Tribunal Pengguna & B'Day KINA

Salam, Hai guys...ini entry sempena BESTday my lovely fiance, KINA...hehe..
tapi sebelum tu nak story pasal sehari sebelum 20022011..sambungan baju sanding dari post ini..

19/02/11
Lepas pergi teman KINA hantar tempahan coklat kawan dia...kitorang pergi amek adik KINA, iaitu SHAKIRA...haha...then...kami dibelanja oleh adiknya PIZZA dekat Maju Junction sempena Hari Lahir Kina besok, 20/02/11..hehe..

Memang lepas tu plan nk g serang Butik Andaman Falah dekat maju junction tu..nak mintak hak kami semula!!!duit deposit yang kami bayar dulu..huhu...

Pas siap makan dekat PIZZA tu, kitorang jalan-jalan jap dekat tingkat atas nak cari bantal untuk majlis nikah =) tapi design yang diminati xde.huhu.

Then terus pergi Butik tu.. yang pergi PUDIN dengan adik KINA je, KIRA..huhu..adik KINA ni belajar LAW..so memang berbakat jadi good future lawyer nanti..kitorang mintak balik deposit kat kak lina tuh...tapi dia belit2 lg and still xnak bagi..die tetap suh ikut idea die..huhu boleh plak die nak bagi separuh ajer..huhu..what the hack..erks..menyampah plak tengok muke die..last2...kitorang decide akan guna tribunal tuntutan pengguna lah..die sendiri mengaku resit die takde tulis deposit boleh burn & takde verbal statement..pastu cakap da guna bayar sewa kedai la,ada orang ambil baju pengantin tak bayar la..mengarut..thats your problem la..bukan die da beli kain utk baju ktorg..

LAWAN tetap LAWAN ....kami nak hak kami balik..huhu..

OK...stop lah marah2 kan..hehe..

12.00 malam
Ini kali terakhir tuk KINA sambut birthday as cik KINA dan first and last as tunang orang juge...hehe..pasni sambut as isteri en pudin pula eh..hehe..

Jom nyanyi2 untuk tunangku yang baik hati ini...ehhe...camni la pudin nyanyi untuk kina..

“ Selamat hari Jadi, selamat hari jadi, selamat hari jadi My Fiancé…Selamat hari jadi ”  

“ Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to my fiancé, happy birthday to you ”

“Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan tunangku ini, Allah selamatkan kamu”
tengah amek gambar kek terjatuh pule ;)



p/s: To my lovely fiancé, KINA….happy birthday to you. 20022011. I love you more =)
Nanti 20022012 kita sambut sama-sama ye..

22 lovely comments:

caHAYA on February 20, 2011 at 7:03 PM said...

assalam..
hepy besday sis kina..may allah bless u..
mudah2an hubungan korang kekal hingga ke akhir hayat :")

Miss F on February 20, 2011 at 7:39 PM said...

so sweeetttt.... =)
hepi bday jgk utk kina..

*1st time komen, selame ni jd silent reader jek.. heheh*

.::DinCma::. on February 20, 2011 at 8:00 PM said...

so sweet ada entry khas buat kina dr en.pudin yaa.. utk kina happy birthday.. smile always;-)

K.I.N.A on February 20, 2011 at 8:07 PM said...

encik pudin!!sungguh lawak rsenye post ni..haha..membayangkn menyanyi gaya nasyid di sekolah dulu tp tukar lagu birthday..tq my dear..i love u the most..

cahaya: wslm..tq..amiiiin..kina pun berharap bgtu..

miss F: hai miss F..tq dear..;)

cma: hehe..sweet kan..terharu sgt..;)

nur on February 20, 2011 at 8:14 PM said...

dear Kina.. Hepi birthday dear,, n sungguh sweet cik pudin tu.. n tindakan yg bijak ke tribunal pengguna.. Kasi kesedaran sikit pada mereka..
Jemput ke:ALL IN ONE

LisaLisut on February 20, 2011 at 9:27 PM said...

hahah sweet habis bila lelaki blogging.awww.happy bday kina.every 20th adalah pay day for my company.hehe

lawan jgn tak lawan!

cik anis on February 20, 2011 at 10:55 PM said...

kina!!!
happy birthday dear!!!
semoga panjang umur dan murah rezeki ye..
kita beza 6 hari je rupanya.. ^_^

Rilla on February 20, 2011 at 11:31 PM said...
This comment has been removed by the author.
Rilla on February 20, 2011 at 11:32 PM said...

Hahah..so sweet lah incik Pudin. Selamat hari lahir Kina :D

withthismaskahwin on February 21, 2011 at 7:29 AM said...

Hehhe.. Very sweet Incik Pudin.

Happy Birthday Kina :D

K.I.N.A on February 21, 2011 at 7:43 AM said...

nur: tq..hehe..doakan la dpt balik duit tu..;)

lisa: geli pun ada kan..ops..haha..suke la 20hb dpt gaji..hehe..tq

K.I.N.A on February 21, 2011 at 7:44 AM said...

anis: hehe..sama bulan la kn..hepi belated bday anis..

K.I.N.A on February 21, 2011 at 7:45 AM said...

rilla: sweet & kelakar je..hehe..tq dear..

withthismaskahwin: hai dear..tq..hehe..

"cikkin" on February 21, 2011 at 10:19 AM said...

cute..sweet sgt..happy birthday kina..=)

Meey@ on February 21, 2011 at 10:45 AM said...

salam kina,
sorry yer, meeya tak dpt nak pos kad kahwin sbb kehabisan kad. meeya boleh post kad DIY tapi xsempat rasanya da nak sampai.tapi meeya da send e-undangan pada kina.try check mail yah! tq..jemput dtg yer.=)

farahfatihah on February 21, 2011 at 11:34 AM said...

hepi besday kina!!

Sue Zaman on February 21, 2011 at 2:26 PM said...

Happy birthday kina...

ct_cucubi on February 21, 2011 at 2:30 PM said...

ecececce.. sweetnyer...

~ NANA ~ on February 21, 2011 at 3:17 PM said...

hepi bufday kina :)

lovelyadibah on February 21, 2011 at 3:18 PM said...

HAHAHAHA

xdapat bygkan la muka pudin time tulis post nie..mesti lawak..

ok2..walaupun dh wish kt fb..nk wish kt sini gak..

HEPI BIRTHDAY KINA.MOGA MURAH REZEKI (RAMAILA YANG SPONSOR UTK KAWIN)

DAN HEPI ALWAYS K!!

XOXOXO

:)

K.I.N.A on February 21, 2011 at 9:31 PM said...

cikkin>ehhe...tq cikkin..

Meey>wassalam, its ok dear...insyaAllah nanti kina dtg yer =)

farahfatihah>tqvm dear

SueZaman>tenkiu dear

ct_cucubi>hehehe...manis nye mulut pudin itu..ahha

lovelyadibah>hahaha...cmne la kan muke pudin time tulis post ni..mesti berbunga2...hahah..

TQ dba...amin2..hepi always too ~

syida shedot on February 22, 2011 at 7:11 PM said...

happy besday kina and have a nice day~!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork