Kad Jemputan Kahwin Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor 10.10.10

Orang kata banyak duit boleh macam-macam..Lagi-lagi kalau ramai yang nak sponsor orang terkenal macam  Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor..So lucky..Semoga perjalanan majlis beliau berjalan lancar pada 10.10.10 nanti dan paling penting diberkati Allah..meh tengok kad kahwin wedding of the year ni..Ehsan dari mama yang sweet dengan kembar tiganya yang comel..kad ni kawan mamakembar3 yang dapat bukan kina tau.
WOW!!cun tak?

dari belakang kad..nasib baik hensem

macam songket

Kita berangan aje la nak kad macam tu..hehe..zzzzZzzz..bukan kata nak buat..nak dapat pun tak dapat kot..haha..setakat tengok je la..

22 lovely comments:

Khumaera Ismail on October 7, 2010 at 10:03 AM said...

hehehe~
lawa kad dia.. =)

~ mizzAmy ~ on October 7, 2010 at 10:03 AM said...

kad tuh untuk reception. sangat chantek tapi tuh lah, nak buat kad macam ni mmg tak lah kan.

♥♥ eija ♥♥ on October 7, 2010 at 10:30 AM said...

huhu...
boleh tengok jer lah kan hehe

Diebalychouzz on October 7, 2010 at 10:51 AM said...

siap gne plat lg memang marvelous lah. huhu

mizz sue on October 7, 2010 at 11:13 AM said...

cantiknye

fye chan on October 7, 2010 at 11:31 AM said...

gilekk!! tp shake punye nt lg chantekk!!! (:

sharifuddin N shakina on October 7, 2010 at 12:11 PM said...

@Khumaera Ismail lawa kan? macam orang die la..

sharifuddin N shakina on October 7, 2010 at 12:11 PM said...

@~ mizzAmy ~ sama la kite..haha

sharifuddin N shakina on October 7, 2010 at 12:12 PM said...

@♥♥ eija ♥♥ boleh tgk dan post kat blog je..haha..

sharifuddin N shakina on October 7, 2010 at 12:13 PM said...

@Diebalychouzz a,ah..kad die plat plastik..tp bak kte opismate..tak care environmental..haha

sharifuddin N shakina on October 7, 2010 at 12:13 PM said...

@mizz sue yup..cantik2..

sharifuddin N shakina on October 7, 2010 at 12:13 PM said...

@fye chan haha.hey u..perli la tu..

Kuman Chaos on October 7, 2010 at 12:25 PM said...

lawa kad nyer..
mesti tempah kat indon nih.. sana ada banyak desing meanrik & murah lak tu.. but again price sure bukan issue kan.. :o)
kuman "terharu..." Entry

iedayah on October 7, 2010 at 2:15 PM said...

kina..lawa kad die..tp kite pn blh berangan tuk wat kad cm die..haha..berangan itu indah=)

farahfatihah on October 7, 2010 at 2:25 PM said...

dasyat giler kad dia!!

Khairiyah aka Kerry on October 7, 2010 at 8:28 PM said...

abg akak dpt jemputan.jeles jee..die nk muzaffar tu dh mcm best buddies dah..sbb selalo escort.jelesss

~CiK NadiRa~ on October 7, 2010 at 9:57 PM said...

huiyoooo!!!ini kad dlm kaca ke apa ni???dewan perdana PICC beb...pehh..pengsan!

Amiey on October 7, 2010 at 11:34 PM said...

w0w..
canteknyerr..
mesti mahal yang teramat kan?
sem0ga bahagia hingga ke akhir hayat..
amin!~

Mia-Ina on October 8, 2010 at 9:12 AM said...

aduhai, cantiknya kad

shark on October 8, 2010 at 5:49 PM said...

bertuah saper dpt tue...
huhu
nk gak dpt satu

masmOna on October 8, 2010 at 10:33 PM said...

kina, kad dia memang sesuai lah ngn tema "Pahlawan Melayu di Istana Kayangan" eh? songket dan Dr Sheikh dengan baju angkasawannya =) hohoho

sharifuddin N shakina on October 10, 2010 at 12:38 AM said...

kuman chaoe> lawa kan kadnyer..ofkos price bukan issue dye..haha

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork