Alhamdulillah menang contest AF

Salam 
Alhamdulillah syukur..
Rezeki nak kahwin ni..;) 
Saya bukan menang akademi fantasia ye.. 
Tetapi AF stand for Ahmad Fairus.. Pro-photographer hebat itu..

Siapa yang pernah baca post entry contest tu.. 
Yang berlegar di ruangan utama blog ini selama.. 
Hampir 2 ke 3 bulan eh..jadi sticky post.. 

Nak tengok senarai pemenang di sini..
Tahniah!!!!
Walaubagaimanapun, terdapat beberapa perkara yang perlu dibuat.. 
- Memberikan 1 idea photoshoot unik yg belum ada di Malaysia 
- Photoshoot mungkin akan diadakan lebih dari 4 jam 
- Berpakaian unik seperti idea yg diberikan 
 -Mesti bermake up..hehe..

Sekarang dah jadi blur macam lisa lisut..haha.. 
Masih berpikir-pikir nak buat post atau pre wedding.. 
Rasa macam nak jugak pre wedding, untuk letak dekat bunting.. 
Letak dekat majlis as decoration.. 
Dan kitorang memang jarang bergambar pun..huhu..

Tapiii..
Rasa macam nak jugak untuk post wedding, boleh bergaya lebih2..haha..

Bincang dulu dengan captain pudin..hihi..

If korang ada idea unik boleh la bagitahu kina ye..;) 
Thank you.;) 

P/S: Hadiah ini memang sangat WOW! Syukur sangat..

30 lovely comments:

tqahmisdar on April 22, 2011 at 4:59 PM said...

tahniah Kina! =)

~ mizzAmy ~ on April 22, 2011 at 5:00 PM said...

congats kina!! buat pre-wedd lah kalo kina jenis jarang bergambar berdua.

K.I.N.A on April 22, 2011 at 5:03 PM said...

tq tqah & amy! hehe..itu la..akan berpikir2 dulu..;)

nida-razak on April 22, 2011 at 5:06 PM said...

waah kina..congrats!! =) wat pre wed la..ley letak decoration time kawin...mesti super gojes wedding kina nti.. =)

K.I.N.A on April 22, 2011 at 5:09 PM said...

hehe..tq nida..yup, kina pun igt nk buat decoration..haha..maluu..

nida-razak on April 22, 2011 at 5:11 PM said...

hehe...now kna pkir tema lak..chaiyo2x.. =)

miey anna on April 22, 2011 at 5:13 PM said...

tahniah kina.....wahhh..suke sngat kina neh..murah je rezeki..tahniah ^_^

hayati hashim on April 22, 2011 at 5:13 PM said...

wat pre wed!!!

nnti post wed lain pulak ;)

CONGRAT dear.. mmg rajin tau!

FiZ on April 22, 2011 at 5:24 PM said...

congrats kina ;)

~ NANA ~ on April 22, 2011 at 5:25 PM said...

kina!!!!!!!!!!!! bestnyeeeee...betol la org cakap kina ni ratu contest...jgn masuk yg oleolemanis plz...kekekeke jahat x? :P

LisaLisut on April 22, 2011 at 5:28 PM said...

haha.tahniah.kemenangan Kina memang dijangkakan dr awl okkk.

kalau bole i pn nk tamak pre n post.sbb post bole buat mcm2 hahaha! up to u. lisa menang tak sbrapa. Kina menang AF tuuu ;p

gud luck ok!(yes pecah kepala tetiba blur nk buat theme apa.haha.masa tulis entry beria mcm semua dlm kepala.alih2 gone with the wind haha)

0sh!Nz d' sen0r!ta on April 22, 2011 at 6:05 PM said...

wah menang lagi?!!!! sangat murah rezeki tau sis ni.

Cik Emi Deraman on April 22, 2011 at 6:32 PM said...

wahhh bestnye kina :) jeles! nati buat btol2 unik okeh! cant wait :)

zimie on April 22, 2011 at 6:55 PM said...

kina congrats!! bestnyeeeee. murah rezeki tau.hehe sempat jenguk2 contest2 kina before this.kina ni memang ratu contest ok!!! ;)

miss puteri on April 22, 2011 at 6:58 PM said...

hehe. chumel kina nie, kalau ada nk buat deco boleh jugak amik pre-wed. naty post ambik lain..hehe.... (~_^)

congrats dear! happy!hee

fitria on April 22, 2011 at 7:21 PM said...

kina.. u r so lucky my dear.. congratss.. :)

Rilla on April 22, 2011 at 7:34 PM said...

Tuuu dia, ratu contest menang lagi. Alhamdulillah, murah rezeki Kina n Pudin.

Amik gambar tengah pancing ikan

Syima Syaz on April 22, 2011 at 7:51 PM said...

congratz kina....
rasanya better pre-wedding

hana yoriee on April 22, 2011 at 8:20 PM said...

waaahhh..rezeki yg berlipat kali ganda..salute lah kina ni..tak putus2 rezekinya =)

aurikelsan on April 22, 2011 at 8:37 PM said...

tahniah kina..alhmdlh rezeki b2b.. post wed pun okay sbb dh kawen senang, posing2 cmne pun xkisah..

~~Miss iLa~~ on April 22, 2011 at 9:27 PM said...

tahniah kina..;) kalau sy, sy ambil post wedding.. blh posing sakan... pre wedding terbatas skt...;)

nYomeL on April 22, 2011 at 10:09 PM said...

congrats kina.. mmg betul2 ratu contest. hehe!

kina, rasenye better wat post-wed. coz kalo post-wed, lagi byk idea bole pk.. dah takde terbatas sbb dah HALAL.. ;)

lovelyadibah on April 23, 2011 at 8:38 AM said...

argh!!!br tau!!tahniah!!:)yay!!

♥ Kasut Pink ♥ on April 23, 2011 at 10:59 AM said...

congrats darl! Murahnye rezeki Kina, alhamdulillah.

safiyyah osman on April 23, 2011 at 4:35 PM said...

bestnya......taniah sis!!!:)

.::DinCma::. on April 23, 2011 at 10:18 PM said...

tahniah kina sbb menang lagi.. dgn perancangan awal yg xde photoshot, kini dh ada.. have fun in ur photoshot nnt.. better post-wed la dear bleh bergambar sakan ngan en.pudin nnt.. he3=)

miey anna on April 23, 2011 at 10:58 PM said...

Kina..Jom join GA nak..hehe ^_^

http://akemiey.blogspot.com/2011/04/1st-ga-from-hanakimiey-jom-join.html

Ms and Mr Red Ribbon on April 24, 2011 at 2:54 AM said...

congrats kina! bestnyer dapat free photoshoot... hmmm kalau nak wat untuk prewedding, better cari idea yang sesuai ngan tema wedding kina...

macam me, me buat ala2 arab since wedding nanti tema Moroccan...

good luck kina ;)

cheQmOomOo on April 24, 2011 at 11:29 AM said...

congwets!!!

K.I.N.A on April 25, 2011 at 8:43 AM said...

alhamdulillah..time kasih semua..;)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork