Kurus sambil beramal

Siapa taknak kurus secara sihat? 
Siapa taknak beramal & dapat pahala? 

Jom kita join walkaton anjuran Kordel

Tarikh: 12 June 2011. 
Lokasi: Taman Merbok 
Masa: 7.00pagi 

Kordel ni jenama makanan supplement macam vitamin tu. 
Kina da register!Thanks to ekin, kak kerol & terence yang ajak. 

7KM tu! tak terbakar jugak lemak tak tahu la kan..haha.. 
Tak payah bimbang..Tak payah jogging atau berlari.. 
Cuma berjalan aje..Lenggang-lenggang kangkung je.. 
Nama pun walkaton kan..
Nak jalan2 sambil bawak kamera boleh?haha
Kamera pinjam je..lol..

Untuk register kena bayar rm25. 
Hanya bayar rm25 korang boleh dapat goodie bag bernilai rm100. 
Dapat baju & bibs sehari sebelum walkaton. 
Dapat peluang cabutan bertuah lagi. 
Berbaloi gila kan? 

Sambil kuruskan badan sambil beramal sambil dapat mende free.. 
Untuk keterangan lebih lanjut terjah sini.

P/S: lepas bayar print resit dan attach sekali salinan ic untuk bukti nak amik baju nanti.

10 lovely comments:

"cikkin" on April 11, 2011 at 12:28 PM said...

aloo..12 june majlis bertandang saye..teringin jugak nk join aktiviti cmni..wuwuwu..

~ NANA ~ on April 11, 2011 at 12:29 PM said...

ngaaaaaaaaa...12 june a day after my reception...kekekeke

♥ Kasut Pink ♥ on April 11, 2011 at 12:39 PM said...

lambat lg tu, x sure free ke tak that day...

K.I.N.A on April 11, 2011 at 12:44 PM said...

cikkin: xpe, nanti pas kawen join sme2 husband..hehe..

NANA:kompem la tak dapat join kan..

kasut pink: lambat lg tarikh tutup..kina pun xsure dpt pegi tak..future who knows kan..kite hny merancang..cewah..

eidA on April 11, 2011 at 12:56 PM said...

saya jauh...kat pantai timur..susah la nk join...huu..nk gak kuruskan perut n..camner ek..=)

K.I.N.A on April 11, 2011 at 1:01 PM said...

eida: hehe..buat sit up atas tilam..;P

blog-tips-kurus on April 11, 2011 at 1:05 PM said...

'value for $$' tu! kalau walk2 tak abis 7km bole tak? ^_^

K.I.N.A on April 11, 2011 at 1:18 PM said...

blog-tips-kurus: worth it kan? haha..xhabis eh?itu mungkin terjadi kepada sy..kah3..;P

Hidayati Farhan on April 11, 2011 at 8:15 PM said...

wahh 7 km tuh dah bole sampai mane ek kalau jalan. hehehe. mau kurus jugekkk

anaztasias nora aira on April 11, 2011 at 10:16 PM said...

huaaaaaaaaaaa nora nak buang lemak ni hahaha

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork