Initial letters for decoration

Salam 

Initial letter atau Monogram for decoration 
is definitely a-must-do DIY project for me! 

Monogram deco ni sangat catchy dan sweet macam macaroon..
Serius tak dapat menanggung kemanisan macaroon..huhu..
Kina tutorial untuk buat monogram ni pakai bunga di Weddingbee.
Nampak senang, tapi susah jugak sebenarnya kalau baca kat situ..

Dilampirkan kat bawah ni monogram yang boleh dibuat 
menggunakan pelbagai bahan selain dari bunga..source: google image..
menggunakan crayon

menggunakan fabrik dan kekabu

menggunakan ballon

menggunakan kayu
menggunakan polisterin, pearl & tisu (ini hanya andaian, kina tak pasti) - dari wedding by sher!
Monogram tak semestinya bergantung atau 3D

Di lantai pun boleh bah..
Tak sabar rasanya nak DIY..kina pernah tolong opismate kina..
Chinese, nak propose girlfriend dia..nanti kina upload gambar..
Pakai polisterin untuk propose..hehe..stay tune ok!

More source:
make-baby-stuff.com
prosperballons
weddingbycolor
weddingbysher
twinsfoundcreativeideas

10 lovely comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) on April 26, 2011 at 2:51 PM said...

kina save the date ok..28 mei kat majlis su ok..cheras je
kad tengah OTW tu

Mia-Ina on April 26, 2011 at 3:19 PM said...

good idea entry nie

tqahmisdar on April 26, 2011 at 3:20 PM said...

Kina, tak sabarnye nak attend majlis Kina kan..wonderful sgt semua idea2 kina..

p/s: macam kena jemput je kan? ngee ..

K.I.N.A on April 26, 2011 at 3:49 PM said...

sue: ok sue..insyaAllah kina datang kl tiada aral melintang ye..

mia-ina: tq, sharing is caring..;)

tqah: jemput2..jangan lupa Oct first..hehe

tqahmisdar on April 26, 2011 at 3:54 PM said...

insyaAllah dtg.. nak sokong org Kuantan ni..hehe

lovelyadibah on April 26, 2011 at 4:42 PM said...

kina,upload la wei..nk tgk!!excited aku..ekekeke~

adlin liana on April 26, 2011 at 4:43 PM said...

kina! we have same interest! hehehe. mari same2 diy utk reception nnt ye. :)

K.I.N.A on April 26, 2011 at 4:56 PM said...

tqah: hehe..tq cayang..segan jer kina..hehe..

dba: bereh..jap lagi aku upload ye..

adlin: jom! hehe..maybe buat bulan 8 nanti..hehe..

miey anna on April 26, 2011 at 5:52 PM said...

nice kina ^_^

K.I.N.A on April 26, 2011 at 5:55 PM said...

aimi: hehe..idea je ni..kina belum buat betul2..;)..hopefully nice macm tu..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork