TAG: Journey of B2b to 01.10.11

Meh layan tag from chun-li..yana..haha..ok, baru nak buat..ada yang b2b lain tag kina
sori kina tak ingat..satu penyakit yang semakin berluasa dalam diri..ampun..


1. APAKAH STATUS ANDA?
Status: Tunang Pudin yang baik hati..Kina tak baik sangat..;P

2. CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA
Kina anak sulung yang bakal berkahwin 30 Sep 2011 & 1 Oktober 2011.
InsyaAllah..Orang kuantan, pahang..Seorang pekerja gobermen tapi
tak tetap pun lagi. Still menunggu calon simpanan SPA..
seorang yang pemalu..hik3..suke baca komik..
suke mandi lambat..haha..suke berbusiness..

3. CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA
Blog Journey of Bride-2-Be to 01.10.11 ni banyak bercerita tentang personal,
kawen, bebelan ada la ciput tentang renungan..huhu..banyak jugak pasal
contest..hehe..


4. APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG?
Kina pun masih baru dalam dunia blog, baru 5 bulan lebih..suka..
sebab ramai kawan baru. Tak sangka akan dapat berjumpa kawan online
personally macam dah kenal lama. Ada silent reader yang email suka
baca blog & bertanyakan pendapat orang kurang pro ni..hehe..
sambil-sambil tu dapat la duit nuffnang sikit..


5. NASIHAT KEPADA KAWAN-KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG
Jadikan otai-otai blogger as rujukan tapi takleh la sebijik ye..
Jangan letak gambar yang tak senonoh ke dalam blog anda..
nyampah no orang tengok..
Be pleasant & humble..


6. NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA
Layout blog ni unik sebab kina edit & buat sendiri..DIY?haha
Kadang-kadang tunang saya pun menulis jugak..
Selalu menang contest? Alhamdulillah..

7. SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG
Kina nak terus menulis walaupun da beranak pinak..i do love my blog..
Impian : nak tunjuk dekat anak-anak ni la blog ibu dia..so jangan cakap
ibu die buta IT..haha


8. Kina pun malas buat macam rilla boleh?haha..


7 lovely comments:

nur on February 6, 2011 at 10:49 AM said...

kina..
rajinnye jawab tag ye..

Jemput ke:ALL IN ONE

K.I.N.A on February 6, 2011 at 10:50 AM said...

hai nur..huhu..tgh rajin menaip..;)

Squarecut Ring on February 6, 2011 at 11:17 AM said...

KIna...yang part suke mandi lambat tu same la. hahaha XD

tapi dah kawen ni susah kot nk mandi lambat. =P haha

Rilla on February 6, 2011 at 11:42 AM said...

Yeye..ade geng mandi lambat. Rilla kalau malam je mandi lambat. Pagi mandi awal :D

yUmIe on February 6, 2011 at 10:41 PM said...

Kina,yumie pn sme ske mndi lmbt..slu kne bebel dgn mak.haha..btw, kina link blog lme yumie tue..ni link blog skrg:
http://buahhatisayamrk.blogspot.com

K.I.N.A on February 7, 2011 at 8:48 AM said...

haha..korang ni sama jugak rupanya suka mandi lambat..;P

nYomeL on February 7, 2011 at 10:35 AM said...

hehe! kina, i pun suke mandi lambat time single mingle dulu! tapi skang dh tak laaa.. dah kawen xleh nak mandi lambat. nnt kene bebel.. huhu.. :P

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork