Saya dapat apa yang saya mahu!

Salam

Alhamdulillah..syukur..syukur..syukur sangat..
Kata kak kerol tak sia-sia balik kol 7 lebih dari office buat entry..haha..
Yela, hari last baru terkedek-kedek nak buat entry kan..

Terima kasih pada Nardea & team Ole-Ole Manis..
Seindah namanya doorgift dari Ole-Ole Manis sangat indah..
Nantikan offer MilkADeal (MAD) dari Ole-Ole Manis esok!
Time ni la nak rembat kotak2 comel tu dengan harga berbaloi..

Apa yang kina dapat dengan hadiah bernilai RM500 tu?
Kina dapat ini!Seperti dalam entry kina tu..
Bride and Groom Salt & Pepper Shaker with Nice Packaging, White Ribbon & Thank You tag.

Size: 11cm x 7cm x 4.5cm
Price: RM13.00

Tak sangka hadiahnya adalah sama seperti kemahuan dalam entry..
Alhamdulillah, saya dapat apa yang saya mahukan..
Nak beli memang poket tak mampu..beli 1 boleh..hehe..
Kina dapat 40 set. Maksudnya RM13.00 x 40 = RM520
Pemurah kan Nardea, dia bagi lebih dari nilai hadiah tu..TQVM
Semoga Ole-Ole Manis dimurahkan rezeki bertambah customer..

Sekarang dah pening nak bagi sape..erm..
Mak mertua memang wajib..untuk diri sendiri pun wajib..haha
Ye la..comel gila kan..sayang la kalau takde 1 kat rumah..

Bak kata tuan puteri: kita senaraikan dulu list-listnya..

24 lovely comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) on May 6, 2011 at 6:43 PM said...

wow..murah rezki kina,,kina su pun berenti kerja hujung bulan 6 ni..memang berat hati..nak tinggal kerja ni..tapi demi suami dan keluarga su buat keputusan..sebab xsggup nk jd husbnd wife weekend..hihi..

lovelyadibah on May 6, 2011 at 6:45 PM said...

kan aku dh ckp!hehe~..:)

zimie on May 6, 2011 at 6:58 PM said...

ada butang LIKE tak dekat blog kina ni?hehe

K.I.N.A on May 6, 2011 at 6:58 PM said...

sue: hehe..insyaAllah..buat business sendiri ke kan..hehe

dba: mulut ko masin atau keyboard?hehe..tq tau!

K.I.N.A on May 6, 2011 at 6:59 PM said...

zimie: hehe..takde rasanya..erk..kena buat lepas ni..hehe

Adila Yusof on May 6, 2011 at 7:09 PM said...

mmg kina sgt bertuah!jarang org bertuah mcm kina ni...dila nak satu hadiah ni..hihihihi...

anaztasias nora aira on May 6, 2011 at 7:11 PM said...

tahniah kina !!! bapa mertua pun jgn lupa eheheheh :)

K.I.N.A on May 6, 2011 at 7:30 PM said...

dila: hehe..bertuah eh..alhamdulillah..rezeki nak kawen ni tak putus2..hehe..

nora: baek! haha..merajuk plak bapak mertua nanti..hehe..

tiramisu on May 6, 2011 at 7:56 PM said...

congratz, kina! =) best, best! murah rezeki dier...

Cik Emi Deraman on May 6, 2011 at 8:24 PM said...

saya jeles dgn anda heheh :P
jgn lupe utk satu ye ekeke :P

hayati hashim on May 6, 2011 at 8:53 PM said...

selalu bertuah tau.. cemburu!

miey anna on May 6, 2011 at 9:10 PM said...

nak satu boleh kina?? hehe..suke2..hehe..tahniah dear ^_^

M.O.S.A.F on May 6, 2011 at 9:19 PM said...

my fiance>tahniah dear...amin2...murah rezeki..hehe..:)

intan on May 6, 2011 at 10:10 PM said...

sbb kita kembar wedding, kena bagi satu la nampaknye..

miss puteri on May 6, 2011 at 10:34 PM said...

hehe.. tahniah. penat dah ucap tahniah dari pagi sampai malam nie!hehe.saje kaco si busuk2 kina..hee...pentingkan yang lebih penting. hehe..

muslimah on May 6, 2011 at 11:30 PM said...

tahniah!sonoknya =)

Firdani on May 7, 2011 at 12:08 AM said...

congrates!comey 2..

eidA on May 7, 2011 at 12:33 AM said...

waa..bestnyaaa..hepi for u..;)

nolyndila on May 7, 2011 at 8:36 AM said...

congrat :)...comei

masmOna on May 7, 2011 at 9:01 AM said...

bertuah sungguh adik sorang nih.hehe..tahniah kina!

Ms and Mr Red Ribbon on May 8, 2011 at 4:44 AM said...

wow bestnyer!!!

Sue Zaman on May 9, 2011 at 9:41 AM said...

wow... best nya jd kina... bertuah betul... sue jeles tau... hehehhe

apa2 pun tahniah... cantik sgt doorgift tue sue nak 1 leh :)

iedayah on May 9, 2011 at 10:06 AM said...

senang je dear..bg kt org yg mkn kt meja mkn beradab n fmily groom .selesai 1 part kina =p

fitria on May 9, 2011 at 12:47 PM said...

kina.. kamu sgt2 bertuah.. ape rahsie? hehe.. congrats..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork