Yes to Rumah Kebaya Malaysia!

Salam

Suka nampak elegan & eksklusif?

Suka jahitan yang tersusun kemas?

Suka beading yang penuh & cantik?

Suka baju mengikut trend terkini?

Suka servis vendor yang tip top?

Suka affordable price?


Macam tak percaya semalam kina berkesempatan untuk 
jumpa dengan two big name dalam industri perkahwinan..
Ahmad Fairus & isterinya Pemilik Rumah Kebaya Malaysia (kak sitti nur)

Mula-mula kina setkan appointment by email je..
 Cepat je dapat balasan dari RKM.
email: tanya@rumahkebaya.com.my
atau nak call ? tel: 0172089044

fact: mereka pernah ada appointment dengan customer pukul 2 pagi!
sungguh kental nak jumpa customer time-time gitu..huhu..




Ahmad Fairus sangat cool, humble dan sporting..
Kak sitti pula sangat comel dan friendly persis pelakon sinetron cantiknya..
Seyes mata kina tak berkedip rasa masa tengok dia..comel bangat!

Kina cakap servisnya tip top sebab kina tak rasa tak senang pun.
Kina boleh mengutarakan apa yang kina nak..
contohnya kina nak warna apa, nak yang labuh yang pendek..
kak sitti setia menunjukkan baju-baju koleksi RKM tanpa lekang senyumannya.

Sepasang baju sewa dari RKM adalah dari RM599-RM3500..
Baik yang RM599 mahupun RM3500 semua cantik belaka..
Kalau tak percaya tengok saja gambar-gambar koleksi RKM..
suka train yang panjang-panjang gini

ok..cair tengok..sukax100

koleksi terbaru dari RKM..heart the color also..
baju anil lutaze rekaan RKM..see the beading? source: blog anil lutaze
MasyaAllah..cantik sangat..
Tapi sebab terlalu banyak bajunya yang cantik
jadi kina macam tak tahu nak pilih..pudin macam suka silver..
Kena tunggu mem besar pilihkan..hehe..iye, saya anak ibu (kadang-kadang)..

Yes
kina & pudin dah buat keputusan baju persandingan kami adalah dari RKM..

Jadi sesiapa yang belum ada baju persandingan,
Rumah Kebaya Malaysia is a right choice ok!

Pudin pun tanpa dibagitahu terus like RKM fanpage dekat facebook tau..
Semangat betul tunang kina ni kan..:)

24 lovely comments:

tqahmisdar on March 22, 2011 at 12:37 PM said...

stuju! dorg sgt best! tqa pun da set kawin nanti nak tempah baju dgn dorang... =)

miss puteri on March 22, 2011 at 12:39 PM said...

nak tempah sempat lagi tak agak2..hehe

K.I.N.A on March 22, 2011 at 12:42 PM said...

tqah: jom join the club..hehe..

put: sempat lagi ni..buat appointment cepat2..sebab slot terhad..

"cikkin" on March 22, 2011 at 12:43 PM said...

bestnye..all the best kina..=))

miss puteri on March 22, 2011 at 12:47 PM said...

dah! (~_^).

K.I.N.A on March 22, 2011 at 12:49 PM said...

cikkin : tq cikkin syg!

put: ok..sgt pantas..itu yang kita mahukan..haha..

caHAYA on March 22, 2011 at 12:53 PM said...

msti gojes kalo pakai kn sis..;)

K.I.N.A on March 22, 2011 at 12:54 PM said...

cahaya: hopefully..hihi..angan2 di waktu lunch..>_<

miss puteri on March 22, 2011 at 1:02 PM said...

Kina~ yey! moga dipermudahkan..tq kina! sukalah.. (~_^)....weee!!!

Renee Meow on March 22, 2011 at 1:03 PM said...

wah grand... chantek2.. :D ni skali ngan ur hadiah contest tu ker dear?

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

0sh!Nz d' sen0r!ta on March 22, 2011 at 1:03 PM said...

wah gitu. emm pastu boleh la book mr ahmad fairus skali. ehehe.

~ NANA ~ on March 22, 2011 at 1:06 PM said...

omg i xtau pulak fairus tu husband si siti...btw fairus mmg sangatttt sporting coz i pernah deal dgn dia psl photography...

*x sbr nk tgk baju pilihan kina*

ElyaElmo on March 22, 2011 at 1:08 PM said...

wiiwittttt..pakai kebaya kina nnt..mesti comel :)

K.I.N.A on March 22, 2011 at 1:15 PM said...

put: u most welcome dear! hope your dream come true..

renee: hehe..contest tu belum ada resultnye..insyaAllah AF akan umumkan awal bulan 4..

oshinz: hehe..tu la..nt dpt diskaun kan..

nana: ok sekarang da tau..

elya: da lebih 10 tahun xpki kebaya!

Fiza Amran on March 22, 2011 at 1:25 PM said...

kina mesti cantik.. heart RKM also..

cheQmOomOo on March 22, 2011 at 1:29 PM said...

cun!siyes..wuwuwuuw

Rilla on March 22, 2011 at 1:57 PM said...

Wah..pasti anggun nanti Kina pakai kebaya. Kebaya RKM pulak tu. Tak sabar nak tengok

K.I.N.A on March 22, 2011 at 2:42 PM said...

fiza: heart RKM juge..

cheqmoomoo: kan3..

rilla: malu..huhu..kena kuruskan badan..tapi baru je pas melantak mcd..

didieadila on March 22, 2011 at 3:15 PM said...

wow baju from rkm! msti santek nt! hehe..

nizabeba on March 22, 2011 at 4:30 PM said...

yeahh RKM terbaekk!! hihi..beadings yg sgt digilai ramai! tgk baju anil tros jatoh hati..hihi

farahfatihah on March 22, 2011 at 5:07 PM said...

huhu dah nak kawen ari tu baru tau pasal RKM hohoho melepas peluang i =)

yUmIe on March 22, 2011 at 5:30 PM said...

melting!!!nk sewa tuk tandang bleh x??tp nt bpe plak die charge.hubby mst xbpe nk bg sbb pkai tuk bertandang je pn.wuwuwu(^_^)

Cikgu Shida on March 22, 2011 at 8:03 PM said...

bestnye kina dapat pakai baju RKM..me xbape nak mampu..sebab tu amek pakej trus..jimat sikit..huk3..tapi,all the best..mest cntik sgt kina nnt..

syuhaidah on March 22, 2011 at 8:44 PM said...

bestnye dpt pakai bju dr rkm... sy mmg impi nk pakai bju kebaya indonesia style...hopefully dpt la merasa nnt...

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork