Hadiah dari The Craft Potion

Salam 
Alhamdulillah, syukur kepada Allah.. 
Saya menang motor hadiah dari The Craft Potion...

Terima kasih kepada yanie seorang exB2B..
Yang sangat bermurah hati memberi giveaway ni..
Dari 3 pemenang jadi 9 pemenang ok! Banyak tu..
Kalau yanie tak up kan maybe kina tak dapat sebab 32 penyertaan tu..

Hadiahnya adalah handbouquet & corsage!
Kina dapat corsage..memang nak sangat corsage dari The Craft Potion.
Sebab tengah try buat handbouquet sendiri ni..;P
kalau orang melayu sebut rozek kan biasanya..comel kan?

Giveaway yang The Craft Potion buat ni mudah dan best..
Hantar email kenapa saya nak hadiah tu dari The Craft Potion..
Orang lain pun tak boleh nak tiru short message kita, jadi itu adil..
Yela..tak payah nak like2..sebab da tahu kalau like kompem kalah..haha.
Tak reti nak minta orang like2 tapi kalau korang nak kina tolong like boleh aje ok..

Mari kita tinjau-tinjau apa ada dengan The Craft Potion ni..
1) Wedding Items Rental
2) Hantaran Decoration
3) Handbouquet
4) Corsages & Boutonnieres
5) Centrepieces/Guestbook/Main table deco
6) Candy Buffet - Coming Soon!
7) TQ Tag, Invitation Cards
8) Wedding favors
9) Affordable Photography Services
10) Affordable Wedding Emcee
 Harga adalah berpatutan dan boleh buat ikut budget kita!
 
artificial ni..tapi nampak macam freshflower kan?
fresh flower handbouquet untuk elya
corsages untuk theme garden..weee..^_^
artificial handbouquet
Pening nak buat sendiri? Tempahlah dengan The Craft Potion!
Selamat maju jaya buat The Craft Potion!

P/S: Nanti The Craft Potion akan buat giveaway lagi tau..
so follow,link dan like fanpage mereka ok..


13 lovely comments:

choclairissa @ intan on April 15, 2011 at 8:53 AM said...

congrats~rezeki2 :)i dah kawen...so xboleh masuk contest tu~~

K.I.N.A on April 15, 2011 at 8:59 AM said...

hehe..kan? xpe..masuk contest yang semua orang boleh masuk ye intan syg..;)

WillBemrs on April 15, 2011 at 9:24 AM said...

mmg murah rezeki u KINA...!

farahfatihah on April 15, 2011 at 10:28 AM said...

wahhhh murahnye rezei kina =) tahniah dear

K.I.N.A on April 15, 2011 at 10:29 AM said...

aley: alhamdulillah..sebab nak kawen kot..;)

FF: hehe..tq tuan pengetua..;)

Sue Zaman on April 15, 2011 at 10:38 AM said...

bestnya kina... mcm2 menang... jeles lah...

miss puteri on April 15, 2011 at 11:09 AM said...

tahniah kina menang motor.. (~_^)

K.I.N.A on April 15, 2011 at 11:31 AM said...

sue zaman: ehe..akan dtg turn sue pula..hehe..

put: yeay..jom naik moto kina bawak..hehe

ANET on April 15, 2011 at 11:52 AM said...

wow kina..menang lagi! congrats! memang murah rezeki..

zimie on April 15, 2011 at 1:32 PM said...

congrats!! bestnya kina..kite jeles ngn kina :p

Yanie on April 15, 2011 at 3:07 PM said...

Hi Kina, Thank you dearr!! thank you so much!! hope u will like it ya,,, nanti kita discuss the theme...yanie dah start buat dah sekarang

miey anna on April 16, 2011 at 10:12 PM said...

tahniah kina ^_^..sangat comelll..^_^

CintanCintun Diaries Of Mr&Mrs Iwan on April 18, 2011 at 4:19 PM said...

congrats...nak buat sendiri memang pening..dah ade pengalaman...

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork