Percaya pilihan ibuku ini

Salam 
 Disebabkan diriku ini jauh di perantauan..(jauh la sangat)
Sebulan sekali je balik kuantan, ibu kina yang banyak tolong survey..

Kebanyakan bakal pengantin mesti tak berapa suka dengan pilihan parentnya..
Termasuk la kina kadang-kadang tu..tapi..kina percaya..
Pilihan ibu tu terbaik..ibu..ibu..engkau la ratu hatiku..(igt iklan susu)

Ok2, berbalik kepada pilihan katil untuk bilik pengantin,
Ibu nak beli cepat2 sebab mak long nak ambil ukuran katil..
Mak long nak sponsor cadar..hehe..ada cerita di sebalik ni..
Tapi nanti la cerita..

Kina ingatkan kalau nak tempah cadar standard la katil queen kan..
Ibu kina pun menjawab.. 
Tula akak tak tahu..nak kena ukur ketinggian tilam sekali..
Ada yang 11'', ada 10'' , ada 9'', baru ngam cadar tempah..

ok, baru tahu..

Yela, mesti orang akan cakap eh, cantik ke kalau mak ko yang pilih?
Ntah-ntah macam ni ke?macam orang tua ke..ops..
Haha..kita pun akan tua nanti..

Ini la pilihan ibu kina, menepati dengan citarasa kina..yeay..suke..


I love white! erm, kalau katil pun warna biru parah la..hehe..
Belum dapat lagi katil ni, bulan 4 baru sampai rumah..

16 lovely comments:

"cikkin" on March 2, 2011 at 8:55 AM said...

cantik set katil kina..
berapa eyh..boley tau? hihi..cikkin x beli lg..woot woot..lg 3 blan..ibu da bising..hihi

nur on March 2, 2011 at 9:04 AM said...

Santekkk. Suke juge warna putih ni... Pilihan mak kina teebaik..

farahfatihah on March 2, 2011 at 9:08 AM said...

kena percaya pilihan ibu..time fara dulu pun mak yg pilih katil sib baik citarasa sama heheh

caHAYA on March 2, 2011 at 9:16 AM said...

wow !cntiknye putih...boleh maching ngn sume kale...

K.I.N.A on March 2, 2011 at 9:46 AM said...

cikkin: harga asal 4.5k..dapat 3.8k..huhu..mahei gak..tp da campo tilam..

nur: tq nur..setuju..hehe

FF: sama la kite..haha..

cahaya: tu la..nak matching dgn baju berwarna warni tu..hehe

~ NANA ~ on March 2, 2011 at 9:48 AM said...

lebih kurang dgn set bilik tido i skrg....kekeke~

elephantdaughter on March 2, 2011 at 9:57 AM said...

Waaa...cantiknya set bilik tidur ^_^

0sh!Nz d' sen0r!ta on March 2, 2011 at 9:58 AM said...

nak tumpang tidur boleh? ehehe.

K.I.N.A on March 2, 2011 at 10:01 AM said...

Nana: yeay..kite bleh geng..

elephantdaughter: comel la nama awk..hehe..

oshinz: haha..boleh2..tp kena dtg kuantan la nanti..;P

cheQmOomOo on March 2, 2011 at 10:59 AM said...

cantik2 :)

farhanna on March 2, 2011 at 11:33 AM said...

yup pilihan ibu yg ter baeeekkk

K.I.N.A on March 2, 2011 at 12:59 PM said...

cheqmoomoo: tq..sory dear..kina baru je link kamu..

farhanna: betul2..

ElyaElmo on March 2, 2011 at 1:34 PM said...

putihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......

~ mizzAmy ~ on March 2, 2011 at 2:50 PM said...

bestnya... amy nih guna katil yg my mum belikan utk my bro kawin last year. kata nya tak nak membazir. lagi pun, amy tak stay dengan diorg. lps kawin baru beli bedroom set sendiri.

LittleSunshine on March 2, 2011 at 3:16 PM said...

cantik la..
i love white tooo..liza guna rcycle bilik sister je..no perabot2 baru..hahhahaha..perabot baru msuk umah br je pas kawen..ahaks

K.I.N.A on March 2, 2011 at 3:59 PM said...

elya: sama kan putih jugak?hehehe..

amy: mula2 kina pun nk pnjm katil ibu tapi ibu suruh beli nanti transfer ke rumah baru..

liza: macam tu lg mudah sebenarnye..hehe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork