Contest: The Perfect Canvas

Salam 

Sempena genap 1 tahun usia The Perfect Canvas.
The Perfect Canvas berbesar hati untuk memberikan
3 canvas secara percuma kepada 3 orang pemenang bertuah!
 Ini sudah tentu menjadi idaman para bride to be kan2?

Cara-cara penyertaan? : Boleh click sini.
Tarikh tutup adalah 1 May 2011.

Canvas? Ape ke benda tu? Ce cite ce cite..

 Ok..Canvas ni pada pandangan mata kina macam frame gambar yang besar..
Haha..betapa ceteknya ilmu pengetahuanku kan..
Kanvas ialah tenunan sederhana yang sangat tugas berat digunakan untuk layar pembuatan, khemah-khemah, khemah-khemah, beg galas , dan barangan lain yang ketegapan diperlukan. Ia juga yang popular digunakan oleh artis-artis sebagai permukaan lukisan, lazimnya merentangi sebuah bingkai kayu.
Ok, agak skema di situ sebab itu adalah penerangan dari wikipedia..hehe..
antara jenis-jenis canvas yang TPC can do for u
1)split canvas 2) messages on canvas
3) whole wrap canvas 4) white border canvas
Dekat mana nak tempah canvas ni?
Sudah tentu la dekat The Perfect Canvas!

Why so perfect? Why?Why?
1)Sebab banyak jenis pilihan canvas kita boleh buat.
2)Sebab canvas dari The Perfect Canvas sangat berkualiti.
3)Sebab seminggu lepas bayar dah boleh siap tau.
4)Harganya sangat-sangat berpatutan ok!

Macam mana nak tempah ni?
As simple as 1 2 3!
1) Pilih gambar yang nak dibuat. Untuk saiz boleh klik sini.
2)Emailkan kepada theperfectcanvas@gmail.com
3) Anda bayar dan akan menerima canvas lepas seminggu.




Mahal ke? Berapa nak kena bayar ni?Kena tanya by email dulu?
Tak payah susah-susah. Korang tengok je dekat size & harga ni.
Pilih saja saiz mana yang korang suka. RM80 tu pun da besar ok.

Macam mana TPC akan hantar canvas tu?
Ada 3 option atau pilihan yang anda boleh pilih.
1) Hantar terus ke depan pintu anda:
Untuk area Lembah Klang,Shah Alam, dan Cheras. Cuma tambah RM20.

2)Courier Express:
Harga bergantung kepada saiz canvas, Biasanya RM25-RM35.

3)Datang ambil sendiri:
Harga: Duit minyak kereta korang..haha..

Lepas dah beli nak buat apa dengan canvas tu?

Macam-macam boleh buat ok..Kalau kina...
Kina nak buat macam kat bawah ni..

nak letak atas kepala katil gambar kawin
atau pun macam biasa b2b masa wedding buat

takde la gambo macam ni..haha..
Psst: tambahan lagi..TPC juga ada menyediakan khidmat servis yang lain.
1) Easel : Untuk stand on canvas tu
2) Car sticker
3) Bunting & Banner

 So, apa tunggu lagi. Pegi terjah The Perfect Canvas sekarang..
Pastu cepat-cepat tempah dengan mereka ok.

Masuk contest tanpa perlukan wang,
Semua peserta ada chance nak menang,
Terima kasih TPC kerana bagi peluang,
Semoga success dan terus terbilang..

Akhir kata dari saya dan disampaikan oleh Doremon..

Apa pendapat korang tentang contest ni? Best kan?
Moh kita join contest ni ramai-ramai yuk..


28 lovely comments:

Basyirah Abd Rahman on March 24, 2011 at 8:59 AM said...

waaah.. i likee! hehe

lovelyadibah on March 24, 2011 at 9:00 AM said...

Wah!best3!mesti join!gudluck kina!

tqahmisdar on March 24, 2011 at 9:02 AM said...

menarik! =)

ElyaElmo on March 24, 2011 at 10:21 AM said...

bestt susunan ayat kina :)

~ NANA ~ on March 24, 2011 at 10:49 AM said...

rajin kina masuk contest...hehe

btw mmg cantek if dapat canvas tu but unfortunately my mom pulak x suka...huhu

"cikkin" on March 24, 2011 at 10:50 AM said...

goodluck kina..=)

Dia.Honey on March 24, 2011 at 11:11 AM said...

gud luck kina....
cenggane ek nak kasik tau derang kita join?

Reen Tart Nenas on March 24, 2011 at 12:54 PM said...

tetiba rasa nak join :)

LittleSunshine on March 24, 2011 at 2:19 PM said...

nak join =)

miey anna on March 24, 2011 at 3:29 PM said...

wahhhh..menarik..mau2 join jugakla..=))

dear..tag kamu d blog saya..hehe..tQ,sayang kamu..=))

K.I.N.A on March 24, 2011 at 4:07 PM said...

basyi: me like too..hehe

dba: jom2 join ramai2..TPC mmg best..

tqah: menarik kan..

elya:tq cikgu elya..hehe..(tibe jd cikgu kan)

nana: yeke ur mum tak suke? xpe..join nt letak kat dlm rumah..cantik woo..

K.I.N.A on March 24, 2011 at 4:09 PM said...

cikkin: jom join ye..hehe..tq..

raden: tq raden!

reen: jom2..dah kawen pun boleh!

liza: itu yg kite mahukan..join jgn tak join..

aimi: baik! tq aimi!

nur aishah bte abd hadi on March 24, 2011 at 4:36 PM said...

hee
thanks
you too
tp act tdi xperasan taw psl dye contest ny..
memang cari benda ny
then jumpa tu yg post
xmenang pown tetap nk beli
coz sgt worth it kan
bestnya kamo comment blog sy
wee

K.I.N.A on March 24, 2011 at 4:57 PM said...

btul3..sgt berbaloi kan..
kina pun nak beli kl tak menang pun..kl menang pun nak beli byk gak..ehhe..

Cik Una on March 24, 2011 at 5:43 PM said...

Salam,

hi, gud luck to kina gak..una org perak...suka tgk kina masuk contest, ayat2 kina tulis best2..una baru 1st try je tu..hehe

M.O.S.A.F on March 24, 2011 at 9:53 PM said...

waaa....suke3..terbaik lah TPC ni..gud job Kina..suke ayat yg u gunekan...kreatif and sampai pd pembace =) sape2 yg xpaham bleh bace n akan phm dgn bagus.. \o/

miss puteri on March 24, 2011 at 10:03 PM said...

nak beli jugak! kina tolong beli!haha... nak join tapi belum sempat byk kojeee.huuu. suke kina.. suka aok menang sebab koi jugak dapat interprame dalam brgambar dgn canvas nty~hehe

K.I.N.A on March 24, 2011 at 10:20 PM said...

una: tq dear..bese2 je..1st time join eh? xpe..asalkan niat contest utk membantu kurangkn beban suami..;)

M.O.S.A.F: best kan TPC..beli dari TPC ok..

put: jom2..bulan 4 ni kite beli nk? ke awal lagi? tempah sekali nt gi amek jimat ket..hehe..tq2..doakan menang ye..

miss puteri on March 25, 2011 at 11:20 AM said...

awal tak awal, gambar takde lagi..camnee nie...hehe. nk tempah utk pelamin nu...gambarrnye belum ada

K.I.N.A on March 25, 2011 at 11:30 AM said...

put: sama la..xd gambar..wuwuwu..bila nak bergambar ntah..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on March 25, 2011 at 4:50 PM said...

cantik!!! =)

ummisofea... on March 26, 2011 at 4:47 PM said...

salam kina...

i'm ur silence reader..suka baca blog kina..hihi

saje nk share ngan kina..
kalau kina nk kelainan pd kad kawin kina..kufishoppe ada menawarkan pakej tulisan dlm bentuk khat kufi..

kina bolehlah cetak nama kina & pudin atas kad ker...nk buat ole2 dr pengantin ker...

utk tgk contoh design..juz click here
http://www.kufishoppe.com/

sharing is caring kan.. :)

K.I.N.A on March 27, 2011 at 10:20 AM said...

maera: cantik kan?kan2..


ummisofea: thanks dear! sharing is sexy too! kina sgt menghargai sbb sudi jd silent reader kina..;)

Darah Manis on April 30, 2011 at 8:30 AM said...

i like~~!! sbb Encik Tunang pun wt canvas frame. dia org art..~~!! then, kawin nti, my best chcildhood jd photographer Cik El...so,dia bg skali canvas frame... heee~~!!

K.I.N.A on April 30, 2011 at 11:36 AM said...

darah manis: bestnye kamu..bertuah badan..hehe..

Afizi Ahmad on May 1, 2011 at 9:36 PM said...

sempat lagi ke nie? hhuhuhuh

K.I.N.A on May 2, 2011 at 10:17 AM said...

afizi: kalau semalam sempat lagi tu..tapi kalau arini dah tak sempat..huhu..

M.O.S.A.F on May 4, 2011 at 9:48 PM said...

hehehee...btol tuh...:) u most welkam dear

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork