Latest brilliant piccas from my OP

Salam 
 Mahu berkongsi hasil tangkapan ikan gambar terbaru dari Mohd Razali
Actually baru lepas bayar deposit confirmation dengan Encik Razali..
Ingat menang mesti totally free ke?hehe.minyak & tempat tinggal kena la hulur kan?
Alhamdulillah...tapi tetap bersyukur sangat2..

Jom kita layan gambar-gambar yang OP kina upload dekat facebook beliau..
kalau nak tengok lagi cari Foto by Razali ok..
gambar malam-malam cantik

buih-buih comel

sweet...tiang-tiang tu menarik

islam agamaku..alquran kitabku..

gayat beb!

cool

isteri Encik Razali ;)

larat ke kina diangkat macam ni..berat kot..peh..
Best kan layan gambar-gambar cantik macam ni..
Encik Razali sangat peramah ok, die reply email pun cepat..
Siap cakap prepare la bergambar nanti..hehe..preparation ok?
Hope dia akan mencipta gambar-gambar cantik macam kat atas di hari ITU..

P/S: Orang Johor, berkira untuk pilih Mohd Razali?
Korang untung sebab tiada cas pengangkutan..
Calender die dah banyak dimark ok!Hurry Up..

13 lovely comments:

elydalyla on February 24, 2011 at 8:30 PM said...

bestnye kina. gambar2 kina pun mesti cantek nanti. :)

ElyaElmo on February 24, 2011 at 10:04 PM said...

kina..btol tu..kene prepare gamba2..
senang nnt..ehe

K.I.N.A on February 24, 2011 at 10:45 PM said...

elydalyla: harapnye begitu la dear..nama kamu unik..

elya: xpandei nak posing la elya..ajar sikit..huhu

0sh!Nz d' sen0r!ta on February 24, 2011 at 11:42 PM said...

yeay.. saya suka!! ahaha. saya orang batu pahat. jap i pegi gegar die. kihkihkih.

K.I.N.A on February 25, 2011 at 7:49 AM said...

oshinz: amek razali ke?best la org batu pahat dekat je..;)

with love:zaren on February 25, 2011 at 9:27 AM said...

hye kina...
tahniah2...mesti gmbr cun2 belaka...
i org yong peng..dekat je ngn encik aie tu...dia mmg peramah orgnya..gmbr2 pon cantek2 semua..

"cikkin" on February 25, 2011 at 10:54 AM said...

bestnye kina..sile prepare ok!!..hihi..musti cantik2 sume..puas ati posing depan OP yg hebat..=)

farahfatihah on February 25, 2011 at 11:05 AM said...

semuanya cantik kina, kena pilih betul2..jgn jadi mcm fara..salah pilih, byar mahal tp pic hampeh

iedaNoor on February 25, 2011 at 11:34 AM said...

waahhh bestnya...
sy pun sama xreti posing, gambar tegak cm tiang bendera mmg terbaik xde sapa leh lawan :p
jadi mari sama2 tgk next top model, bleh blajar ;)

K.I.N.A on February 25, 2011 at 12:09 PM said...

Zaren: hai zaren..oic..kan?die peramah kan..

cikkin: harap2 bgitu la babe..huhu

FF: yeke?huhu..scary la cmtu..doa2 cantik belaka

ieda:haha..learn dari model eh..good idea..

lovelyadibah on February 25, 2011 at 2:40 PM said...

hehe~..nk ada orang ajarkan cara posing x??:)

Lyana MK on February 25, 2011 at 3:03 PM said...

heheh kiter ade OP yg same kina...bezenyer yana byr..kina free!!

nur on February 27, 2011 at 10:28 AM said...

kina- mmg cantik2 la.. beruntung!!
Jemput ke:ALL IN ONE

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork