Nak beli ke taknak?

Salam

Hmmmm...rasa nak sangat pergi SPA sekarang ni..
Bukak MilkAdeal..nampak voucher SPA ni..menarik gila!

Yela, mana tak menariknya..
sebab 2 orang tu best..

RM68 instead of RM1080 for Full Body Lightening 

+

Jacuzzi 

+

Herbal Ball Back & Neck Massage for TWO PEOPLE 

and 

RM300 Service or Product Voucher at Beauty Face, Wisma UOA II 

[94% OFF]

 


Best kan? Untuk 2 Orang plak tu..
Kalau nak hadiahkan untuk mak boleh..(tapi ibu saya jauh)
Kalau nak pergi dengan kawan boleh..(ada ke yang nak ikut?)
Dekat Jalan Pinang, KL..(xtau kat mana..parking senang?)
Boleh pergi bila-bila sampai bulan Ogos ni..(schedule penuh..yo yo o je)

Banyak beno alasannya..tapi kina naaaaaaak..badan rasa penat!
Nak tak nak.. Nak tak nak..Erm..Pikir la 2 hari je deal ni..
Heh! silap..2 jam je rupanya..dah melepas..

Sape nak baik cepat beli kat Milkadeal ni..

 

17 lovely comments:

Darah Manis on May 5, 2011 at 7:21 PM said...

huhuhu...el pun tau psl ni,tp xbrani pergi. nti jd mcm new york skin or others slimming spa. diorg akan paksa kita buy or join membership diorg. kene follow service yg ada...adess~~!! serikkk.... beribu abis.

K.I.N.A on May 5, 2011 at 7:22 PM said...

darah manis: yang tu pun takut gak! stok paksa2 orang..menyampah..

Darah Manis on May 5, 2011 at 7:28 PM said...

tau xpe.....serrikkkkk~~~ sanggup g tempat lain. kt hotel quality ade satu spa ni. ok gk...kak zana nye spa. jelitasari spa.. try la. mcm i, dhde org lama buat. bg pakej berurut seluruh bdn, bertanggas dgn berbekam. puas ati...

K.I.N.A on May 5, 2011 at 7:31 PM said...

darah manis: yeke? oh..thanks sebab sharing..berapa rate dear? hehe

Darah Manis on May 5, 2011 at 7:39 PM said...

Eye cooling treatment @ RM 50.00 - 20% discount on the second treatment with one payment. (code js501)

Rejuvenating Facial (2hrs)+ magic gel @ RM 195.00 + RM 50.00 - get 40% discount for magic gel.(code js502)

"Bertangas" + Body Scrub @ RM 145.00 - get RM 35.00 discount (code js503)

"Bekam Lintah " RM 100.00 - normal RM 180.00

please mentioned the code no when you make bookings... thank you.

RM 99.00 PROMOTIONS IS BACK.....!!!

Aromatherapy Facial & Face Firming (normal RM 125.00)
"resdung " & Full Facial (normal RM 115.00)
Steam bath & Body scrub (normal RM 115.00)

JelitaSari Spa sedang mencari pengedar/stokis untuk set bertangas D.I.Y JelitaSari, minyak lintah untuk wanita dan lelaki yang telah mula dipasarkan.
Kepada yang berminat sila hubungi 013-2842015 untuk maklumat lanjut.


**p/s : murah x?? hehehe.... http://www.jelitasari.com/

Alia.A on May 5, 2011 at 8:14 PM said...

mcm best je kina. dpt pergi dgn mak lg best kan. tp x suke kene pakse beli pakej dorg. nak2 plak alia jenis senang terpedaya. hehehe. x psal2 je bil kad melambung.

lovelyadibah on May 5, 2011 at 9:34 PM said...

nk ikut~~~..hehe

hidayah hiddensity on May 5, 2011 at 10:32 PM said...

kina. kita pun hari2 tgk milk a deal spa pakej. nak g gak. tapi better tgk review orang yang dah g. kita baru nak tny b2b sumer ada yang dah g tak spa deal company buat?? hehe..

K.I.N.A on May 5, 2011 at 10:58 PM said...

darahmanis: wah..siap lengkap harga sekali..hehe..RM99 tu murah gak..hehe..thanks ye!akan meninjau2 di sana..

alia: huhu..tu la..dari jimat jadi membazir..

dba: weh..! aku salah tgk..ingatkan 2 hari lagi..rupanya 2 jam je..

hidayah: liyana mk pernah buat review kat zense spa..macam marvelous je..xd paksaan..hehe

choclairissa @ intan on May 5, 2011 at 11:13 PM said...

wah...bestnye gi spa...suke2..relek2..massage n scrub~

Mia-Ina on May 5, 2011 at 11:18 PM said...

mmg best g spa..pergi la....+ dekat nk kawin nie..bagus

click nuffnang kina lg :-)

zimie on May 5, 2011 at 11:22 PM said...

betul cakap darah manis.zimie dah penah terkena.nanti kan akan 'dipaksa' teruskan service ngn diorang.bayar la ratus2 tu semua.takde cash, diorang paksa tanya credit card.nasib time tu takde CC.selamat duit ku.haihh tapi ok je kina kalau nak try.hihi.boleh dapat experience men'spa'kan diri.eceh.

MIZZ SUE (asam.garam.gula) on May 6, 2011 at 1:32 PM said...

KINA PAS KAWEN BRENTI KERJA KE??

ElyaElmo on May 6, 2011 at 2:57 PM said...

kina..elya pun fikri2 gak ari tu ..nk beli ke tak...
jalan pinang area KLCC sana...
kene naik train la kot.klo nk parking area situ mahal.ntah lah!

terrenigma on May 10, 2011 at 2:35 PM said...

ho ho ho deal bagus !!!

Hunny Kitty on May 11, 2011 at 4:09 PM said...

sangat besh dan ai dah missed out!

Nadya Zahid on May 19, 2011 at 12:34 PM said...

ofc nadya kat dlm bangunan ni :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork