Botol jar dari Quality Pack

Salam
Akhirnya dah berjaya memborong botol jar untuk doorgift nanti dari QP.
QP stands for Quality Pack..Kalau google map search je plaza puchong ok..
Senang je nak cari sebenarnya..muka depan kedai adalah begini..
Pandangan depan kedai

Quotation dari QP. Klik untuk tengok alamat-alamat & no tel. Kat Johor pun ada..
Kat sini ada pelbagai jenis packaging. Kalau beli banyak dapat murah la..
Beli sikit pun takde la mahal macam beli dekat pasaraya kot..
Botol jar kina beli tak sampai 70sen pun..Serius sangat berbaloi..
Harga adalah bergantung kepada saiz & kuantiti ye tuan puan.. 
Saiz botol jar kina kecik aje 200ml..

Bagi penutup botol jar ada dua warna putih atau gold..
Kina ambil warna gold kunun nampak more exclusive..
Beza harga adalah 5sen untuk penutup warna gold..
Harga penutup adalah standard..Kalau tak silap kina la..
Harga botol ikut size pastu korang tambah la dengan harga penutup..

Penutup color Gold = RM0.19
Penutup color Putih = RM0.14

+
Harga botol pilihan korang..




Mula-mula amoi tu tanya nak ambil berapa?
Pudin cakap 1000 boleh tak? 
Amoi tu balas untuk u boleh punya..haha
Kina cakap better ambil lebih sikit untuk keselamatan..
So kitorang ambil 1020pcs sebab packaging 60pcs 1 kotak..

Dengan pantasnya amoi tu buat quotation pastu tanya bawa kereta apa?
Pudin cakap CCK ...Kina dah gelak dah..diikuti amoi tu..haha..
Orang tanya kereta apa bukan no plate kereta..aduyai..hehe..

 Nasib baik lah bawa kereta pudin kalau tak mesti semput babyelite kina tu..
Tu pun muat-muat aje 17 kotak + 1 kotak penutup dalam kereta..
botol-botol jar kosong sedia untuk berkhidmat..hehe
After that kitorang parking kereta betul-betul belakang kedai
Supaya senang nak angkat kotak-kotak tu masuk dalam kereta..
Berotot jugak la nak mengangkat..haha..QP takde service mengangkat..
Takde la berat sangat kalau angkat dengan penuh kesungguhan..hee..

So far so good..QP pun layan ok je..no problem at all..
Actually kalau nak senang berurusan dengan vendor 
Kita sendiri kena prepare ourselves..lengkapi pertanyaan dengan senyuman.

Kalau muka pun masam mencuka nak aspect orang akan respect?
Kalau tanya soalan bodoh nak orang layan dengan pandai?
Jangan susahkan vendor kalau taknak vendor susahkan kita..
Dan apa yang paling penting ucapan terima kasih..

Sekian, terima kasih..:)..Heee



79 lovely comments:

Asz Miza on June 5, 2011 at 3:15 PM said...

Kina..better check penutup tu cukup ke tak..sy beli haritu tak cukup..dalam 5 penutup jugak la..terpaksa pergi balik beli lain..
-___-"

K.I.N.A on June 5, 2011 at 3:28 PM said...

miza, kina tak check punagi..hehe..sebab tu sengaja beli lebih..sebab kina pun selalu kira salah..kina pun redha je kl terkurang atau terlebih..heee

Asz Miza on June 5, 2011 at 3:38 PM said...

hehe..itu la..silap miza gak xkira dat day..da dekat 2 bulan beli baru perasan..itu pn masa tgh cuci2 jar baru kira tak cukup..btw kita nye botol sama! hehe..miza bli penutup colour putih..

K.I.N.A on June 5, 2011 at 3:45 PM said...

hehe..sama eh?yeay..geng..haha..
penatnya nak cuci nt 1000pcs..haha..

Asz Miza on June 5, 2011 at 3:50 PM said...

hehehe..memang penat..miza yg 500++ pun da sakit2 pinggang basuh berbesen2 dalam bilik air..hahaha..:)
Gud luck Kina!

K.I.N.A on June 5, 2011 at 3:54 PM said...

haha..thanks miza! nanti nak 1!hehe

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla on June 5, 2011 at 5:39 PM said...

hehe...mcm org...die bg penutup terlebih...rezeki sendiri.....

ooo..teringat hari tu bw kete myvie je bw jar..takut benor bile langgar bumper, pastu bunyi botol berlaga2, da mcm org jual botol da...kih3

K.I.N.A on June 5, 2011 at 6:27 PM said...

cik lijah: bagus la terlebih..hehe..biasa la kan..manusia bukan robot yg kira..

tu la..bawak kete slow gile..haha

Wawa Yusoff on June 5, 2011 at 7:38 PM said...

kina : seronok la tengok kamu. awal2 lagi dah banyak da persiapan kina buat ye.

by the way kina, wawa nak tanya kat kedai ni ade tak jual Brown Paper bag tu..?

zimie on June 5, 2011 at 8:00 PM said...

waaaa QP.aritu zimie tak dilayan.sob3 hehe takla.sebab aritu diorang cam busy.last2 pergi mintak tlg mamat cina yg muka cam korea tu.yang tu friendly.cepat je amik order n bayar.hehe bestkan murah gila.tadi jalan2 kat ginat, jar macam zimie 390ml dekat rm3.90.kat QP baru RM0.99.hihi jimat gila!

anaztasias nora aira on June 5, 2011 at 8:25 PM said...

waaaaaaaaa nak kena pergi puchong la nampaknya heheh thanks kina for the info :)

K.I.N.A on June 5, 2011 at 8:31 PM said...

wawa: kina rasa xd brown paper bag tu kat QP..kat mydin & kedai bakeri ada..hehe..kina ada lagi 3 bulan lebih..buat pelan2 je..hehe..

zimie: memang jimat gile! wah..besar tu yang zimie beli..a,ah..dorang macam busy sket..kite kena approach dulu..tp keje mmg cpt..kan..

nora: harus pegi..hehe..u welcome..:)

Adawiyah A.Halim on June 5, 2011 at 11:00 PM said...

wah....berbaloi2...kina nak isi apa dlm bekas botol kaca ni?

K.I.N.A on June 6, 2011 at 12:06 AM said...

ada: kina isi biskut buatan sendiri je..hehe..save budget..

tapi sangat comel kalau letak coklat warna warni tu..^_^

Miss Sunshine on June 6, 2011 at 7:06 AM said...

aish.... bile lah agaknya kita nak ke QP ni.. senang tak nak cari kedai ni?

K.I.N.A on June 6, 2011 at 8:05 AM said...

hana: senang aje kalau lalu jalan klang..

Xora on June 6, 2011 at 8:10 AM said...

Kina, cam best aje nak beli utk beli bahan rempah kat rumah saya!

♥ Kasut Pink ♥ on June 6, 2011 at 8:24 AM said...

Byknye kina beli.. murah sgt la klu bawah 70 sen. Mcm nak beli jgk je..

K.I.N.A on June 6, 2011 at 8:34 AM said...

xora: haha..boleh2..lepastu decorate comel2..so vintage look!

kasut pink: hehe..utk doorgift majlis nanti..budak2 tak dapat sbb bahaya dorang bawak nanti jatuh pecah kan..beli2..murah je..

fitria on June 6, 2011 at 8:48 AM said...

murah jugak erk.. penutup botol die macam mane? macam penutup botol innershine tu ke kina?

Sue Zaman on June 6, 2011 at 9:15 AM said...

kena pergi nie... murah sgt2 dh tue. sue plan nak letak coklat nnt... :)

K.I.N.A on June 6, 2011 at 9:24 AM said...

fitria: penutup die macam botol bekar madu..warna gold ada, putih ada,jenis metal..innershine warna hijau & plastik kan..

sue: itu la..letak coklat sgt comel..tp mak kina nak letak biskut..

ct_cucubi on June 6, 2011 at 9:49 AM said...

kinah, kalau sy kawen , awak ekne jd consultant sy.. B-)... tu pon kalau ms tu awak x 'uweekkk uwekk' hahahha

K.I.N.A on June 6, 2011 at 9:56 AM said...

kak kerol: kalau sy wek wek pun tiada masalah..haha..

mydlove on June 6, 2011 at 12:29 PM said...

wah bestnya kina, hr tuh pun da pegi..cuma nk tgk dan beli sample je..mai ni pulak banyak tanya tapi amoi tu layan nice sgt.. walaupun beli sikit je..

K.I.N.A on June 6, 2011 at 12:39 PM said...

mai: hehe..macam kina first time pegi pun beli sample sebab nak tunjuk dekat parent..itu la..kena mood baik ok je..:)

safiyyah osman on June 6, 2011 at 8:00 PM said...

sis kina,jar nie skang byk dah org jual kan..semlam ada tgk dekat nilai..tpi mahal kot..sebji jar tue seringgit...


good luck sis!

sya hassan on June 6, 2011 at 8:46 PM said...

xsmpai 70sen?? mmg berbaloii la.. murah tue...

p/s: kat Johor pun ade gak kan?? :)

K.I.N.A on June 6, 2011 at 10:22 PM said...

safiyyah: yup2..mahal seringgit..30 sen beza da boelh save byk tu..hehe..
tq dear..

sya: yup2..sgt berbaloi..a,ah..kat johor pun ada cawangan QP..

LisaLisut on June 6, 2011 at 10:47 PM said...

kina,semua botol dia start with 70sen ? kalau nk let say 700 je bole nego lg kot ek?i nk g dlm 2mgu lg.huhu.umah kat puchong tp tak pegi2 pn lg.haish

K.I.N.A on June 7, 2011 at 7:51 AM said...

lisa: nope..kina rasa lagi kecik botolnya lagi murah..ada lagi botol yang lagi kecik dari kina..700 rsenye boleh je dapat harga tu..try la ok..haha..rumah paling dekat paling susah nak pegi..hehe

n0rraslida alias on June 7, 2011 at 9:05 AM said...

kina...wahh...nie lgk best..bnda murah...kina...akk(nada sengau) nk pi carilh kedai nie...tenkiu for info yunk...

K.I.N.A on June 7, 2011 at 9:54 AM said...

norraslida: orite akak (nada sengau jugak)..hehe..u welcome..:)

cik enul on June 7, 2011 at 11:04 AM said...

manarik la kina...Hmm..1 kotak ada 60 kan..? kalau 1 kotak jew brapa ek?tau tak harganyer...sbb nak wat doorgift tuk majlis tunang sy nanti la..

K.I.N.A on June 7, 2011 at 11:41 AM said...

enul: kina tak pasti berapa utk 1 kotak tu saja..maybe bawah seringgit..sebab pernah beli 1 sample ritu bawah seringgit.:)

NANA on June 7, 2011 at 12:18 PM said...

terbaeik la kina utk entry jar kaca ni...suke3..thanks kina!

K.I.N.A on June 7, 2011 at 12:21 PM said...

NANA: hehe..u welcome..sharing is sexy!

kaklong on June 7, 2011 at 12:40 PM said...

ha, bagus la idea kina nie..
kalo mcm tu kak long pun mcm nak buat je masa kenduri tahun depan, harap2 amoi tu bg gak tak lagi harga 70sen gak? ahaks ..=)

GOOD IDEA cik kina

K.I.N.A on June 7, 2011 at 12:45 PM said...

kak long: thanks! hehe..insyaAllah, harganya sama kot..tak pun boleh tempah awal2..hehe..:P

Akmal on June 8, 2011 at 6:59 AM said...

Salam Kina. ter-bump into your website and sambil baca, tibe2 notice our wedding dates are the same :D Kebetulan pulak initial date dulu pun 11.11.11 but changed after family discussion. Not only that, I pun dok minat with Kudegraphy punye idea (which I only bumped into last night). Past few days try n error utk design jam jar. Botol jam I kecik sikit n I beli kain cotton kotak2 merah dkt kamdar je n potong. Good luck dgn projek tu ^_^

K.I.N.A on June 8, 2011 at 11:09 AM said...

akmal: wslm..wow..sangat kebetulan..kina pun bercadang nak buat cover by using cotton yang petak2..haha..goodluck to u to ok!

n0rraslida alias on June 10, 2011 at 10:21 AM said...

kinaaa.....!!! bestnyer...tenkiu for sharing.....!!! blh k.lida pi bli jgk....blh ker nk same ngn gift kina?? ^___^

K.I.N.A on June 10, 2011 at 10:32 AM said...

k.lida: boleh2..sama2 tak salah pun..dont worry k..:)

nur aishah bte abd hadi on June 23, 2011 at 4:58 PM said...

KITA POWN beli kat sini darl
tp yg jb punya
ada idea x wed punya idea
hee
suka suka

Iwanis A.m.d. on November 8, 2011 at 5:57 PM said...

QP!
mmg dlm perancangan nk pegi.tgk entri ni bertmbh2 x sbr nk pegi.hee

cha on November 9, 2011 at 11:49 AM said...

kina boleh bg ym u tak? ada benda nk tnya :P

K.I.N.A on November 9, 2011 at 12:36 PM said...

aishah: itu la, pernah dgr jb ade cwgn QP gak..

Iwanis: hee..pegi la dear..berbaloi..

cha: kina xym..tp boleh email kina je..shakina.farhan@yahoo.com..insyaAllah kina reply cepat..

Tammy Miu on December 1, 2011 at 9:41 PM said...

whoah... thanks for sharing about this.. i'm actually lookin for glass bottles too!!! for diy stuffs :D

K.I.N.A on December 2, 2011 at 12:09 AM said...

tammy miu: u welcome..its my pleasure..good luck & happy DIYing ya! :)

shafiqa on January 5, 2012 at 12:31 PM said...

Hye someone...if you guys nk beli boleh join x sb i nk beli dlm 20 jars je...kina die nk lyn le kaly kte bk beli sikit2...tau x brape price die kalu beli sikit?

shafiqa on January 5, 2012 at 12:32 PM said...

Hye someone...if you guys nk beli boleh join x sb i nk beli dlm 20 jars je...kina die nk lyn le kaly kte bk beli sikit2...tau x brape price die kalu beli sikit?

Shakina Farhan on January 6, 2012 at 10:41 AM said...

@shafiqa kina pernah beli 1 botol jar kat atas ni as sample kena RM1.00..

shafiqa on January 6, 2012 at 12:57 PM said...

@Shakina Farhan

owh means boleh g sane beli sikit la?...ok la tat price is not bad kn...thanx so much kina

leatherwiihead on January 6, 2012 at 4:16 PM said...

haii Kina,

nak tanya.. QP ne ada jual online tak? kat Brunei susah betul nak cari glass jar ne. nak pergi KL budget airplane ngan tempat tinggal lagi..

Shakina Farhan on January 6, 2012 at 4:27 PM said...

@leatherwiihead susah jugak dari brunei kan..kina pun tak pasti dear..maybe boleh contact & discuss dgn QP..

nia on January 7, 2012 at 1:53 PM said...

saya betul2 adore bende alah ni ! nanti nak pergi survey jb punya. thanks kina!!!!

leatherwiihead on January 9, 2012 at 8:39 AM said...

@Shakina Farhan kalau camtu, Kina ada tak contact number QP? (=

dilla nadila on February 1, 2012 at 11:12 AM said...

kina thanks ea..Diela tgh cri vendor unt jar ni jugak.maybe g tmpat kina ni ha.thnx tau

Nana Syazana on February 8, 2012 at 4:33 PM said...

salam puan kina a.k.a bakal mummy :)
dekat QP ni ada jual botol2 yg bentuk mcm botol kicap x? nana tgh cari nk pakai ntuk 10 mac ni, ntuk wedding kawan.. tq

email nana : mymail.nana@gmail.com

kevntazz on February 8, 2012 at 6:51 PM said...

Kina, thanks sbb ltk alamat kedai! Rupanya QP dkt Johor tu very near my house. Dlm 10mins je. Pricing ada tak? Saya ingat nak beli sikit je, untuk doorgifts. Kenduri lmbt lg july ni tp nk testing dl hehe

kevntazz on February 8, 2012 at 6:54 PM said...

DKt alamat kedai tu ada phone number. You can try calling them.

AfiZzieL on March 8, 2012 at 11:23 AM said...

KINA: terima kasih sgt2.. sgt membantu dan boleh cut cost utk wedding nie.. dan nampak cam mahal.. padahal...hihihihi =)

cici on April 1, 2012 at 5:12 PM said...

ala..jauh la puchong..ade sesiapa tau x mane nk cari supplier jar mcm ni kat melaka?

FaRa AhMaD on June 6, 2012 at 2:10 AM said...

nice info kina... :)
tapi nak tnye skit...harga jar n penutup dye kira asing2 ke?a bit confius here..sorry ~~~

Travel&Food Lovers on July 3, 2012 at 2:03 PM said...

cici...

try tgk kt nilai 3...tp mgkn botolnya xsama mcm kina punye...blh dpt hrga rm0.60 klu beli lbh dr 500 pieces...

jayidah on July 29, 2012 at 2:24 PM said...

Sy br pegi td..QP tutup..huhu..hari ahad QP mmg tutup ek

suehanna on November 30, 2012 at 12:03 PM said...

Hi Kina,

Saya plan nak beli quite a few, not as much as yours :) tapi nak tanya, botol2 yg QP jual ni takde yg recycle kan?

Thanks,
Suhana

Hannah Jasmeen on June 23, 2013 at 10:29 PM said...

Kina slm..bleh bg direction x nak pegi qp yg kat puchong ni..x tau jln la..sy dari cheras ...tq...

iliyana johari on January 20, 2014 at 6:34 PM said...

Kina, nak tanye pasal penutup die.pnutup die mmg datang skali ke? Yana ada call QP, tapi die kate penutup lelain. Duku macam mane ye? Tenkiu kina!

Shakina Farhan on February 28, 2014 at 6:08 PM said...

- utk direction boleh try google map ye sbb dulu kina pun google map je..>_<

-harga penutup memang berbeza..as per mention dalam blog post kat atas ni..kl pilih penutup gold harga lain..just tambahkan je dgn harga botol..

- tentang QP tutup hari ahad tu kina xpasti..boleh call QP sendiri ye..

- tentang botol recycle ke x tak pasti la plak..tp mmg boleh beli sket2 tp harga mahal sket..

sabariah abu bakar on October 19, 2014 at 6:58 PM said...

Salam...agak2 klau dlm 100 biji jar dpt x hega rm0.70 satu.tq.

AL- MIZAN KB 02335, PA 01740 on November 5, 2014 at 7:07 PM said...

botol sos/madu ada jual jugak je team?? huhuhu

valent on March 18, 2015 at 4:09 AM said...

SILAHKAN DIPESAN MULAI DARI SEKARANG TIKET PAKET PERJALANAN ANDA UNTUK MELAKSANAKAN IBADAH UMROH / UMROH PLUS TURKI / UMROH PLUS DUBAI / UMROH PLUS AQSHA / UMROH PLUS KAIRO & HAJI PLUS.....

LABBAIK ALLAAHUMMA LABBAIK....

YAA ALLAH KAMI PENUHI UNDANGANMU UNTUK DATANG KERUMAHMU...

JADWAL UMROH 2015 –2016

15 APR 15 UMROH MURAH
LANDING MADINAH 09 HARI = $1775 = SISA 45 SEAT

09 APR 15 UMROH PLUS TURKI
HOTEL*4/TURKISH 12 HARI = $2750 = SISA 25 SEAT

11 APR 15 UMROH PLUS DUBAI
12 HARI = $2600 = SISA 25 SEAT

15 APR 15 UMROH 2X JUMAT
12 HARI = $1850 = SISA 30 SEAT

15 APR 15 = UMROH 2X JUMAT
15 HARI = $1950 = SISA 30 SEAT

26 APR 15 UMROH MURAH
09 HARI = $1775 = SISA 40 SEAT

THN 2016
HAJI PLUS NON KOUTA
25 HARI = $11.700 = SISA 10 SEAT

07 MEI 15 UMROH MURAH
LANDING MADINAH = 09 HARI = $1800 = SISA 35 SEAT

11 MEI 15 UMROH PLUS AQSHO ISRA MIRA’J
13 HARI = $3400 = SISA 25 SEAT

13 MEI 15 = UMROH MURAH
09 HARI = $1800 = SISA 45 SEAT

13 MEI 15 UMROH PLUS TURKI
12 HARI = $2700 = SISA 25 SEAT

13 MEI 15 UMROH PLUS DUBAI
12 HARI = $2500 = SISA 25 SEAT

29 MEI 15 UMROH MURAH
09 HARI = $1800 = SISA 45 SEAT

13 MEI 15 UMROH 2X JUMAT
LANDING MADINAH 12 HARI = $1900 = SISA 30 SEAT

13 MEI 15 UMROH 2X JUMAT
LANDING MADINAH
15 HARI = $2000 = SISA 30 SEAT

TAHUN 2016
HAJI PLUS NON KOUTA = 25 HARI = $11.700 = SISA 10 SEAT

PAKET UMROH RAMADHAN 2015

18 JUN 15 AWAL RAMADHAN
09 HARI = $2400 = SISA 30 SEAT

18 JUN 15 AWAL RAMADHAN
12 HARI = $2600 = SISA 20 SEAT

18 JUN 15 AWAL RAMADHAN
$2900 = SISA 15 SEAT

1 JUL 15 LAILATUL QADAR
09 HARI = $2600 = SISA 20 SEAT

1 JUL 15 LAILATUL QADAR
12 HARI = $2800 = SISA 20 SEAT

25 JUN 15 LAILATUL QADAR
15 HARI = $2900 = SISA 20 SEAT

11 JUL 15 AKHIR RAMADHAN
09 HARI = $2800 = SISA 20 SEAT

8 JUL 15 = AKHIR RAMADHAN
12 HARI = $3000 = SISA 20 SEAT

5 JUL 15 AKHIR RAMADHAN
15 HARI = $3200 = SISA 20 SEAT

18 JUN 15 FULL RAMADAHAN
30 HARI = $4000 = SISA 25 SEAT

5 JUL 15 ITIKAF RAMADHAN
15 HARI = $2400 = SISA 25 SEAT

17 DEC 15 UMROH PROMO
09 HARI = $1650 = SISA 45 SEAT

26 DEC 15 = UMROH TAHU BARU
09 HARI = $1700 = SISA 45 SEAT

15 JAN 16 UMROH PROMO
09 HARI = $1550 = SISA 45 SEAT

15 JAN 16 UMROH PROMO
12 HARI = $1675 = SISA 45 SEAT

15 JAN 16 UMROH PROMO
15 HARI = $1775 = SISA 45 SEAT

15 JAN 16 UMROH PLUS TURKI
12 HARI = $2450 = SISA 30 SEAT

15 JAN 16 UMROH PLUS DUBAI
12 HARI = $2450 = SISA 30 SEAT

15 JAN 16 UMROH PLUS CAIRO
12 HARI = $2450 = SISA 30 SEAT

15 JAN 16 UMROH PLUS AQSHA
12 HARI = $2600 = SISA 30 SEAT

THN 2016 HAJI PLUS NON KUOTA
25 HARI = $11.700 = SISA 10 SEAT

23 FEB 16 UMROH PROMO
09 HARI = $1550 = SISA 45 SEAT

23 FEB 16 UMROH PROMO
12 HARI = $1675 = SISA 45 SEAT

23 FEB 16 UMROH PROMO
15 HARI = $1775 = SISA 45 SEAT

23 FEB 16 UMROH PLUS TURKI
12 HARI = $2450 = SISA 30 SEAT

23 FEB 16 = UMROH PLUS DUBAI
12 HARI = $2450 = SISA 30 SEAT

23 FEB 16 UMROH PLUS CAIRO
12 HARI = $2450 = 30 SEAT

THN 2016 HAJI PLUS NON KOUTA
25 HARI = $11.700 = SISA 10 SEAT

Hubungi Segera Marketing Kami :
089650091317 ( 24 JAM ONLINE )
Pin BB 54EE5486
DHONY HADI SYAHPUTRA

SILAHKAN COPY PASTE LINK DIBAWAH INI
; http://donifatatour.blogspot.com/

SESUNGGUHNYA ALLAH TIDAK MEMANGGIL TIAP ORANG YANG MAMPU...
MELAINKAN MEMAMPUKAN TIAP ORANG YANG TERPANGGIL, INSYA ALLAH DIANTARANYA ANDA..

Azfa Izyan on July 10, 2015 at 7:23 AM said...

Assalamualaikum, masih ad stok lg ke?? Boleh pkai pos x?? Ke Langkawi? Disini xde laa pembekal balang jar..smua jual satu2.. sy nak buat bisnes, so ssah la nak cari area sini..hope ad jwapan positif..trima ksih šŸ˜ŠšŸ˜Š

paan on August 3, 2015 at 4:23 PM said...

Assalamualaikum kina,
Was googling balang kaca, tiba nampak pudin & kina punya sticker! Post ni sgt membantu. Dgn diy sticker tu. very the helpful. Ahaha.
Thanks kina. Kirim salam dekat pudin ckp paan mat utp šŸ˜Š

Addicted to Branded Stuff on August 3, 2015 at 10:25 PM said...

Assalam sy ada offer doorgift murah2 area melaka n other states juga. Leh tgk page sy Door gifts - Handmade by May. Thnx

Kebenaran-Keadilan-Ketaatan on August 22, 2015 at 11:54 AM said...

dorang tak buat postage ke?

Cahaya Pembukaan.. on May 14, 2016 at 3:29 PM said...

Wahh..best nya !

aizat ashraff on November 1, 2016 at 12:45 AM said...

Kina...saiz untuk jar tu slalu nya berapa ya?

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork