Contest: SPANX free untuk bakal pengantin

SPANX giveaway by Kerry's blogshop telah tiba!

Bagi tak tahu apa itu SPANX? Dulu kina pun tak tahu..
Meh kina cite sket fakta mengenai SPANX ni..ce cite ce cite..

SPANX by Sarah Blakely ini adalah salah satu jenama underwear terkemuka dunia yang khususnya untuk membentuk tubuh badan nampak lebih anggun, sexy, montok gitu.. 

SPANX pernah direview by OPRAH, ala yang ada talkshow tu..khelas gitu..
Tak main la review by blogger macam kita ni..OPRAH pun review SPANX ni bagus dan tersenarai dalam jenama underwear yang recommended! Artis kat hollywood tu ramai pakai SPANX. Tak caya?Klik kat sini untuk lebih gosip..hahaha..
Bukan Oprah je yang pakai ok

Mitos di mana SPANX hanya untuk perempuan itu salah, sebab SPANX for men pun ada ok!kalau pudin baca ni mesti dia nak gak nanti..hahaha..
incik suami yang buncit boleh pakai SPANX for men..hehe..

Bila pakai SPANX, kita boleh tutup kesan-kesan underwear so tak payah la nak pakai G-string atau taknak pakai spenda sebab pakai ni nampak macam tak pakai spenda (Ops!) 

Material yang digunakan pun selesa je pakai, kadang-kadang tak sedar pun weh tengah pakai girdle.
Ynag penting kita selesa, selulit pulak terseksa..haha..

OK, sekarang dah tahu? Kerry's blogshop dengan murah hatinya nak hadiahkan
SPANX kepada anda di luar sana. Siapa tak nak kan?
Nak tahu syarat-syarat penyertaan kena terjah dekat entry ini ye.

Kerry's blogshop akan menaja 3 orang pemenang, bukan seorang ye..Hadiahnya berupa:

GRAND PRIZE : SPANX IN LINE SUPER HIGHER POWER worth RM166 + VS soothing Lip Balm Worth RM32

2nd runner up : 1 Victoria's secret 3 in 1 body wash worth RM62


3rd Runner up : 1 Victoria's secret hydrating body lotion worth RM50


Kina tak pernah lagi beli SPANX dengan kak kerry.
Tapi kina ada pengalaman pakai ASSET dari kak kerry.
ASSET ni adik beradik SPANX tapi murah sikit..hehe..(dasar nak kedekut jimat)

Senang nak berurusan dengan kak kerry ni. Email aje mesti balas cepat.
Kalau nak berurusan by facebook pun boleh. Ni facebook dia .
Pastu kalau korang rasa gaji tak masuk lagi, nak bayar ansur-ansur pun boleh tau.
Tapi syaratnya dapat barang lepas dah habis bayar la. Bukan ASSET & SPANX je dijual, Victoria Secret pun ada tau. Selalu ada promotion dari blog kak kerry. Jadi, follow & link la beliau untuk update yang konsisten..

Ada peristiwa-peristiwa lawak kina dengan ASSET ni.kalau ilustrate lagi ada feel.


Detik-detik lucu dengan Asset
Sebelum nak beli ASSET:

Semasa nak beli ASSET:

Selepas beli ASSET:

Resultnya? 
Kina suka sebab kina jenis suka pakai jubah. Kan kalau pakai jubah
ada aje line yang tak sepatutnya tu timbul. Pakai asset ni tak payah nak pakai kain baju kurung dalam jubah. Tapi bab menguruskan tu kina rasa tak berhasil sebab kina pakai seminggu je dah hilang ke mana..haha..tertinggal kat rumah nenek pastu dah tak jumpa..Maybe adik sepupu yang kecik2 pakai kot..hahaha..

Impian
Nak pakai SPANX masa wedding 1 Oktober nanti..hee..

Apa tunggu lagi! Tarikh penyertaan tamat hari ini iaitu 30 May 2011!
Cepat-cepat join..ada masa lagi..
Giveaway ni bukan untuk bakal pengantin aje, tajuk saja bagi gempak..:P
Yang dah kahwin atau nak kahwin lambat lagi pun boleh join ok!

Akhir kata dari kina:
''Siapa nak jadi pengantin yang hot lagi menawan haruslah memiliki
sekurang-kurangnya satu SPANX dengan harga sangat berpatutan dari sini!''

15 lovely comments:

UyaRayza on May 30, 2011 at 12:35 PM said...

baru aku tau hehehe...same mcm korset ke mende nie?

~ NANA ~ on May 30, 2011 at 12:38 PM said...

baru tahu utk lelaki pon ada...kekekekeke

tqahmisdar on May 30, 2011 at 12:43 PM said...

cam best je.. nak2..hehe

miss puteri on May 30, 2011 at 12:44 PM said...

dari dulu nak beli tak beli2..hoho... best! goodluck.

miey anna on May 30, 2011 at 12:45 PM said...

haha....lucu la kina neh..comey..gud luck..jenuh dok buat tu dari tadi ^_^

Wawa Yusoff on May 30, 2011 at 12:47 PM said...

untuk lelaki pun ade ek..? Good Luck kina.

btw dear, wawa nak mintak tolong la. LIKE gambar wawa kat Contest FB

TQ Sesanggaatt..

memula kena LIKE page ni dulu :-

http://www.facebook.com/pages/Pameran-Pengantin-Malaysia-by-Urban-Vibe-Event/186380094723180?ref=ts

Kemudian Klik kat Link bawah ni and mohon tolong LIKE gambar wawa eh.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=225495997478256&set=a.222353757792480.66820.186380094723180&type=1&theater

K.I.N.A on May 30, 2011 at 12:47 PM said...

uya: a,ah2..tapi material die lembut sikit..yang bahagian atas aku tak pernah try agi jadi no komen..

nana: hehe..baru tahu gak dari kak kerry..

tqah: best2..cuba2, mana tahu ada rezeki..

put: put memang da kurus..:P

amy: hehe..dari kol 8 selang2 buat ngan keje..:P

K.I.N.A on May 30, 2011 at 12:49 PM said...

wawa: kina udah like!hehe

lovelyadibah on May 30, 2011 at 1:03 PM said...

yes!aku leh suh sepol pakai!!:P

K.I.N.A on May 30, 2011 at 1:51 PM said...

dba: haha..suruh jangan tak suruh..

Cik Puan Nadia on May 30, 2011 at 1:56 PM said...

kina, its recommended sbb nadia pun pakai masa my wedding last april. hilang segala gelembung² yg ada :D

K.I.N.A on May 30, 2011 at 2:08 PM said...

nadia: yeke? good to hear that! banyak good review..memang kena grab sblum kawen..;)

amy fahmi on May 30, 2011 at 2:45 PM said...

kite dari dulu nak sgt beli. tapi tak terbeli2 lagi. hihi

zimie on May 30, 2011 at 3:48 PM said...

ehh macam same je ngn blogger2 lain ni kina.zimie pun nak beli tapi tak terbeli2 lagi.hihi (mahal nye pasal) (-_-')

K.I.N.A on May 30, 2011 at 4:23 PM said...

amy: hehe..kina beli je hilang..hahah..

zimie: jom join contest ni..mana tahu rezeki zimie..tak yah beli..:P

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork