Contest telah tamat! Hello Bintulu!

Salam

Alhamdulillah..contest pencarian photographer kina telah tamat..
Kina ada 8 contestants..Rambang jugak mata ni nak pilih siapa..
Rasa macam nak je ambil semua tapi tak mampu nak bagi hadiahnya..huhu
InsyaAllah, esok kina akan umumkan pemenang contest ni..

Kina sekarang dah berada di Bintulu..
Belum pindah lagi..hehe..baru nak tinjau2, 
Survey rumah sewa, tengok office baru suami.
15hb balik semula ke Melaka..Harap kena pindah lepas majlis bertandang..
Kalau tak habis la duit ulang alik flight..

Tak sangka ramai yang suka post pasal pengalaman dengan mertua kina.
Tak larat nak reply 1 1 komen tapi kina baca tersengih-sengih jugak..
Kina dah tempah new template untuk blog..Dalam RM30 untuk full template..
Kina mintak untuk tukar format comment supaya boleh reply setiap orang..
InsyaAllah dalam minggu ni siap template tu..
Nanti kina share kina buat dengan siapa ok!

from Bintulu with love!
Very nice hotel..New World Suite, Bintulu
Nak tahu siapa pemenang kite yang bertuah tu?
kena tunggu esok ye!

11 lovely comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail on December 12, 2011 at 4:58 PM said...

happy honeymoon ;)

mrs irmidrza to be on December 12, 2011 at 5:04 PM said...

hai kina...lama tak menjenguk sini rasanyer...gi bintulu dah dear...good luck dear...huhu..post mak mertua kina sgt kelakar..tak sempat nak komen...hehe...nway all the best!!!

K.I.N.A on December 12, 2011 at 5:08 PM said...

maera: haha..honeymoon kali ke3..haneymoon la sgt..ikut suami kerja..hee..

farahD on December 12, 2011 at 9:59 PM said...

oh ur hubby dpt kerja kat bintulu ke? so u r staying there for good?

nurul izayani on December 12, 2011 at 10:14 PM said...

ur hubby dpt kerja mana kina? abg iza ada kt bintulu jugak..hehe..btw, lawanye hotel tu..:)

Basyirah Abd Rahman on December 12, 2011 at 11:24 PM said...

ish.. xpuas baca entri2 pendek. nak mcm entri keluarga baru.. hihi

FiZ on December 13, 2011 at 1:13 AM said...

bestnye dpt ikut hubby bekerja..hehe...blhla dikira honeymoon kan ;)

K.I.N.A on December 13, 2011 at 10:59 AM said...

farahD: my hubby kena transfer sana..i think dalam 2 3 tahun kot..

iza: die keje dekat depot..lawa hotelnye..semua lengkap..

basyee: alamak..kena mengarang panjang2 la lepas ni:P

fiz: hehe..tu la..sambil berenang minum air..:P

syaz@rozelt on December 13, 2011 at 11:50 AM said...

btol cakap basyi..ingat lepas gambar ada lg cerita2..hihi..g bintulu jangan lupa orang dkt semenanjung..hehe

Nurul Razak on December 13, 2011 at 12:11 PM said...

kak kina, insyaAllah lepas saya nikah nanti pun ikut bakal suami kerja kat bintulu.hehe New World Suite tu memang antara hotel yg top kat sana =)

K.I.N.A on December 13, 2011 at 12:43 PM said...

syaz: hehe..tak larat nak menaip semalam..

nurul: yeke? nanti roger2 la kina..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork