Invitation as bridemaids

Salam 
Bridemaids a.k.a gadis dulang a.k.a penyeri dulang..
Walaupun nampak remeh je kerja angkat dulang ni..
tapi banyak pengorbanan yang dilalukan oleh mereka ok.. 

Oleh itu, sebagai tanda penghargaan.. 
tanda berbesar hatinya kina menjemput mereka melalui facebook kina..
pakai upload wall photo kemudian tag 7 orang mereka ini.. 

invitation rasmi di facebook..hikhik..

Antara komen mereka yang bakal bridemaids ni:
aaauuww! so sweett! of course! i do! tibee ;p
kain da beli lom? x sabo nk wat baju..heee
i do...of course i do....hihihiihih.(sila gunekan tone perempuan yg lemah lembut...huahauahauahau).
sure! of coz i wil!! x sabo ni~ cuti dah apply..hehe
 
Hehe..sweet ye? lepas ni banyak la kerja aku bagi kat korang..hahaha.. 
Alhamdulillah semua setuju nak jadi bridemaids.. 

Banyak cara korang boleh invite rakan korang jadi gadis dulang ni.. 
  • Macam tinggalkan note atas meja ke..
  • Letak alarm reminder dekat handphone ke..
  • Tulis atas kek ke (kalau ada lebihan duit poket)

Tengah cuba jadi sweet macam coklat truffle jaja yang sedap tu..hee..

Jaja bukak order untuk sape nak ambil di Mid Valley weekend depan..
Kina nak order lagi..weee..tengah pikir nak berapa ketul..hehe..

P/S: Korang dah vote ahmad fairus dekat impianku hotfm? 
Ayuh klik impian keempat di sini..

13 lovely comments:

tqahmisdar on April 12, 2011 at 12:01 PM said...

sweet sgt Kina... =)

Hunny Kitty on April 12, 2011 at 12:04 PM said...

ai leh tak jadik bridesmaid u? :P

K.I.N.A on April 12, 2011 at 12:08 PM said...

tqah: jadi sweet ada makna..;P..haha..

hunny: haha..bleh3..tp kat kuantan tau..;P

~ NANA ~ on April 12, 2011 at 12:18 PM said...

nak jadi pom pom girl utk kina boley x??? hihihi

K.I.N.A on April 12, 2011 at 12:22 PM said...

wah..nak jadi pom pom girl kina? hihi..malu cek..;P

elle's laaa~ on April 12, 2011 at 12:32 PM said...

heee :)) u memg sweet la kina... new idea... :))

K.I.N.A on April 12, 2011 at 12:37 PM said...

elle: sweet sour n spicy..ehhe..

♥ Kasut Pink ♥ on April 12, 2011 at 1:01 PM said...

sweet la kina.. kwn2 kite sumer dah beranak pinak, x maunye dorg sbb sibuk nk kendong anak nnt..huhu

miey anna on April 12, 2011 at 2:11 PM said...

sangat comey kamu kina..tQ dear..pemberi semangat buat me..^_^

miss puteri on April 12, 2011 at 2:57 PM said...

kad bridemaids tak siap2 agi.!! haha.. i pon gadis dulang u kann..hehe

iedchan on April 12, 2011 at 10:00 PM said...

cedapnyeee truffle...terliur i tgk...

Hey..i b2b jugak..i folo u k...:P

~ mizzAmy ~ on April 13, 2011 at 10:07 AM said...

so sweet. kawan2 amy ramai yg dah kawin so, agak pening jugak nak meramaikan brides maid. T___T

lovelyadibah on April 13, 2011 at 12:26 PM said...

mmg suwiiiiiiiiiitttttttttttttttt!!!

dba pun nk beli oreo truffle 2..tp kan tp kan...uwaaaaaaaa~..tgh bulan...xde duit..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork