Say Hi to Jellies and Marshmellow!

Salam

Lupakan cupcakes & macaroon..
Padahal diri sendiri tak pernah makan macaroon kan..
Sape nak belanja kina macaroon?hehu..

Ok..back to the topic..
Say hi to jellies & marshmello!



All pictures credit to Bompass and Parr & The Wedding Decorator

Kina suka jeli!
Bukan sebab comel semata-mata..
Murah pun murah..Sedap pun sedap kan..
Berkira-kira untuk buat corner khas di majlis anda?

Jelly & marshmellow boleh membantu..cecece..
Boleh menggantikan cookies corner atau candy bar kan..

Tapi perlukan orang untuk maintain..
Yela, jeli kan macam belengas dan berair gitu..
Kalau dewan yang sejuk mungkin applicable..

Cakap tentang marshmellow. Sape suke marshmellow?
Tahukah anda tak semua marshmellow dijamin halal.
Takut ada gelatin yang kita tak boleh makan..

Tapi kina ada jumpa satu website ni.
Dia adalah company pertama yang dapat sijil halal. So kita takde la was-was kan..
ice cream shape!

flower yang cute

i heart the most!
Boleh buat doorgift juga kan..
Haish..comelnye..geram nak makan..jangankan budak2, mak budak pun berebut ni..haha..

13 lovely comments:

elle's laaa~ on March 29, 2011 at 1:05 PM said...

tak pernah makan maeshmellow... rase dia cemane ekk? hehe....

0sh!Nz d' sen0r!ta on March 29, 2011 at 1:09 PM said...

marshmallow comel!! dip dengan coklat pun sedap kot?

lovelyadibah on March 29, 2011 at 1:10 PM said...

dba xpenah makan makaron gak!!!huuu~..

suka la idea nie :) lebih murah n praktikal:) hehehe~..suka2:) t kina wt eyh!dba nk cop marshmellow!:P

K.I.N.A on March 29, 2011 at 1:26 PM said...

elle: rasa macam putih telur yg dipukul tu..haha..tak reti nak describe dgn kata-kata..

oshinz: nyum2..sedap tu..

dba: hehe..kina xtau nk buat ke tak..tkut kena rejek ng madam besar..haha

miss puteri on March 29, 2011 at 2:18 PM said...

marshmallow dalam senarai. tapi mak mcm nak taknak bg jeh..huhu.. tq kina share web ini..

Lieya on March 29, 2011 at 2:31 PM said...

perghhh kompom budak2 berebut nak

Adawiyah A.Halim on March 29, 2011 at 3:46 PM said...

marshmallow sekilo rm50 cmtu..huuu...best nye..sama cm kite..xpenah mkn macaroon...kina la belanje =)

Ms and Mr Red Ribbon on March 29, 2011 at 3:52 PM said...

bestnyer... terfikir nak bagi marshmellow kat budak2 time kahwin nanti :)

Wawa Yusoff on March 29, 2011 at 4:26 PM said...

sedapnye marshmallow...sedapye..sedapnye... sluurrppp...!!!

~ NANA ~ on March 29, 2011 at 4:37 PM said...

WP i tak suggest buat candy buffet time wedding nnti coz dia ckp 2 jam je habis budak2 rembat nnti...

tp i degil nak jugak buat..

*erkk ntah ade kaitan ke tak dgn entry kina ni*

haha

K.I.N.A on March 29, 2011 at 5:49 PM said...

put: kina pun nak letak marshmallow dlm jar mem besar tak bagi..huhu..

lieya: tu la pasal kan..kejap je lesap..

adawiyah: ok, kite saling belanja nak?kesian kan..haha..

ms red ribbon:bg2..kina pun nak bleh?

wawa: haha..siap bunyik tu..mmg sdp..cuma manis ket..hehe..

nana: ada kaitan! tu la..kena byk stok kot..hehe

nYomeL on March 30, 2011 at 12:08 AM said...

Nyum nyummm..tetibe rs nk mkn marshmallow..
Ok,dh mlm.sile tido..

~ mizzAmy ~ on March 30, 2011 at 10:44 AM said...

amy pun risau ni nak beli marshmallow secara borong. kot2 tak halal.

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork