Keputusan: Pre atau Post?

Salam 
Akhirnya kina da dapat keputusan lagi muktamad..
Masih ingat hadiah dari Ahmad Fairus untuk outdoor photography?
Antara Pre Wedding & Post Wedding kina pilih.......
.
.
.
.

Post Wedding!!!Full stop..hehe..

Tema masih belum tahu..tapi MUA dah ada..hihi..pantas!

Sebab pre-wedding nak bergambar terbatas..
Lepas tu mesti AF rasa macam tangkap gambar 2 kayu..haha..

Nak macam Song Hye Kyo & Rain dalam Fullhouse..kihkih..
Haha..romantik & comel gituuu..sumber : crunchyroll.com
Ini first drama korean yang kina suka tengok..
Best gile! haha..

21 lovely comments:

WillBemrs on April 28, 2011 at 12:19 PM said...

KINA, awk mmg 'penyokong' TETAP Rumah Kebaya...!

K.I.N.A on April 28, 2011 at 12:24 PM said...

hehe..aley, u pun amek dengan rumah kebaya malaysia kan?;)

Sue Zaman on April 28, 2011 at 12:34 PM said...

bestnya kina dpt AF. sue pun suka citer fullhouse dorg comel... betul tue wat post wedding time tue leh lah wat aksi manja2 :)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) on April 28, 2011 at 12:42 PM said...

xsabar nk tggu gmbr post wedding tu,,hihi

lovelyadibah on April 28, 2011 at 12:48 PM said...

haha..mesti nk gmbr peluk2 r tuh..2 yang wt post..ekekekeke..

K.I.N.A on April 28, 2011 at 12:59 PM said...

sue zaman: hehe..alhamdulillah..suke sgt AF..manja2 giteeew..

sue: hehe..lambat lagi..gambar kawen pun blum..

dba: haha..sengal!

fitria on April 28, 2011 at 1:13 PM said...

btl tu kina.. klu post wedding nk wat camne pun xkisah kan.. orang nk mengate pun xboleh sbb dah halal.. hehe

hidayah hiddensity on April 28, 2011 at 1:15 PM said...

sokong post wedding.. kita pun dah inform OP to change from pre to post. hehe. good!
comey2 full house.. ada location menarik??

K.I.N.A on April 28, 2011 at 2:00 PM said...

fitria: tu la..hehe..;)..dah halallantoyiban..

hidayah: yeke?good2..lokasi kina tak terpikir lagi dear..tapi kalau boleh tempat yang tenang mata memandang..hehe

Anonymous said...

ok. best best best. boleh nak pose camne skali pon.

zimie on April 28, 2011 at 2:23 PM said...

yay hehe tumpang gembira sekaki utk kina ;)

cheQmOomOo on April 28, 2011 at 4:01 PM said...

suke gk fullhouse :)

fati on April 28, 2011 at 5:11 PM said...

Post, lebih bebas kan kina kan? hahahha Fati pon cam nyesal je bt pre weds sebab terbatas.. hahahhh!!!

MiEzA on April 28, 2011 at 6:54 PM said...

keputusan yang tepat kina

Miss Sunshine on April 29, 2011 at 8:44 AM said...

Sokong Post wedding.. nanti boleh buat aksi2 yang best.. hehehe..
Samelah.. fullhouse tu yang first tengok... Best.. =)

ElyaElmo on April 29, 2011 at 10:13 AM said...

amboi2 budak2 zaman skang..suke yee gamba peluk2 :p ( tuk post wedding takpa :p)

~ mizzAmy ~ on April 29, 2011 at 10:34 AM said...

ha'ah. kalo pre-wedd byk terbatas. kalo post wedd, peluk2 semua org dah x kisah. lol...

nizabeba on April 29, 2011 at 2:43 PM said...

berdebar2 nye nak tggu post-wed tu..hehe..mesti romantic..

anaztasias nora aira on April 29, 2011 at 10:35 PM said...

sokong post ehehehe :)

R-YuzSha on April 30, 2011 at 12:01 AM said...

sha sgt setujue ngan kina... kalau pre, had bergambar terbatas.. tapi kalau post.. hehehe... gaya bebas..

0sh!Nz d' sen0r!ta on April 30, 2011 at 11:17 AM said...

kite pun suka fullhouse sangat sangat sangat!!!! dan terfikir theme ini jugak. but then tak jadi pulak. ehehe.

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork