Paper shaper dah sampai

Salam 

 Bagi yang meneka & komen post kina pagi tadi iaitu seramai 13 orang..
Anda semua memang blogger yang bijak!haha..semua betul..
Jawapannya bantal nikah..!

Kina tak dapat berdiam diri walaupun wordless wednesday hari ni..
HAHA

Sebab excited ok, benda yang dicari dari tahun lepas dah sampai..
I could'nt believe my eyes..this is so cute and powerful stuff!

Apekehelnye?

Ini lah pembantu DIY thank you tag kina nanti..
Vendor: Scrap n Crop (online payment)
Paper Shaper : Brand EK Success
Bentuk : Scallop circle saiz 1.5 ''
Harga : RM75.65 (termasuk delivery)

Bagi kina harganya agak mahal untuk sejenis puncher..
Tapi kina ada trick yang dia akan membantu menjimatkan kos kina..
Eh..eh..main2 trick magic kunun..hopefully kan..

Scallop circle paper shaper!

1) rupa depan 2) gigi kat belakang 3) dah mencari mangsa untuk dipunch 4) hasil mangsa
Boleh start design thank you tag..Next month hantar print..
Pastu bagi paper shaper bekerja..grrrr..nak punch 1000++..penat gak tu..
^_________^

P.S: senyum memanjang hari ni..yeay..tQ terence tlg guna ur paypal..

21 lovely comments:

Hazrina on April 27, 2011 at 11:35 AM said...

dear.. berapa inch yea

~ mizzAmy ~ on April 27, 2011 at 11:39 AM said...

amy pun plan nak beli dgn scrap n crop ni tapi ingat2 nak ke kedai dia sendiri. sebab x tau berapa inch yg sesuai utk my tq tag. tambah plak tak pernah beli brg online. lol....

K.I.N.A on April 27, 2011 at 11:40 AM said...

hazrina: 1 setengah inch..dia ada macam2 saiz..kena ukur dulu kat pembaris baru kompem beli..

amy: kalau pegi terus ok gak..kina malas nak drive sesorang..pastu sebab da set nak 1.5 inch..;)

lovelyadibah on April 27, 2011 at 11:41 AM said...

hehe~..i loike!!:) nk pinjamla t:)hehe~

MIZZ SUE (asam.garam.gula) on April 27, 2011 at 11:45 AM said...

su pun dah lama cari bende..nak terjah gak la..tp cam dah tak sempat nak wat semua ni..hihih

"cikkin" on April 27, 2011 at 11:47 AM said...

kat mane kdai die eyh..kdai buku biase x dok eyh..ohoho

e k i n ♥ y u s r i on April 27, 2011 at 11:52 AM said...

sy ade jugak...
heart shape...
huhuhu

K.I.N.A on April 27, 2011 at 11:53 AM said...

dba: sebab ko ok aje..

sue: hehe..itu la..1 bulan je lagi kan?

cikkin: online ada, offline pun ada..alamat die:
37 Jalan SL 2/2, Bandar Sg Long,Kajang..
dekat je ng cikkin kan?
susah nak jumpa kat kedai buku.MPH pun xd..

K.I.N.A on April 27, 2011 at 11:54 AM said...

ekin: heart shape pun comel!hehe

choclairissa @ intan on April 27, 2011 at 1:17 PM said...

selamat berpunching2! tapi buat senaman jari jemari dulu~

syuhaidah on April 27, 2011 at 2:20 PM said...

bestnye kina..4 me also a bit pricey..;)

miss puteri on April 27, 2011 at 2:23 PM said...

tunang put ada bli yang nie, put bli yang munge2 tue..hehe. tapi tak guna pong agi.haha.

K.I.N.A on April 27, 2011 at 2:31 PM said...

intan: hehe..kan..kena buat senaman jari jemari dulu..hehe

syuhaidah: kan..tapi kalau ia boleh melipatgandakan penjimatan bleh jadi aset..cewah..

put: nak pinjam yg bunge2..haha

cheQmOomOo on April 27, 2011 at 2:36 PM said...

org pnah jmp shape2 lain tp kecik so mcm xseswai nk wat tQ tag..
mcm excited plk nk g kdai ni.. :)

K.I.N.A on April 27, 2011 at 2:39 PM said...

kan amal..kina sllu nmpk yg kecik2 tu..mcm ni susah benor..

Miss Sunshine on April 27, 2011 at 3:39 PM said...

menarik2.. nak jugak lah.. =)

ElyaElmo on April 27, 2011 at 4:18 PM said...

untuk ape ni kina??

ZaNa De Diva QueEn on April 27, 2011 at 6:19 PM said...

terbaek kina! gud luck!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ on April 28, 2011 at 8:46 PM said...

dearrr, nk cari inai pekat & warna takkan luntur..? cik bunga nk recommend yg mmg terbaikkk bole refer sini :)


c i n t a b u n g a HENNA PRE ORDER just ready! :)

nuha hayati on October 26, 2011 at 12:27 PM said...

kina, ape nama kedai dia nih? rs mcm nk serang je

***you+me=us***
http://nuhahayati.blogspot.com

CNK on January 18, 2012 at 6:18 PM said...

great idea!! love it! i pun nak cekau satu lah.. nnti guide me how to purchase this yea... *half begging. puhhhlisshh... :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork