Polisterin sebagai props

Salam 
Seperti yang dijanjikan..dan sebab dba tak sabar nak tengok..haha..
Ini dia polisterin yang kina tolong buat untuk opismate kina..
Tujuan adalah untuk propose his girlfriend..sweet kan?hehe..

Mari bercerita..
Perkataan will dari polisterin nak dekat sama besar dengan orang dah!
meriah dan funky kan?

Perkataan you dipegang by family lelaki

Perkataan marry dipegang by famili perempuan

Ini tidak lain dan tidak bukan my opismate merangkap partner badminton minggu ni..
 Kemudian..dia combinekan semua gambar kat atas ni..
Menjadi begini..Kemudian diletakkan dalam buku special..
Jadilah WILL YOU MARRY ME?
Kalau tak silap dia propose dekat hong kong..
Mesti terharu bukan girlfriend die?
Yela..Nak kawen dah Oktober ni..
2 minggu selepas kina kawen..hehe..

Polisterin ni tebal dalam 1 inch beli dekat kedai buku..
Kos untuk buat dalam RM30++ macam tu..
Potong pakai alat potong polisterin tu..(pinjam opis punya)
Jangan guna spray nanti polisterin tu menggerutu..
Sebab dia macam menghakis polisterin tu..

Ada idea dah nak buat Save The Date? Try la..!hehe

15 lovely comments:

fitria on April 26, 2011 at 5:42 PM said...

nice la kina.. like.. :)

K.I.N.A on April 26, 2011 at 5:47 PM said...

tq fitria..;)..tlg kawan potong polisterin je..hehe

miey anna on April 26, 2011 at 6:02 PM said...

kreatif sungguh ^_^

K.I.N.A on April 26, 2011 at 6:07 PM said...

dia memang kreatip..hehe

tiramisu on April 26, 2011 at 6:21 PM said...

wow! jumbo size!!! =)

Miss Sunshine on April 26, 2011 at 6:27 PM said...

Menariknya.... Boleh kan die terfikir nak buat mcmni.. Lain dari yang lain.

lovelyadibah on April 26, 2011 at 7:10 PM said...

Whoa!ko potong r eyh polisterin 2?hebat kalo wt props kan?aku suka!simple je!

zimie on April 26, 2011 at 8:15 PM said...

sweetnyeeee kina.pasti cair gf nya itu ;)

Miss Tatie on April 26, 2011 at 8:17 PM said...

terharu nya.... btw kina... buat prewedding best ni.. xpon letak prop ni kat meja makan je.. tapi size kecil la.. tulis nama..

amy fahmi on April 26, 2011 at 9:04 PM said...

i do i do..
hee..creative + ala2 romantik laa die

K.I.N.A on April 27, 2011 at 8:11 AM said...

tiramisu: ehe..jumbo saiz..kl small pun dah terharu apakan lagi jumbo kan..

miss sunshine: kan..we need to think out of box too..hehe

dba: iyo..tapi aku potong berdua sebab mende alah ni boleh senang patah..perlukan kelemahlembutan..hehe

zimie: hehe..i think so..kl kita pun cair kan..

miss tatie: yes, boleh sgt2 tu..comel kan..

amy: yes, she do..hehe..

Aida on April 27, 2011 at 6:19 PM said...

Laki idaman, kreatif + romantis ;)

Adawiyah A.Halim on April 28, 2011 at 11:37 AM said...

brilliant idea!!! heee...

Fida on May 4, 2011 at 1:22 PM said...

betul ke kina? ttyc nk kawen bln 10 lepas awk?

4c7f8ad4-f52a-11e0-b033-000f20980440 on October 13, 2011 at 7:31 AM said...

Psti terpesona !!!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork