Need this type of shoe

Salam 
Ini adalah kali pertama kina post tentang kasut..
Sorang kawan kina tag kina gambar kasut..bling2 lagi..
Tapi kina tahu kina takkan boleh pakai this type of shoe..
Tangkap gambar silau ni..hehe..

 No..No..No..
Mesti kina tak leh bergerak seinci pon..terus jatuh..

 Tengok folder gambar kasut kat facebook kawan tu..jumpa ni..

YES!
ni kita panggil kasut apa eh?nak3..tapi bukan warna ni la..
Kerana ketinggianku hanya 158cm..hehu.. 
Kina nak heel macam ni..tinggi tapi boleh berjalan..
Depan tu macam tebal jugak..so lebih seimbang..(yo yo o je)
Selalu pakai wedges dan selipar croc je..selesa!

Tak pernah pegi cari kasut macam ni lagi..harus cari..




21 lovely comments:

Cik Puan Fia on April 14, 2011 at 6:02 PM said...

silaunya kasut tu..tapi cantik sangat lah...pakai dress ala-ala merelip mengelap gak...

K.I.N.A on April 14, 2011 at 6:05 PM said...

hehe..silau kan fia..tapi kina tak reti pakai heel nipis camtu..hehe

miss puteri on April 14, 2011 at 7:05 PM said...

takpenah carik kasut jugak lagii..hehe. put lebih 1cm jeh.haha...

♥ Kasut Pink ♥ on April 14, 2011 at 7:15 PM said...

kasut dah boleh beli awal kan boleh practice pakai kat rumah hari2 biar serasi dgn kaki mase majlis nnt..

didieadila on April 14, 2011 at 7:31 PM said...

yes kalau heels, depan die tebal, mmg stabil, lagipun xla saket sangat kalau pakai lama..ala2 wedges versi tajam la..hehe..

~ NANA ~ on April 14, 2011 at 8:11 PM said...

kina...tinggi i 152cm je kekekeke...yg tu org panggil pumps shoes ig tak silap i la...me also want to have it!!! wuuu kasut tak cari lagi

MIZZ SUE (asam.garam.gula) on April 14, 2011 at 8:49 PM said...

ayoo..tinggi dr su la..su 157 je..tp takut nk pakai yg tinggi2

zimie on April 14, 2011 at 9:32 PM said...

kina.kenapa terasa cam ngeri dengan kasut tersebut?adesss nampak sangat zimi ni tak reti pakai kasut tinggi o.O'

Si Hello Kitty on April 14, 2011 at 10:56 PM said...

pump toe yg first tu leh beli kosong n DIY ..yg 2nd tu so sweet.tapi pump toe kalo jari pendek2 tak elok pakai...hehee

lovelyadibah on April 14, 2011 at 11:02 PM said...

dba sgt suka yang bling2 2...HAHA..mesti vogue gituewwwww:)

lind on April 15, 2011 at 6:47 AM said...

mmg meletop kalo pakai yg 1st tu!

LisaLisut on April 15, 2011 at 9:25 AM said...

errr.u tgi apa...158.i pun 155 je.hahaha

cheQmOomOo on April 15, 2011 at 10:00 AM said...

bling..

cik senah on April 15, 2011 at 10:11 AM said...

Tudiaaa.. silau aihh kasut tuee.. mmg tabik spring lah kalau ada di kalangan B2B yg buleh pakai kasut nie lama2..

p.s : Chek pakai wedges atau flat shoes ajaaa.. tamau beli kasut pelik2.. tp,pakai hanya beberapa jamm.. dan tak selesa lak tuee.. hehe.. :) [sekadar pendapat..harap tiada yg berkecil hati pulak naa..]

K.I.N.A on April 15, 2011 at 10:24 AM said...

put: tahu..put lagi tggi dari kina..hehe..

kasut pink: betul tu..bleh praktis kan..

didie: a,ah..die mcm wedges tapi ada heel..nak macam tu..baru selesa..

nana: ehe..tapi nana comel lote je..kina ni melebar sket..haha..

sue: tapi sue nmpk mcm lebih tggi..

K.I.N.A on April 15, 2011 at 10:27 AM said...

zimie: hehe..kena seimbangkan badan..tp pki heel ni letih kan..

raden: mmg xkan beli macam 1st..haha..terpeliot kaki..

dba: wah..meletop ok..haha

lind: kan lind kan..

lisa: sket je..xd beza..hehe..

amal: kina bukan nak yg bling2 tu tau..;P

cik senah: kan? kina mmg xkn pkai la kasut tggi tirus camtu..yang penting kite bleh jalan & selesa utk bergaya berposing cukup..hehe..

farahfatihah on April 15, 2011 at 10:29 AM said...

cantik giler kasut yg 1st tu

K.I.N.A on April 15, 2011 at 10:31 AM said...

FF:hehe..cantik tapi kalau reti pakai heel tirus tu xpe..kl kina pakai..alamatnya tak sampai dewan la..hehe

nida-razak on April 18, 2011 at 2:36 PM said...

yg second tu ok..stabil sket..heheh

Rilla on April 19, 2011 at 7:45 PM said...

Hoh..comel gilos..tak tahan tengok. Mana Kina jumpa?

K.I.N.A on April 19, 2011 at 8:56 PM said...

nida: kan..sebab tu kina pilih no2..hehe

rilla: kina jumpa dari fb kwn..die pun ntah cilok dari mana ntah..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork