Pesta emas Habib 2011

Salam
Disebabkan beli cincin tuangn tahun lepas dekat Habib, dapat la surat dari Habib.
Kina tak minat sangat emas.

Tapi good to share with kamu-kamu semua.
Tentang promosi terbaru habibi ya habibi ni.
 Promosi Habib atau Pesta Emas Habib 2011 akan berlangsung.
Di semua cawangan Habib ok. Bermula 11 Mac hingga 20 Mac 2011.

Antara tawaran menarik yang ada:
  • Potongan keemasan RM8 segram untuk emas 999 dan 916.
  • Kadar tukar-beli terbaik untuk barangan emas. (terbaik tu tak pasti terbaik berapa..haha)
  • Pembelian balik emas secara tunari pada kadar menakjubkan. (ni lagi subjektif)
  • Pelbagai saiz jongkong emas 999 iaitu 5gm, 10gm, 20gm dan lain-lain.
Ayat copy je dari katalog yang dapat dari Habib tu..Ni ada sikit gambar dari katalog.
kan? ayat copy paste je dari surat tu..hee..
macam berlian padahal emas putih ek
gelang bentuk terbaru kot
ni pun gelang lagi
 Siapa nak pergi beli gelang atau cincin untuk kahwin sila-sila..

P/S: persiapan perkahwinan buat masa sekarang zero. 
pudin pun cakap dah lama kita tak bincang-bincang pasal kahwin kan? 
nak tahu sebab apa? sebab ada sesuatu yang menarik perhatian kina..haha..

16 lovely comments:

farahfatihah on March 8, 2011 at 9:21 AM said...

menarik promo ni utk yg tgh mencari cincin tunang or nikah...

Wawa Yusoff on March 8, 2011 at 9:22 AM said...
This comment has been removed by the author.
Wawa Yusoff on March 8, 2011 at 9:25 AM said...

kina dear,

thanks for sharing. wawa pun tingtong2 jugak tgh pk psl EMAS ni.. heheh :)

Dia.Honey on March 8, 2011 at 9:36 AM said...

great info!!!
nak kene pegi ni..leh tak i share info ni kat blog i?

~ NANA ~ on March 8, 2011 at 9:42 AM said...

tawaran ni include emas putih x?? hihik

♥♥ Kasut Pink ♥♥ on March 8, 2011 at 9:46 AM said...

best best.. tapi dah beli dah gelang batal air semayang kat habib jgk.. pnye gigih kejar beli mase YES aritu..

K.I.N.A on March 8, 2011 at 10:07 AM said...

FF: tula..bagi yang nak cari utk tunang & kahwin kan..

wawa: pegi habib mid valley @ ampang punye ok..wah..mcm duta habib plak..

dia.honey:silakan..boleh aja..;)

nana: xpasti emas putih tu..kat katalog seme emas je..

kasut pink: its ok..biasa sama je promotion time ..;)

Dia.Honey on March 8, 2011 at 10:34 AM said...

kina...nak tanya mana nak join BBF????

K.I.N.A on March 8, 2011 at 10:45 AM said...

dia.honey: boleh add fb kina: shakina farhan

nanti kina add kamu ye..

Dia.Honey on March 8, 2011 at 10:48 AM said...

ohh kene add kat fb ke??
ok3 nnt lunch hour ai buat k...skang ni tak leh online FB kene blok lunch hour je leh online fb

0sh!Nz d' sen0r!ta on March 8, 2011 at 11:06 AM said...

emm.. jap pegi tengok duit dulu. ehehe.

K.I.N.A on March 8, 2011 at 11:36 AM said...

dia.honey: yup, group private di fb..khas utk blogger yang pasal kawen2..

sis oshinz: hehe..check jgn x check..;)

farcuemai on March 8, 2011 at 11:42 AM said...

nak kahwin la pule rasanye..huhu

~ mizzAmy ~ on March 9, 2011 at 10:25 AM said...

banyak juga potongan harga mas 916 tuh. boleh g terjah nie.

SophRoSyNe @ cik giRang on March 9, 2011 at 7:55 PM said...

weeee!! tq kina for the info..perfect timing utk carik cincin tut and tut and tut..banyak pulak cincinnye..hehehe

SophRoSyNe @ cik giRang on March 9, 2011 at 7:57 PM said...

kina..kite mau join bbf jugak..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork