Harga Special untuk Pekerja Kerajaan!

Salam

Wahai pekerja kerajaan..ada berita gembira buatmu..
Bukan tambah elaun kola atau elaun makan..haha..
Tapi berita ini berita baik untuk pekerja kerajaan yang nak berkahwin..

Kina tahu pekerja kerajaan baru dapat gaji kan2?
Kina tahu jugak ada diskaun kalau booking hotel kan?
Banyak la kelebihan pekerja kerajaan ni..

Now, why not use this 10 days to get discount 
klik untuk lebih jelas


Bermula hari ni 25 Mac hingga 3 April 2011.
Pekerja kerajaan boleh buat appointment dan booking dalam 10 hari ni..
Anda boleh dapat 20% discounts untuk sebarang penyewaan baju dari RKM.

PIHAK RKM TIDAK AKAN BERIKAN
HARGA DI EMAIL,SMS atau CALL DI SEPANJANG PROMOSI INI.

Oleh itu, buat appointment ok.
Camne nak pegi RKM lepas buat appointment?
Map ada dekat sini.
Cuma tunjuk id pekerja korang sebagai bukti dah dapat enjoy 20%..
20% tu banyak ok! Memang sangat berbaloi dengan baju yang cun.

 Bertuah orang keje gomen ni..kina pun gomen walaupun bukan tetap lagi..hee..
Ha, kalau tunang korang kerja kerajaan pun gunakan peluang ni ok!
Ayuh buat appointment sekarang..kina pun da buat appointment Sabtu ni.

Lagi berita baik. baca pesanan dari RKM kat bawah ni.
    Di RKM,kami memfokuskan KEBAYA yang mempunyai FULL BEADDING dan juga REKABENTUK TERKINI dimana anda juga boleh memilih lebih dari 50 Kebaya yang kami ada.Ada juga dari saiz XS hingga XXXL.Kami juga mempunyai pilihan warna yang bermacam.Anda boleh datang dan lihat sendiri keindahan Kebaya yang kami hasilkan.

 Untuk semua saiz ye, bukan saiz model je..suke2..
>_<
Nak tahu lebih lanjut tentang promosi ni klik sini.



10 lovely comments:

LisaLisut on March 25, 2011 at 4:53 PM said...

bye2 jelah nampaknye.i from private comp(GLC) hahaha.

~ NANA ~ on March 25, 2011 at 4:56 PM said...

jeles betol :(

K.I.N.A on March 25, 2011 at 4:59 PM said...

Lisa & Nana: xpe..mungkin nanti ada promosi bukan kerajaan..

=MissRynn= on March 25, 2011 at 5:07 PM said...

jelesnya.. =(

miss puteri on March 25, 2011 at 5:09 PM said...

hehe... appnment ahad!! hehe... kina perlu ke promo..larikss

K.I.N.A on March 25, 2011 at 5:20 PM said...

rynn: xd yang keje gomen eh?

put: mesti promo..ok semua..put dah buat appointment ng RKM hari ahad..haha..

Miss Marea on March 25, 2011 at 6:12 PM said...

i pun from private com..pekerja private sector seperti dianak tirikan :(

dah la keje private ni struggle giler..nak kawen pun kena struggle lagik...huhuuhu tak aci...stress!

0sh!Nz d' sen0r!ta on March 25, 2011 at 7:01 PM said...

student price takde ke? ehehe.

.Faith. on March 25, 2011 at 10:37 PM said...

dah pegi..tak tahu pun pasal promotion ni. dah sewa satu baju ni..tapi mcm menyesal plak. Rumah dia gelap and so time tu rase ok kot tapi baru teringat lace yg agak hancur, beading tercabut and butang tertanggal mst nampak dlm gambar kawin edn of this year :'(

tapi takpelah nanti sy post gambar of my wedding day.

K.I.N.A on March 27, 2011 at 10:16 AM said...

marea: hehe..ad hikmahnye dear..gaji private lg byk kn..

oshinz:haha..seandainya ada price utk student kan..

faith: yeke?kl faith rse baju yg faith sewa tu xelok, tukar la baju lain dear..kina baru je pegi tengok banyak je baju cantik-cantik..lgpun u ada masa lagi nak tukar..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork