Ini apa eh?

Salam 
Walaupun dah 6 bulan berblog..selalu nampak ni..
Tapi tak tahu apa fungsinya..bagaimana nak memanfaatkannya?
Nampak macam tujuan follow..erm..begitu malas untuk explore..

Apa ni eh? Pandai je letak as FB follower..hehe
Follow kalau suka je ok..mahu makan anggur seedless paw dari opismate..haha

10 lovely comments:

cik anis on February 25, 2011 at 3:12 PM said...

ni follower kina dr fb..yg xde blog dorg blh follow guna akaun fb.. ^_^

K.I.N.A on February 25, 2011 at 3:14 PM said...

anis: tq ye..jadi betul la FB follower..hee

cik anis on February 25, 2011 at 3:16 PM said...

a'ah..betul la tu..hee

Nazihah on February 25, 2011 at 3:26 PM said...

baiknya opismate kina bg anggur ~_-

"cikkin" on February 25, 2011 at 3:37 PM said...

hoho..br perasan post ni..hihi..

miss puteri on February 25, 2011 at 4:22 PM said...

fb follower! takleh nk folo skrg. kat ofice block fb.hehe

ElyaElmo on February 25, 2011 at 4:30 PM said...

sy tak tauuu ape nii:D
tak follow punnn..haha

farahfatihah on February 25, 2011 at 4:51 PM said...

kalau kita update blog, t automatik kat fb kita kuar pasal blog kita,

nur on February 27, 2011 at 10:23 AM said...

Kina.. tak reti jugak..

dear.. dah dapat dah hadiah tu.. nanti kalau dah upload gambar nur akan wat entry ye dear,, THANKS a lot.. really love it- sampul kotak tisu tu..letak kat display punye site.. sayang nak guna..THANKS AGAIN..
Jemput ke:ALL IN ONE

Miss Tatie on February 28, 2011 at 2:33 AM said...

oin contest di BLOG saya sekarang dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah menarik seperti : wang tunai sebanyak ***, sehelai baju MNG, 2 keping ticket wayang di Platinum Suite The Curve, sepasang kasut dari http://www.h-g-f.blogspot.com/, hadiah-hadiah misteri yang menarik dan bermacam-macam lagi.. untuk keterangan lanjut layari : http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

(semua boleh masuk!! x kira tua, muda, laki atau perempuan)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork