Transparent canopy for solemnization

Salam
Siapa yang boleh menahan godaan transparent canopy?
gambar dari datuk keramat canopy

gambar dari kerjakahwin

Ok..poket sendiri boleh..hahaha..range biasa untuk tranparent canopy:
Adalah RM350-RM450 untuk 1 canopy..
mind to share harga lain?

Kina mencari transparent canopy dalam 1 @ 2 unit saja..
Sebab akad nikah malam, buat family & rakan rapat saja..

So, kalau lah ada transparent canopy it will be wonderful..
Tak jumpa lagi transparent canopy di Kuantan..anyone tahu?
Kalau nak ambil dari KL cost pengangkutan lagi..
;(

25 lovely comments:

nYomeL on February 16, 2011 at 1:05 PM said...

alaa.. kite bukan org kuantan la kina. xdpt nak tolong.. sori!

canteknye transparent canopy kann..??
happy hunting!

K.I.N.A on February 16, 2011 at 1:11 PM said...

tq sis nyomel..itu la..cantik sgt..

♥♥ Kasut Pink ♥♥ on February 16, 2011 at 2:15 PM said...

chantek, menarik.. Dgn kilauan lampu2 tu.. majlis malam hari mmg chantek..

NISS on February 16, 2011 at 2:16 PM said...

wa..teringinnya..tp mahal nye..huuhuuh..yo ooo je x bile ntah nak kwin nye..

K.I.N.A on February 16, 2011 at 2:22 PM said...

kasut pink: betul tu..tambah lampu kecik2 tu..

kak nini: sebab tu kina nak 1 atau 2 ketul je..hahaha..xcukup duit la..

"cikkin" on February 16, 2011 at 2:40 PM said...

kina!! serius cantik..lagi2 buat malam..chaiyuk kina!!

tp sory x dpt tolon..=(

K.I.N.A on February 16, 2011 at 2:50 PM said...

cikkin: cayok2..mak kina pun tengah mencari2 ni..kalau tak die nak amek halfmoon..kina xsuke sgt..better lg arabian..;(

ct_cucubi on February 16, 2011 at 3:17 PM said...

kinah, nak pakai transparent canopy ni, kene cek dulu ramalan cuaca .. heheh.. kang tgh mkn nampak petir atas kepala.. seram I. 9budget org nak jemput nikah).. :P

K.I.N.A on February 16, 2011 at 3:21 PM said...

waaa..kak kerol jgn la ckp gtu..mesti la jemput time nikah..huhu..doa2 la tak..kl x kite tgk petir & kilat ganti lampu2 kecik tu..huhu

miss puteri on February 16, 2011 at 3:32 PM said...

cantik!hehe. kamon2 dear. tak pernah survey, jadik taktahu.hee.. selamat mencari dear. (~_^)

lovelyadibah on February 16, 2011 at 3:35 PM said...

erk??penah je tgk kanopy nie..but then not in kuantan la..happy hunting!pe kata tanya pakcik google?:P

~ NANA ~ on February 16, 2011 at 3:38 PM said...

kina...harga tu sgt2 murah dah...coz i pernah tanye sebelum ni n harga dia RM600...

and yes kat KL je yg byk...i pon cari kat kemaman for my wedding nanti tp still x jumpe :(

Ainee Cumi on February 16, 2011 at 3:46 PM said...

I pun nak pakai transparent canopy waktu nikah nanti. Cantik kan? Nk pakai time kawin macm over budget pulak lagipun buat kat dewan. U tengah cari benda ni kat Pahang, I tengah cari kat Ipoh. Susahnya kita ni tak duduk kat KL je kan? KL semua ada. Hehehehe! Takpe, pelan pelan cari ok.. =))

K.I.N.A on February 16, 2011 at 4:10 PM said...

put:tq..harapnye berjupe la..huhu

dba:kina tak pnh nmpk lg kat kuantan..encik google ni pun nk tlg tp xjupe maybe teknik pcarian yg slh..

nana: tak igt plak nmpk kat mne rm450 tu..tp kat KL..

ainee: btul tu..mahal tu..sebijik 2 boleh la kan..

~ mizzAmy ~ on February 16, 2011 at 4:14 PM said...

mmg cantik kina. tapi sorry lah, yg amy selalu nampak kat kl je. so my komen tak membantu. ;)

Rilla on February 16, 2011 at 6:59 PM said...

Rilla pun tak dapat tahan godaan transparent canopy ni. Tapi event bukan malam. Nak pakai tengah hari buta, wat naya je

K.I.N.A on February 16, 2011 at 7:20 PM said...

amy: its ok my dear..komen amy ttp mmbuat kina tersenyum..cewah..

rilla: kan? hehe..kalau siang baik xyah pki kan?haha..tembus jugak kepanasannye..

Mia-Ina on February 16, 2011 at 7:21 PM said...

cantiknya transparent canopy nie...hidup malam tue jika pakai canopy jenis ni kiena

Ms and Mr Red Ribbon on February 16, 2011 at 11:21 PM said...

waaa cantik, kina... ada ada je kan kina bole dapat idea... :)

Fairuz Fadhilah on February 17, 2011 at 11:45 AM said...

sangat nice!! chantek sangat! ala di kayangan giteww~ ;p

K.I.N.A on February 17, 2011 at 3:49 PM said...

mia: alhamdulillah majlis mlm..so seswai tp kl xjumpa kat kuantan maybe xbuat transparent..hehe

miss red ribbon: hehe..lama da idea ni rseny..kat KL da byk guna..

firuz: berangan best..hehe..

adorable ~A.N.A on February 17, 2011 at 5:24 PM said...

tu la.. murah rasenye dear kalu RM4++ kat JB pon mahal gak... BTW mesti lawa kan kalu en razali amik gambo mase kina kat canopy transprent tu... tahniah tau menang contest... i xsempt nk join.. hihi... i mention ur name at my blog as mr razali's contest winner..hihi
i pon kawin bulan 10, n amik mr razali as OP :)

K.I.N.A on February 17, 2011 at 5:57 PM said...

hai ana..;)..yeay..kite ada OP yg sama..bulan yg sama juge..;)

miey anna on February 19, 2011 at 12:52 AM said...

huuuu...santekknyeee...=)))

nur on February 20, 2011 at 8:16 PM said...

Wow.. very nice la Kina.. sangat unik oke..
Jemput ke:ALL IN ONE

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork