Wordless Wednesday 6!

Salam 
Berangan...
Bora-bora..Wownyeeee kalau dapat honeymoon ke sini..hikhik

13 lovely comments:

kaklong on June 8, 2011 at 12:47 PM said...

kalo saya la kan cik kina, sekiranya dapat p sini, tak kuar bilik kot,....hahahah

K.I.N.A on June 8, 2011 at 12:52 PM said...

kak long: kalau kina pula..keluar bilik je terus terjun laut walaupun tak pandai berenang.kah3..

hazlynda kushairi on June 8, 2011 at 12:58 PM said...

Kina, mane ni? Gold Coast Sepang ek?

♥ Kasut Pink ♥ on June 8, 2011 at 1:35 PM said...

Nak join kina berangan jugaklah =P

dd dudu on June 8, 2011 at 1:52 PM said...

hihi cam takut je nak jalan atas jalan tu, huwarkk

K.I.N.A on June 8, 2011 at 1:59 PM said...

lynda: bora bora dekat Tahiti..huhu..kina pun tak tahu kat mana bora bora ni..hee..

kasut pink: jom berangan sesama..hehe..

dd: hehe..takut ada shark!hehe..:P

zimie on June 8, 2011 at 2:08 PM said...

jom² kina.tapi cam takut je sbb tak reti berenang.jgn lupe pakai pelampung kanak² tu ye.haha

K.I.N.A on June 8, 2011 at 2:13 PM said...

zimie: haha..pelampung kat lengan..comel!

Ms and Mr Red Ribbon on June 8, 2011 at 3:46 PM said...

tahiti? wooo jauhnyer tue... kat sabah bukan ade ye yg cam ginih? nak pegi sana gak!!!

K.I.N.A on June 8, 2011 at 4:14 PM said...

ms red ribbon: yup..sabah ada..sipadan..sabah ada banyak gile pulau cantik2..

fainie_riz on June 9, 2011 at 10:42 AM said...

dgr cite, kat hotel ni lantai die transparent..so blh tgk ikn berenang2 kt dlm air..cool..kat sepang gold coast kn ni..

K.I.N.A on June 9, 2011 at 11:37 AM said...

fainie: yang atas ni gambar kat bora-bora..tapi kina rasa kat sepang gold coast ada gak..

UyaRayza on June 9, 2011 at 4:43 PM said...

bora bora kat mane eh? hehehe...butanye akuuuuuuuuuuuuu

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork