5 Cabutan Bertuah dari Rumah Kebaya Malaysia

Salam 

Ok, kina tau korang nervous baca title ni kan?hihi 
Sape yang tak berminat? 
Rasa nak lompat2 sambil jerit nak2! 
Macam mana nak join? 
Ha..kena la datang pameran pengantin di Bangi weekend ni.. 

Tahukah kalian, Rumah Kebaya Malaysia dah lama tak join pameran pengantin.. 
Tup tup jadi penaja utama festival perkahwinan di bangi ni ok! 

Antara yang istimewa RKM tawarkan di pameran ni nanti adalah 
  • 5 CABUTAN BERTUAH bernilai RM3200 menanti anda 
  • Pakej bersama " PELAMIN " yang istimewa buat anda 
  • Bertemu sendiri Fashion Designer kami untuk memahami kesesuaian busana untuk anda 
  • Harga yang menarik 

Nampak tak bold PELAMIN tu?? Buat julung-julung kalinya RKM akan hadir bersama pelamin.! Kina takde pelamin lagi ni..pening kepala..huu..harus pegi walaupun nak balik kampung.. 

Kat mana festival pengantin ni?
Kompleks PKNS BANGI - 15-17 April 2011 - 11pagi-9malam

Untuk tahu lebih lanjut lagi klik sini.

Dah vote belum untuk suami kepada kak sitti designer Rumah Kebaya Malaysia 
iaitu Ahmad Fairus di HotFM?
Kalau belum vote sekarang..Boleh vote banyak-banyak kali ok..


14 lovely comments:

elle's laaa~ on April 13, 2011 at 12:58 PM said...

best nyerrrrr !!!!!!!

cheQmOomOo on April 13, 2011 at 1:07 PM said...

muahahahaha menarik sekali!!!!!
jom rmi2 serbu pkns :))

K.I.N.A on April 13, 2011 at 1:38 PM said...

elle: best3..

amal: jom!

LittleSunshine on April 13, 2011 at 1:41 PM said...

liza dh afundi for AF..
Xdpt nk pi..jauhla bangi..lgpun mcm peak je wekend ni =(

♥ Kasut Pink ♥ on April 13, 2011 at 1:50 PM said...

PKNS bangi depan rumah je ni. Wajib pegi! Jom jom jom...

farahfatihah on April 13, 2011 at 1:56 PM said...

banyak tul tawaran2 cam ni bila lepas kawen huhuhuhu

dah vote! of coz! hehe

miss puteri on April 13, 2011 at 2:06 PM said...

best gilos.hehe.. cepat2 pi serbu!

K.I.N.A on April 13, 2011 at 2:30 PM said...

liza: yeah..undi jgn tak undi..

kasut pink: lagi senang dekat ng rumah eh..

FF: hehe..sabo je la kan..tp ttp support..bgus2..

put: kan?best gileee..

Girls Like Me on April 13, 2011 at 7:54 PM said...

ala bestnye Kina, rindu nak cr pelamin, baju kahwin n other wedding stuff..aaa... :(

rizalismail on April 14, 2011 at 12:46 AM said...

do visit our booth too...=))

K.I.N.A on April 14, 2011 at 8:03 AM said...

Faz: tu la kan..skg ni nak cepat2 je setel..tp lepas kawen mesti rindu kesesakan kepala ni mencari..hehe..

rizalismail: bereh..no prob..hehe..

zimie on April 14, 2011 at 2:36 PM said...

pkns bangi depan ofis je.hihi.macam best je nak cuci2 mata.nak g la jumaat ni.weee :D

zimie on April 15, 2011 at 10:16 PM said...

kina dear,saya dah ada review pasal festival ni.do visit my entry kalau free. ;)

mizzura on April 16, 2011 at 3:19 PM said...

uuuuu...bestnyer....seronoknye sapa yang dapat...

|Make-Up Artist Tak Mekap Artis Je|

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork