Keputusan: Pre atau Post?

Salam 
Akhirnya kina da dapat keputusan lagi muktamad..
Masih ingat hadiah dari Ahmad Fairus untuk outdoor photography?
Antara Pre Wedding & Post Wedding kina pilih.......
.
.
.
.

Post Wedding!!!Full stop..hehe..

Tema masih belum tahu..tapi MUA dah ada..hihi..pantas!

Sebab pre-wedding nak bergambar terbatas..
Lepas tu mesti AF rasa macam tangkap gambar 2 kayu..haha..

Nak macam Song Hye Kyo & Rain dalam Fullhouse..kihkih..
Haha..romantik & comel gituuu..sumber : crunchyroll.com
Ini first drama korean yang kina suka tengok..
Best gile! haha..

21 lovely comments:

WillBemrs on April 28, 2011 at 12:19 PM said...

KINA, awk mmg 'penyokong' TETAP Rumah Kebaya...!

K.I.N.A on April 28, 2011 at 12:24 PM said...

hehe..aley, u pun amek dengan rumah kebaya malaysia kan?;)

Sue Zaman on April 28, 2011 at 12:34 PM said...

bestnya kina dpt AF. sue pun suka citer fullhouse dorg comel... betul tue wat post wedding time tue leh lah wat aksi manja2 :)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) on April 28, 2011 at 12:42 PM said...

xsabar nk tggu gmbr post wedding tu,,hihi

lovelyadibah on April 28, 2011 at 12:48 PM said...

haha..mesti nk gmbr peluk2 r tuh..2 yang wt post..ekekekeke..

K.I.N.A on April 28, 2011 at 12:59 PM said...

sue zaman: hehe..alhamdulillah..suke sgt AF..manja2 giteeew..

sue: hehe..lambat lagi..gambar kawen pun blum..

dba: haha..sengal!

fitria on April 28, 2011 at 1:13 PM said...

btl tu kina.. klu post wedding nk wat camne pun xkisah kan.. orang nk mengate pun xboleh sbb dah halal.. hehe

hidayah hiddensity on April 28, 2011 at 1:15 PM said...

sokong post wedding.. kita pun dah inform OP to change from pre to post. hehe. good!
comey2 full house.. ada location menarik??

K.I.N.A on April 28, 2011 at 2:00 PM said...

fitria: tu la..hehe..;)..dah halallantoyiban..

hidayah: yeke?good2..lokasi kina tak terpikir lagi dear..tapi kalau boleh tempat yang tenang mata memandang..hehe

♥ Kasut Pink ♥ on April 28, 2011 at 2:06 PM said...

ok. best best best. boleh nak pose camne skali pon.

zimie on April 28, 2011 at 2:23 PM said...

yay hehe tumpang gembira sekaki utk kina ;)

cheQmOomOo on April 28, 2011 at 4:01 PM said...

suke gk fullhouse :)

fati on April 28, 2011 at 5:11 PM said...

Post, lebih bebas kan kina kan? hahahha Fati pon cam nyesal je bt pre weds sebab terbatas.. hahahhh!!!

MiEzA on April 28, 2011 at 6:54 PM said...

keputusan yang tepat kina

Miss Sunshine on April 29, 2011 at 8:44 AM said...

Sokong Post wedding.. nanti boleh buat aksi2 yang best.. hehehe..
Samelah.. fullhouse tu yang first tengok... Best.. =)

ElyaElmo on April 29, 2011 at 10:13 AM said...

amboi2 budak2 zaman skang..suke yee gamba peluk2 :p ( tuk post wedding takpa :p)

~ mizzAmy ~ on April 29, 2011 at 10:34 AM said...

ha'ah. kalo pre-wedd byk terbatas. kalo post wedd, peluk2 semua org dah x kisah. lol...

nizabeba on April 29, 2011 at 2:43 PM said...

berdebar2 nye nak tggu post-wed tu..hehe..mesti romantic..

anaztasias nora aira on April 29, 2011 at 10:35 PM said...

sokong post ehehehe :)

R-YuzSha on April 30, 2011 at 12:01 AM said...

sha sgt setujue ngan kina... kalau pre, had bergambar terbatas.. tapi kalau post.. hehehe... gaya bebas..

0sh!Nz d' sen0r!ta on April 30, 2011 at 11:17 AM said...

kite pun suka fullhouse sangat sangat sangat!!!! dan terfikir theme ini jugak. but then tak jadi pulak. ehehe.

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork