Wedding blogger: Nadya & Zahid

Salam 

Buat pertama kali kina dapat jemputan perkahwinan yang fix table..
Bukan tetamu datang & pergi tu..Means kena RSVP kehadiran..

So agak jakun gak la..haha..
bila orang kampung try test wedding yang grand..hihi..

Pengantin : Nadya & Zahid
Warna tema: Hijau & champagne (kalau tak salah)
Tarikh: 2 May 2011
Lokasi: Dewan Merak Kayangan..

Segah nama merak kayangan itu yang kina dapat nyatakan..
MasyaAllah, bestnya kalau dapat dewan camtu..selesa sungguh..
Majlis Perbandaran Kuantan tak nak ke buat contest dapat Dewan Jubli Perak?
lol...;P

Kina pergi dengan dba si realiti dewi tu..
Gerak awal sebab takut sesat dengan hujan lebatnya..
Dalam invitation tulis 7.30 so budget semayang kat sana..
Yes, surau kat dewan merak kayangan ni selesa jugak..
Dba siap berbuka puasa kat surau ni..air dia sejukkk..

Then kitorang masuk dewan, kena check in dekat reception table..
Ada nama? nasib baik..kalau tak malu je..hahaa..

Then tulis nama dekat guestbook, nampak nama raden..
Tapi tak nampak dalam dewan..hehe..duduk meja 40..
Belakang sekali tapi straight je dengan pelamin & pengantin..

1 meja kitorang ada Narz, Mawar & Renee dengan pasangan masing-masing..
Ok..penat la cite..layan gambar jela ye..hahaha..

Disebabkan kina takde kamera layan gambar dari mawar..
(haha..mawar yang cun, aku curik dari facebook ko ye)
baru 5 orang blogger da kecoh kat meja belakang
dari kiri narz, mawar, dba, kina & renee bersama pengantin yang sama cantik sama padan.
suasana dewan yang marvelous

doorgift & air sirap yang sejuk setia menemani

dengan co-pilot..kami tak sesat..peace..yeay..haha

ha..kejenya bergosip aje..haha
Tak sempat nak berposing lebih dengan nadya sebab dba nak balik naik tren..
Takut terlepas tren kang tak balik plak budak tu..hehe..

Last sekali, gambar dari kamera renee tak silap..
MC majlis nadya iaitu Serina ala anak Chef Wan tu..meletops ok..

Tahniah buat nadya..cepat2 review ok dear..
Semoga bahagia hingga ke syurga babe..

P/S: makanan sangat sedap! sanggup berlari ke tempat buffet bila da start makan..
Best2..hehe..

19 lovely comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) on May 9, 2011 at 11:00 AM said...

wahh..bestnnyee..meriah

0sh!Nz d' sen0r!ta on May 9, 2011 at 11:03 AM said...

eh.. sis nadya dah kawen? cantiklah die.

K.I.N.A on May 9, 2011 at 11:05 AM said...

sue: meriah..takde meja yang kosong..hehe..

oshinz: yup..da selamat dah..2nd reception is on 22nd May..;)

Adawiyah A.Halim on May 9, 2011 at 11:23 AM said...

tula..br tau nadya dh slmt kawen...heee

Hidayati Farhan on May 9, 2011 at 11:39 AM said...

waaauuu, tgk blog dia sepi je, da tawen da nadya. hihihi. bestnya, sgt grand. congrats nadya

K.I.N.A on May 9, 2011 at 11:46 AM said...

ada: hehe..ramai gak yang tak tahu die dah kawen eh..ok..skg da tau..hehe..

yaty: grand2..ehhe..itu la..suruh die update, masih busy tu..

choclairissa @ intan on May 9, 2011 at 12:27 PM said...

betull..dewan merak kayangan besar..semua org boleh tgk pelamin n pengantin kn~

K.I.N.A on May 9, 2011 at 12:37 PM said...

intan: i wish i can have that kind of hall..hehe..

farahfatihah on May 9, 2011 at 1:24 PM said...

wahh jeles i tgk u ols dpt g huhu

Nadya Zahid on May 9, 2011 at 1:30 PM said...

tq kina coz dtg...

gurls-huhuhu,nanti nadya review eh...arini baru masuk ofc...
sorry xbgtau nadya kawen, coz blog tu open sgt..ade banyak org yg suke n xsuke...so atas sebab2 peribadi..mmg nadya kene rahsiakna sumenye until dah selesai sume...alhamdulillah :)

lovelyadibah on May 9, 2011 at 1:43 PM said...

hehe~...

[dasar pemalas nk komen panjang2 tp still nk komen gak..HAHA]

ElyaElmo on May 9, 2011 at 1:56 PM said...

serena dh berisi sgt tu!!!!ehe

Adila Yusof on May 9, 2011 at 2:24 PM said...

wah..bestnye..rugi xdtg..pdhal org xjmput pun..hihi..dila memula nk buat majlis kt merak kayangan gak tp memandangkan tetamu xsmpai 1000 so pilih dewan perdana felda yg dewan plg kecik...yg penting makanan superb kan kina..hihi..

nurayunni on May 9, 2011 at 2:49 PM said...

cantiknye...suke tgok...:)

Ms and Mr Red Ribbon on May 9, 2011 at 3:19 PM said...

waaa bestnyer pegi kenduri blogger :)
ada muka2 yang saya kenal... hehe... congrats untk pengantin!

Mia-Ina on May 9, 2011 at 8:41 PM said...

mmg vouge majlis ni..meriah suasana

klik ur nuffnang

zimie on May 10, 2011 at 5:30 PM said...

bestnyeeee kina.ok itu antara org2 yg zimie kenal dalam geng bbf.ecece kalau ada lagi wedding blogger nak pergi.hehe

Hunny Kitty on May 11, 2011 at 4:06 PM said...

haaaaaaaaaaaaaa..korang dok meja belakang rupanya...punyalah ai panjang2 leher carik manala uollssss bbf yg lain..huhuh kat meja lain rupanya...

Nadya Zahid on May 19, 2011 at 12:30 PM said...

korang jemputla datang my 2nd reception 22nd may nih :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork