Ahmad Fairus: Pre/Post Wedding Studio just only RM200

Salam 

Kalau anda sudah like fanpage Ahmad Fairus mesti sudah tahu..
Ini kina tahu dari status fanpage die 4 jam yang lepas..;)
Gambar dia super cantik ok! tak caya tengok 
kat sticky post kina kat atas ni ha..

Siapa nak grab peluang keemasan ni cepat2 email dia..
untuk mengetahui dengan lebih lanjut..sekarang ok..

kina tak nak ke? nak jugak..tapi macam tak boleh pikir sekarang..haha..
kena tanya encik pudin dulu la..

Juga memetik satu ayat dari Ahmad Fairus yang menarik..
Ramai yg tidak sedar,jika anda hanya study mana pelamin yg bagus,mana MUA yg bagus,katerer yg sedap.. tp anda LUPA utk study bagaimana utk hasilkan GAMBAR YG CANTIK d majlis anda nanti... Perhatikan gambar yg anda suka,pose yg anda inginkan dan share dgn photograher, disini ia akn menghasilkan gambar yg sempurna... bukan hanya berkata " photographer dah hebat,gambar pun mesti bagus sebab dia boleh pose kan aku "...
 Ok, baru sedar..haha..kena study pose lepas ni..sebab..
Ada 200 hari lagi! 1 hari 1 pose save..kih3..


17 lovely comments:

caHAYA on March 14, 2011 at 4:50 PM said...

pasni bole listkan pose yg sis buat oke...msti ade 200 jnis..HAHA

Xora on March 14, 2011 at 4:53 PM said...

tapi kan Kina, on the day itself, tak teringat pun apa pose yang kita nak kdng2 tu..

K.I.N.A on March 14, 2011 at 4:55 PM said...

cahaya: hehe..tu la..dlm mind pun da set ekot jela OP suruh nanti..

xora: kalau da excited / gabra / syok pose ekot suke je da time tu kan..

~ NANA ~ on March 14, 2011 at 5:00 PM said...

wahhh tak sabar nak tgk hasih post wedding i dgn dia...kekeke

K.I.N.A on March 14, 2011 at 5:02 PM said...

nana amek AF eh?

Cik Puan Fia on March 14, 2011 at 5:04 PM said...

BESTNYA...

Cik Puan Fia on March 14, 2011 at 5:04 PM said...

BESTNYA...

Cik Puan Fia on March 14, 2011 at 5:04 PM said...

BESTNYA...

K.I.N.A on March 14, 2011 at 5:07 PM said...

fia: best3..hehe..

lovelyadibah on March 14, 2011 at 7:03 PM said...

tau xpe..dba dh ada pose favourite dh..HAHA..hasil dr byk sgt tgk gmbr kawin..HAHA~..

gudluck kina:)

nYomeL on March 14, 2011 at 8:45 PM said...

hehe! pikir kina, pikir! tapi mmg btul pn, mase tu dh xingat dh ape pose yg kite nak wat tu.. lastnye, pose ikut suke hatiii.. :D

Miss Tatie on March 14, 2011 at 10:00 PM said...

ala baru book pre wedding outdoor ngan dia... tapi ahmad fairus ni hasilnya cantikkan? murah berbanding dengan yg lain

Syima Syaz on March 14, 2011 at 10:21 PM said...

saya lucky sb BIL photographer.masa e-day BIL tak amik gambar sgt, cuma kwn dia...tp sbb dah biasa 'bekerja' dgn kawan dia as part-time photographer...so secara automatic byk pose blh buat...secara spontan.
nak dapatkan pose cantik, kita bride kena selesa dgn photographer.so pilih photographer yang ramah, senang mesra supaya kita pun selesa.
sbb apa diorang blh dapat moment yang cantik? sbb diorang peramah dan rajin!...=)

K.I.N.A on March 15, 2011 at 8:10 AM said...

dba: tq dear..hehe..

nyomel: pose2 comel2 manja?hahaha..

tatie: dah book ng AF eh..bgus la..mesti cantik ok!

syima: hopefully OP kina peramah..;)..indeed..

Sue Zaman on March 15, 2011 at 9:13 AM said...

gmbr AF semua cantik2... sue pun tgh fikir2 nak amik dier... tgg masa nak jumpe jer... kina dh jumpe AF?

0sh!Nz d' sen0r!ta on March 15, 2011 at 9:21 AM said...

kalo ikut memang banyak gile simpan pic berkenan kat hati. asal tengok gambar sane cair, gambar sini cair, terus save. tapi tak taulah mampu buat ke tak. ehehe.

masmOna on March 15, 2011 at 11:32 AM said...

most ex-b2b dah tau on the day itself kompem tak teringat dah nak pose camne..sama cam mas! haha..last-last pose sesuka hati..*oh, harap2 gambar tetap cantik*

kena selesa dgn OP tu, baru tak segan nk pose dan tak rasa kekok..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork