Kina nak ke bintang la!

Salam 
 Siapa tengok mimpi sampai ke bintang semalam? hahaha..
Kina tak tengok dari awal sebab kina tak minat sangat tengok ria..
Kina suka AXN, DIVA,Star World..hehe..

Kebetulan pudin dok main tukar-tukar channel terbukak la cerita ni..
Masa tu part Elfira cakap Kina nak ke bintang..hahaha..terus gelak..
Syok sendiri kan dengar nama sendiri..pastu tengok la sampai habis..

Walaupun cerita ni macam lawak-lawak sengal-sengal ubi..
Suka part kina, adik & mak dia sebab kelakar..part hero & heroin berjiwang tak best..
Tapi kina suka lagu OST mimpi sampai ke bintang..Boleh buat lagu video kawen weh..
hahaha..layan je la..best..


Selamat hari potong kuku! Jumaat hari potong kuku jom..
Jangan kita biarkan setan berlambakkan di hujung jari..

14 lovely comments:

UyaRayza on December 23, 2011 at 9:09 AM said...

scary tgk kening si elfira nie hahahah..x suke gk tgk diorg berjiwang..tp lagu mmg best ;)

K.I.N.A on December 23, 2011 at 9:11 AM said...

uya: hahaha..kening tu trademark die..unik..tebal gile kan..mula2 aku ingat randy betul2 nyanyi..rupanya kumpulan seventeen..

Anis_Apis on December 23, 2011 at 9:26 AM said...

elfira ni duduk dekat je ngan umah...mmg berjiran la...kening mak pn lebih kurang hihi

Suria on December 23, 2011 at 10:10 AM said...

part kwn si elfira tu pn best gak..
sakit perut ketawe kn kwn dia speaking...kihkih :D

K.I.N.A on December 23, 2011 at 10:23 AM said...

anis: yeke? hehe..tu la..lelaki tu adik die betul eh? muka sama..

suria: tau xpe..tergelak2..hungry = angry..rich = reach..haha

izaFiza on December 23, 2011 at 10:50 AM said...

suka lagu neh.=)

lina on December 23, 2011 at 11:07 AM said...

suka watak sharifah sakina tu. sengal2 tapi gigih nak speaking ;)

K.I.N.A on December 23, 2011 at 11:26 AM said...

iza: me too..suka2..:)..buat hati berbunga2..

lina: betul3..gigih tu itu kita mahu walaupun salah..

Tata Azha on December 23, 2011 at 12:02 PM said...

Salam kina,


Yg elfira tu watak dia Alia kan. Yang kina yg sengal2 ubi tu. tp tgk citer. I gelak tgk perangai sini kina tu lah..

K.I.N.A on December 23, 2011 at 12:30 PM said...

tata: a,ah..kina yg sharifah sakina..alia tak best bila time die jiwang..haha..kina tu kelakar kan?

fitria on December 23, 2011 at 12:48 PM said...

hehe yeahh jom potong kuku...n siapkan keje2 sebelum bercuti.. weewooo.. cuti pnjg 3 hari..

dhiera on December 23, 2011 at 8:11 PM said...

kite tgk jugak~ dorang anak beranak memang kelakar la. saya sudah potong kuku~ huhuhu

Rilla on December 23, 2011 at 9:18 PM said...

Rilla pun suka tengok cerita tu, kisahnya, Rilla pun tertengok jugak MEmang lawak la Kina tu. So sorry to say, fastest! fastes!

(●*∩_∩*●) on December 24, 2011 at 1:17 PM said...

Hye kina..Luv ur blog very2 much!

It's totally COMPLETE!!

Mintak tunjuk ajar yer :)

http://muarb2b.blogspot.com/

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork