Review: Massage at Timer Beauty Spa

Salam
Ini review massage semalam..hehehe..
Berjaya juga grab satu voucher dekat MyDeal..
Voucher ni bernilai RM48..dapat apa?

Lymphatic full body massage + scrub + steam bath 
Masa: Semalam, Jam 5 lepas balik kerja pecut ke sana..
Duration: Hampir 1 jam setengah
Lokasi: Timer Beauty, Jaya One 
(dekat matrikulasi UIAM)
ataupun seksyen 17.

Hospitality: Very good! Peramah sangat.
Urutan: Urutan ni boleh melangsingkan badan..katanya..
Sakit woo..hahaha..padahal dia dah cakap sakit cakap..
Ni sakit je kina dok sengih-sengih..hahaha..
Hari ni rasa macam lebam2 je badan ni..hahaha..

Scrub: Rasanya dia pakai garam galian..
sebab masa mandi wap ada rasa masin..hahaha
Tapi kulit memang rasa ringan sebab daki seme dah kena ganyang..

Tukang urut: Namanya linda, muda lagi rasanya..
peramah yang penting takde sebut pasal promotion pape..
Siap tanya ok tak pakai avon kak? errr..tak tahu la linda..huhu
Tapi semua yang linda teka pasal kina betul la..adei..
Kakak selalu exercise ya?
Em, takde la selalu tapi tiap khamis exercise..
Patut la kaki kakak keras & kuat..

Kakak selalu keje duduk dan menghadap komputer ke?
A,ah..nape?
Patut la bumper besar & ada urat kat belakang dah lari..
Oh..iyela..tapi yang besar tu sebab genetik jugak..kah3..
Memang sakit belakang sekarang ni..

Perut kakak kecik tapi banyak angin..
Selalu makan nasik lemak eh?
Hehehe..selalu2..
Ni kina jawab dalam hati (pagi tadi baru melantak nasik lemak ayam)

Mandi wap: Kina pergi dengan kak ecah (opismate kina)
Masa mandi wap rasa macam mandi peluh..haha
First time la katakan..kalau tak tengok kat tv je..
Lagi-lagi tv game korea tu macam best je beramai2..
Kak ecah tak habis-habis nak keluar2..panas..haha..
Joan tukang urut dia asyik cakap belum habis masa kakak..
Padahal 15 minit je pun..rasa macam lama..haha
kalau dok sorang-sorang tak best kot..

Bila nak balik tu dorang hidangkan air kosong..
Lepas tu bagitahu ada promotion RM499 untuk 10 sesi macam ni..
Kalau tak harga RM1200..nak scrub perbagai bau tambah RM20..
Boleh kongsi 2 orang..kiranya sorang 250 5 sesi..takde expired date..
Tapi macam tu je la dia promote, takde paksa2 atau ulang banyak kali..
Promotion tamat end of this month..berbaloi-baloi tapi tak tahu nak ke tak..

Pulang dengan senyuman & kesakitan sikit..hahaha..

P/S: sorry takde gambar, handphone dalam bag, bag dalam rak berkunci..
sangat secure & bersih kat sini..



7 lovely comments:

miss puteri on May 26, 2011 at 6:11 PM said...

lama tunggu kina update! bosanlah kalau kina x update. tak ceria!hehe.. best ye yang. put tak review agi spa nie.. (^_^).. hehe...bestnyee pi spa... jum pi lagi!hee

lovelyadibah on May 26, 2011 at 8:12 PM said...

eceh put.kalo put xupdate pun xceria.ekekeke~..[eh aku plak yang komen]

kina,best eyh g spa??kira suma lemak dier buang ke apa??mesti badan trus rasa ringan kan kina?:)

K.I.N.A on May 26, 2011 at 10:24 PM said...

put: ecece..sweetnye..kina baru tak update 23jam la..hehe..cepat review..nanti dah lupe..hehe..

dba: best gak..xd mknenye die buang semua..haha..rasa sedap kena urut..tp kadang2 sakit amat..rse ringan..TAPI..berat bertambah gak..confuse aku..

Mawar misswateva on May 27, 2011 at 11:39 AM said...

kina..klu urutan utk kurus je die ade wat x?
haiiihhh..tp da duduk melaka ni susah plak mawar nk g spa2 area KL/slangor..

K.I.N.A on May 27, 2011 at 11:53 AM said...

mawar: ada! tapi tengok kat situ 1st trial die 200++..kina cadangkan beli yang voucher dekat mydeal, milkadeal kalau nak yang 1 1 & murah..

hidayah hiddensity on May 27, 2011 at 12:35 PM said...

spa vcher mmg banyak kat online deal camni kan? tapi takit nak try. nant kena paksa beli barang lain. tapi kina g ok, kira ok la tu..bagus2! wangi tak pas spa ?? ;)

UyaRayza on May 27, 2011 at 1:29 PM said...

aaaaa bestnye p spa hehehe..bdn2 dh lenguh nie nk kena urut hehehe..nk suh hubby tak ade hubby lagik hehehehe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork