Tiada lagi sewa dulang di KL!

Salam 
Pengumuman ini dibuat berdasarkan pengalaman dengan beberapa penyewa..
1) Masalah masa
2)Kawasan rumah saya yang susah nak masuk & parking

Bikin mood saya spoil!

Bagi yang telah membayar deposit & sewa dalam bulan ini juga,
anda terselamat sebab saya tak begitu kejam untuk terlalu last minute.
Yang sudah bertanya tapi belum bayar harap maaf..
(Kalau ada dah bayar pun saya akan pulangkan)
Saya tidak lagi menyewakan dulang saya..

Bermula bulan April 2011!

Dengan ini sewa dulang hanya available di kawasan Melaka sahaja.
Tempat ambil & pulang di Taman Bukit Rambai..
Tempoh sewaan adalah seminggu atau mengikut dipersetujui.

Namun begitu payung lace saya masih sewakan seperti biasa..

14 lovely comments:

M.O.S.A.F on March 8, 2011 at 11:07 PM said...

Wassalam my fiance>Sabar je la kan...macam2 karenah penyewa nih.huhu.nanti kte try market sewa dulang kat melaka plak eh..hehe...meh2 sape nak sewa sudlang..esp orang2 melaka =)

~~Miss iLa~~ on March 9, 2011 at 12:23 AM said...

kina dok kt mane??? sy nk sewe payung next week leh???

cik tie@ibtisam on March 9, 2011 at 12:38 AM said...

kina... wah.. tibe2 teruja eak...
cik tie nk sewa payung kina nnt time bertunang.. juz nk buat props ms amek gbr.. bole?
cik tie bertunng bln9, lepas ry..
kekeke~
lmbt g, excited nk btau awal...

Lyana MK on March 9, 2011 at 1:16 AM said...

banyak cekadak ke kina??
nasib lum ade dpt penyewa camtuhlagi..tp tetap kene berhati2...sape tau kan...masih ade org2 camtuhhh!! ;)

lovelyadibah on March 9, 2011 at 7:25 AM said...

Sapa y wt onar 2?cian kt dba xdpt nk sewa t:(

K.I.N.A on March 9, 2011 at 7:46 AM said...

pudin: hehe..sila sewakan ye..tq..;)

miss ila: next week sudah tak available..
huhu..sori..

cik tie: lepas raya tu bila ye? sebab pertengahan bulan sept sudah ada org booking..

lyana: erm..susah ket la..dengan kawasan rumah apartment yang org luar takleh masuk..last minute call..dah malas rasa..

dba: huhu..sian dba..sori tau..xpe..sewa dgn hana yorie ok..

LittleSunshine on March 9, 2011 at 8:14 AM said...

aishhh dh settel majlis uat2 lambat2 plak yer..sabar yer kina,,,

K.I.N.A on March 9, 2011 at 9:44 AM said...

liza: hehe..ntahnye..ikhtibar utk semua & kina juge..;)

cik tie@ibtisam on March 9, 2011 at 10:50 AM said...

10.09, cik tie duk melaka...
pudin org melaka ke?

K.I.N.A on March 9, 2011 at 11:00 AM said...

cik tie nk sewa payung 10.9 eh?payung kina sewakan kat KL..pudin keje kat sg udang melaka..

cik tie@ibtisam on March 9, 2011 at 11:44 AM said...

owh, ye ke?
petronas sg udang ke kina?
taman bukit rambai?
ermmm...
sama taman dgn bkl tunang...
2 rumah sewa dia la...

huhu~
xdela payung 2 eak?
sedey plak tibe2...

K.I.N.A on March 9, 2011 at 11:51 AM said...

a,ah..huhu..sebab 12hb ada orang sewa..jadi susah nak hantar dari melaka ke KL..sori ye cik tie..sewa dulang je bleh kat melaka..

cik tie@ibtisam on March 9, 2011 at 11:54 AM said...

ok.. xpela... xde rezeki cik tie.. huhu~

~~Miss iLa~~ on March 11, 2011 at 12:30 AM said...

kina dok kat vista angkase ke??

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork