang patut..sopan je.

mana nak cari tudung cm2 ar? baju nikah miza pun colour mcm tu..

hehe..

K.I.N.A on June 8, 2011 at 8:08 AM said...

ms red ribbon: xd tudung lagi utk nikah atau resepsi..

elya: heee...sweet kan..

nora: kina pun sama membulat..

miza: mungkin kena customade?ataupun beli awning + selendang chiffon..

Dylla Nur on June 8, 2011 at 8:20 AM said...

kina: kina, malu nye...hehe..klu sesiapa berminat leh bkunjung ke PUTERIS BRIDAL at putrajaya..

first time tgk fb dia mmg terpikat ngn baju2 dia yg sopan2..so mmg worth it la amik kt situ...;)

K.I.N.A on June 8, 2011 at 8:22 AM said...

dylla: hehe..tak perlu malu..sebab kamu sgt cantik ok..ok..noted..puteris bridal..hee..thanks dylla!

♥ Kasut Pink ♥ on June 8, 2011 at 8:58 AM said...

cantik..cantik... kemas je kan die pakai. Awning pun tak tinggi sangat..

intan on June 8, 2011 at 9:06 AM said...

dear, i ada set tudung camni, 1set dgn baju pengantin yang i beli, koleksi puteris putrajaya. memang senang nak pakai..

if nk tgk. boleh je, mane tau nak tempah sendiri ke, boleh la pinjam dari i je..

cheQmOomOo on June 8, 2011 at 9:26 AM said...

a'ah la tdung sgt cntik

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on June 8, 2011 at 9:57 AM said...

bead tudung tu cantik, takyah pakai rantai pun =)

K.I.N.A on June 8, 2011 at 10:12 AM said...

kasut pink: yup..sangat kemas walaupun tak masukkan ke dalam baju..:)

intan: yes!! nanti kina PM intan..hehe..

amal: hehe..kan? cantik2..

maera: betul2..tak payah berserabut dengan rantai..macam dah bentuk rantai da..

kaklong on June 8, 2011 at 10:27 AM said...

sangat cantik...kalo org 'COMEL' mcm kak long ni boleh ke? sesuai ke? adoi...tkt penuh lak dlm kamera tu...hahahah

yg pasti utk Cik Kina mesti sgt cantik dan sangat sesuai...

Adyla on June 8, 2011 at 10:44 AM said...

alahai..orang pakai memang cantik tapi bila sy pakai mesti buruk..tengok geram je:P

K.I.N.A on June 8, 2011 at 11:15 AM said...

kak long: kina tengok sesuai je dengan muka kak long..comel je..bukan 'comel' tau..

adyla: kadang2 perasaan kita aje..tapi kita sama la..hahaha

veesakura on June 8, 2011 at 12:06 PM said...

tudung puteris ker? padanla comel jer. tp tu la, ngeri jer. muka den bulat mcm bola. tapi, memang nampak sweet n sopan jer

K.I.N.A on June 8, 2011 at 12:08 PM said...

veesakura: a,ah..tu tuan punya gambar dah bilang..hehe..

tqahmisdar on June 8, 2011 at 12:54 PM said...

kina pakai pun cantik.. =)

K.I.N.A on June 8, 2011 at 12:56 PM said...

tqah: aip..tak tengok lain mana tau?haha..

blog-tips-kurus on June 8, 2011 at 1:05 PM said...

sangat menawan kalbukuuuuu..

*wedding dicepatkan yek? :-)

zimie on June 8, 2011 at 2:38 PM said...

try la dulu kina.belum coba belum tahu.hihi lawa betul tudung dia.cam ada lapis² depan tu.

nida-razak on June 8, 2011 at 3:23 PM said...

sangat cantik kn kina...=)

K.I.N.A on June 8, 2011 at 5:09 PM said...

tips kurus: cepatkan sebulan je..oktober ni..jemput datang ye..hee

zimie: baik..akan kutest dulu dimuka ini..hehe..

nida: sangat2 cantik..hehe..

UyaRayza on June 9, 2011 at 4:43 PM said...

eh mcm tudung yg aku nk hehehe...mcm je hehe..tp cntik...i loike

fsa itu indah on June 11, 2011 at 8:13 AM said...

kak..sy ade jumpe orang boleh buat customize tudung macam yg kite nak. Pd mata sy cantik la..dia kata bgtau nk yg mcm mana, cara pakai yg mcm mana, semua dia boleh buat.. try tgok gambar2 yg dia buat. veil pn ada. tp xtau la kalo xkene dgn taste akk. slmt mencuba! hihi.

http://www.facebook.com/media/albums/?id=100000737276576

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork