Its been a year..confirm BBF gathering..

Salam 
Yes..its been a year..kina & pudin declare..cewah..
dan half a year untuk declare as suami isteri..

Selamat anniversary yang setahun!
Mula-mula macam merajuk sebab pudin kena hantar adik balik sekolah..
Tak jadi nak pegi survey & makan mcd..
Tapi macam biasa la baik semula sebab dia buat lawak seposen dia..

Ye la..tengah-tengah marah ce ce buat muka la kunun..
Tiba pudin cakap lawa la pakai kindergarden ni..
KINDERGARDEN? what the heck..haha..cardigan la..
lawak yang sungguh mereng mahawangsa..
Terus gelak tak hingat da tengah merajuk..haha..

Gtalk dengan pudin dari kampung tembangau die tu pagi ni..
Kina : rasa macam nak hadiahkan handphone c3..
Pudin : boleh3..tapi abang nak hadiahkan tudung baru..
Mentang2 la tudung bawal aku tertarik aritu.. kedekut!!weeeek..haha..


Ok..tak jadi nak hadiahkan..mana aci..tudung 15iggit je..
haha..musnah harapan nak dapat handphone baru gak sebenarnya..
tak payah..makan secret recipe je la..save untuk kahwin ok..
tapi rasa nak makan carlz junior gak..cakap nak diet..haish..

ok, kina nak jugak pegi BBF gathering, mana FF..hehe..
hari ni last baru nak confirmkan..
banner bbf yang smart

10 lovely comments:

~ NANA ~ on March 20, 2011 at 10:56 AM said...

wah baru lagi rupanye...congratz anyway :)

mesti da x sbr nak kawen kan??? hihik

K.I.N.A on March 20, 2011 at 11:09 AM said...

a,ah..masih baru dalam industri..haha..xsabar tu no komen..macam artis plak jwpnnye..hee

lovelyadibah on March 20, 2011 at 11:32 AM said...

HAHA..samala plak dgn si encek b dba..plg lama pun sejam merajuk~..huhuu~..dier mmg sgt pandai melawak!:)

tahniah!dh setahun:)

miss puteri on March 20, 2011 at 11:53 AM said...

tahniah dear..put pun jumpa dah dekat 4 tahun, rapatnye baru setahun lebih..hehe...

HanHan on March 20, 2011 at 12:04 PM said...

tahniah KINA :) takpe..skang berjimat cermat.lepas kahwin boleh njoy puas2 :) anyway BFF tu ape ek?care to explain?dah byk kali baca from other's blog too.. :) cmm menarik je

K.I.N.A on March 20, 2011 at 2:52 PM said...

dba: buat kite xjd mrh tp grm ng lawak ngarut die..

put: yg penting nk kawen da..amin..

hanhan: BBF-bride blogger forever, group blogger yg khususny ckp pasal wedding preparation..care to join?jom..

Rilla on March 20, 2011 at 11:29 PM said...

Haahaha, lawak lah En. Pudin, good job buat Kina lupa yang dia tengah merajuk.

Gathering BBF nanti Kina pegi ngan Pudin ke? Pape pun jumpa nanti kat sana yep? Insya Allah

ElyaElmo on March 21, 2011 at 10:22 AM said...

elya tak pasti lagi gi ke tak gathering tu kina..
nnt elya akan poss or pass kat org lain tlg bg kat bbf yeh!!

~ mizzAmy ~ on March 21, 2011 at 11:42 AM said...

happy anniversary kina & pudin. ;)

hazlynda kushairi on March 21, 2011 at 10:56 PM said...

jommmmmm beramai ke gathering!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork