Promosi www.ciksu.com

Salam 
Selamat datang December 2011, bulan penutup tahun ini.. 
Bermakna sudah 2 bulan kina berkahwin..Alhamdulillah..
Cepat rasanya masa berlalu..
Tapi bukan nak cerita pasal monthly anniversary ke ape..

Ini cerita produk kecantikan,lebih-lebih lagi ada pakej promosi special
Khas untuk Bride-to-Be.
Promosi ini hanya untuk SEBULAN sahaja tau..jadi kena cepat-cepat
Klik atas ni..Berbaloi-baloi tak?

Kina kenal Ciksu melalui blog sebab dia pun dulu blogger b2b jugak..
Sekarang Ciksu tengah tunggu due je untuk baby first dia.
Kina tak cakap lagi kan CikSu juga menjual set bersalin.
Dan harga jual set bersalin beliau lebih murah dari harga pasaran.
Jadi Mom-To-Be pun boleh jenguk Ciksu.com ni..

Bukan itu sahaja, Ciksu pun ada produk yang sesuai untuk  
Ex-Bride & Ex-groom..
Dalam erti kata lain untuk yang dah berkahwin..hihihi..
Hahaha..maksudnya untuk semua peringkat lah..malu la nak cerita..

Yang paling menarik produk terbaru dari  Ciksu..
Vitamin E SoftGel Collagen
Produk ni katanya semakin hot di pasaran..Nak tengok owner produk ni?
Beliau adalah pengguna tegar Vitamin E SoftGel Collagen & ibu kepada twins..
Cantiknya kulit dia kan? Kalah anak dara ni.. Gambar tak mekap pun cantik..
Beliau adalah Puan Lynna Hirman juga seorang blogger..
Cantik kan dia?
Apa yang penting Vitamin E Softgel mendapat kelulusan KKM & Halal.
Imported dari Switzerland dan diperkenalkan oleh doctor HUSM..

Function: regains skin firmness,regenerates dermal tissues, 
elasticity and suppleness, reduce fine wrinkles, 
stretch marks & scars recovery, lightening freckles and rejuvenate dull skin cells.

Price: RM50 for 20pcs
RM25 for 10pcs (sesuai untuk orang baru nak mencuba)

Kina tukang promote pun rasa nak try yang 10pcs tu..boleh ciksu?

VCO pun kina pakai, ramai cakap VCO ni bagus untuk kulit berjerawat. 
Tapi kina sokmo la lupa nak pakai..Sekarang pudin jadi reminder..
Ciksu pun ada buat promosi untuk VCO dan sedang mencari agent/stokis..
Bagi yang dah pakai VCO dan rasa keberkesanannya boleh la jadi agent/stokis..
Boleh juga nak jadi agent/stokis untuk produk Everlynn dan lain..

Everlynn ni apa plak kan? Kina pun baru pertama kali dengar..
Produk ni Ciksu cakap masih baru dilancarkan pada bulan ni..
Ada mask, ada serum dan ada skincare..
EVERLYNN SERUM ada beberapa jenis dan serum ni bukan sahaja untuk mereka yang menghadapi masalah jerawat tetapi juga baik untuk smua jenis kulit.NO SIDE EFFECT and NO CHEMICAL.It is essence!!

1 kotak ada 8 botol. 1 botol boleh pakai 4-5x. Jimat.
 Ok lah, kalau kina cakap banyak pun takleh jugak..
Tapi kalau yang nak kawen lagi sebulan tu jangan la try2..
Risau kalau tak secocok dengan kulit kan?
 Yang lambat lagi boleh grab promosi sebulan tu ye..
Apa kata korang yang Bride-To-Be/ Ex-Bride/Mom-to-Be ni..
Pegi jenguk website Ciksu sebab ada macam-macam lagi produk ok..

Untuk pertanyaan tentang promosi hebat Ciksu.com boleh la hubungi terus:
Ciksu :019-4085300 Ahad-Jumaat (9am-6pm) SMS pada bila-bila masa
atau Email Ciksu: ciksucatalyst@gmail.com

Disclaimer: This post is fully sponsored by Ciksu.com
Sila berurusan terus dengan
Ciksu.com untuk info lebih lanjut.
Sebarang urusan jual beli antara anda dan
Ciksu.com
adalah bukan tanggungjawab Journey of Bride to Be. ;)

11 lovely comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on December 1, 2011 at 9:41 AM said...

ingtkan kedai makan cikgu kat kelantan nun yg buat promosi.tihihihi~

K.I.N.A on December 1, 2011 at 9:55 AM said...

maera: haha..ade kedai makan ciksu ke kat kelantan?

Ajan on December 1, 2011 at 10:00 AM said...

ade efek tak pakai for breastfeeding mom?

suhasnida on December 1, 2011 at 10:19 AM said...

hehe..tq kina..
kedai makan dekat kelantan tu kedai makan cikgu,hehe..kedai nama ciksu pun ada,kedai nasi kukus,hihik..

yang breasfeeding digalakkan ambik vco untuk pertambahan susu..yang pregnant boleh makan vco utk mengurangkan alahan dan tambah tenaga

K.I.N.A on December 1, 2011 at 10:35 AM said...

ajan: utk vitamin e tu tak makan rasanya..utk kegunaan luar..ha..tu ciksu dah jwbkan..

ciksu: u most welcome..mesti famous amos kedai tu eh..hee..semoga semakin sukses ye!

ct cucubi on December 1, 2011 at 10:44 AM said...

chanteknyer kulit die..

suhasnida on December 1, 2011 at 10:51 AM said...

hehe..
vit E collagen just sapu di muka,after dah cuci muka bersih,time malam atau pagi,tak berminyak atau melekit..bau wangi:)

Cik Azizah on December 1, 2011 at 12:16 PM said...

wah menarik ni sis. mesti lebih berseri2 b2b kan..nanti nak try lah!

blog-tips-kurus on December 1, 2011 at 2:12 PM said...

dah jengok beliau. tomeiii... :)

cik.mila on December 1, 2011 at 2:48 PM said...

mila pun makan vco tu..best! nak pakai gak collagen tu tapi tgk harga hold la dulu..tgu after kawen suh suami beli..hehe

suhasnida on December 1, 2011 at 3:28 PM said...

grab time promosi:)
dapat la harga murah sikit:)
just emel to me untuk special price..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork