Contest : Dina Halim Bridal Boutique Online Contest - 'Dari Mata Jatuh Ke Hati'









Bila mata bertentang mata. Cinta terbit di dalam hati.

Itu lah entry encik pudin untuk contest Dina Halim Bridal Boutique Online ni.Harap kak dina dan juri paham la dengan coretan pudin. Pudin tahu pun sebab kina minta pudin masuk. Pudin pun tak pernah masuk contest lagi walaupun blog ni blog kami berdua. Pudin ingat lagi pergi Pameran Pengantin dekat KLCC tempoh hari, pekerja kak dina hari tu pun pernah bersekolah di Pahang. Kina pulak berkenan sangat dengan baju warna peach butik kak dina.

Usia percintaan kami baru je genap 8 bulan hari ni = 20 November 2010. InsyaAllah tahun depan adalah hari lahir pertama si dia iaitu yang ke 24 tahun(20 Feb 2011) pudin raikan sebagai seorang kekasih & tunangannya. Kalau ada rezeki dapat menang contest kak dina tak payah la pudin pening-pening pikir hadiah untuk dia dah.hoho.

Hadiah boleh diguna sehingga 20 November 2011..InsyaAllah..Berikut adalah hadiah-hadiahnya:

TEMPAT PERTAMA : Sepasang Baju Songket Bunga Tabur L+P (Worth RM550.00)
                                     Bunga Tangan Fresh Flower (Worth RM150.00)
                                     Hadiah tajaan Sebumbung Fotografik (Worth RM500) :
                                     2 Jam Outdoor Fotografi
                                     Photobook Album
                                     DVD Unlimited Shot gambar yang di ambil


TEMPAT KEDUA : Sepasang Baju Songket Bunga Tabur L+P (Worth RM550.00)
                                 Bunga Tangan Fresh Flower (Worth RM150.00)


TEMPAT KETIGA : Sepasang baju Nikah L/P (Worth RM300.00)


*SAGUHATI (TEMPAT KE-4 dan KE-5) : 25% DISKAUN ke atas
                                                                    pakej DINA HALIM BRIDAL BOUTIQUE

                                                                    dan

                                                                   20% DISKAUN ke atas
                                                                   pakej SEBUMBUNG FOTOGRAFIK


Pelamin pilihan dari Dina Halim Bridal Boutique
Secara jujur pudin memang tak pandai sangat bab pelamin-pelamin ni. Memang pudin akan serah pada kina je. Pudin godek-godek gambar pelamin-pelamin dari DHBB, pudin berkenan yang ni. Sebab dia simple je, nampak modern dan trendy. Lagipun kina suka ala-ala garden. Bila dia suka dan tersenyum itu sudah cukup bagi pudin. huhu. Ini pantun dari pudin untuk contest yang menarik ini.

Dari mana pelamin ku bayang,
       Dari DHBB yang beri khidmat berkualiti,
Dari mana datangnya cinta dan sayang,
Dari mata jatuh ke hati.

Terima kasih kak dina halim http://www.dinahalim.blogspot.com/ dan suami beliau sebumbungfotografik http://sebumbungfotografik.blogspot.com/ kerana mengadakan contest sebegini. Tidak lupa buat yang tersayang, ini untuk kamu. Terima kasih sebab terima diriku di hatimu.

Sekian dari Mohd Sharifuddin Ahmad Fuat.


27 lovely comments:

.::DinCma::. on November 20, 2010 at 12:43 AM said...

bertuah kamoo kina..
memiliki s'org lelaki yg setia sygkan kamoo..
semoga korg trus bahgia bersama..
utk en.pudin, jg kina elok2 k;-)

.::DinCma::. on November 20, 2010 at 12:45 AM said...

oh! lupa..
good luck korg utk contest nie;-)

Sharifuddin said...

Hehe.tq dincma.shakina dah selamat tidur dah kat kampung dia tu.doakan jodoh kami berpanjangan ye.

Mia-Ina on November 20, 2010 at 8:34 AM said...

tersentuh baca ayat pudin nie..bertuah kina

Syima Syaz on November 20, 2010 at 10:04 AM said...

sweetnyeee
goodluck for both of u

masmOna on November 20, 2010 at 11:28 AM said...

En pudin, best of luck ok? n pls jaga kina baik-baik =)

~ mizzAmy ~ on November 20, 2010 at 12:05 PM said...

ohhwww sweetnya encik pudin... untung kina dapat pudin. btw, good luck tau utk korang. when i read ur story macam ada chan je nak menang. tersentuh sampai ke hati gitu... ;)

anaztasias aira on November 20, 2010 at 3:31 PM said...

sweet ! gud luck korang berdua ! sokong ckp Amy =)

Noor Nabila binti Jasni Teoh on November 20, 2010 at 3:32 PM said...

hikhik..ade plak nama FAHMI kat ctu kan~>.heheee...ooo..shake borak ngan kure je lebih ye! nak kena shake ni~..hahaha..xdelah~..heheee..mcm best je contest ni~..bleh je nak try~..tgk mood la! huhuuu..best of luck ya!

Shakina said...

cma! tq dear!!!
mia: hehe, bertuah dpt pkwe jiwang cmni..mkwe die punye la selamba..terkantoi keganasanku dkt part mintak no phone..haha..
syima: tq syima..
mas: hehe..pastikan pudin jge kina leklok kn..heeee
amy: mmg bertuah..kina yg lmbt sedar..sib bek pudin blum pegi kat org lain..
nora: tq dear..nora tak join ke contest ni?kina pakse pudin join..haha..sbb kina tak reti touching2..
bella: nak join kena kawen tahun dpn!hehe..

Shakina said...

to encik pudin..tak sangka sgt yg part sujud syukur tu..tq buat entry yang tgkap leleh ni..huhu..sob3..tak dapat hadiah misteri kalau dapat no 3 pun dah puas hati..hehe

nYomeL on November 20, 2010 at 8:29 PM said...

so sweet~!! gud luck kina & pudin~!! :)

Shakina said...

Tq nyomel!!!..;)

zirconia on November 21, 2010 at 1:22 PM said...

wahh..terharu baca entri dari pudin nie. so sweet. gudluck kontest. semoga cepat naik pelamin. amin :D

Shakina said...

tq zirconia..huhu..sweet kan..tq sbb doakan..doa selalu dicepatkan..huhu..

ElyaElmo on November 21, 2010 at 10:34 PM said...

aaa..tak sempattt nk join..wuuuu:(

Shakina on November 22, 2010 at 7:34 AM said...

elya, nape tak sempat nak join? sampai 20 december la dear..

Ummi AmnaAmzar on November 22, 2010 at 11:14 AM said...

terharu akak baca coretan tuuuu...sgt romantik..huhu mmg sama muka awok berdua..hehe

Shakina said...

hehe..tq kak..;)..sama eh..arap2 ada jodoh..dia memang romantik banding ng sy..;P

Sharifuddin said...

haha..romantik eh? mana ada.

Adila Yusof on December 20, 2010 at 8:55 AM said...

hye..smoga berjaya..i join contest ni gak..jom exchange link..:)

Szakif on December 21, 2010 at 12:17 PM said...

Salam. Saya singgah menjenguk entri ini. Semoga berjaya dalam peraduan ini.

:)

K.I.N.A on December 21, 2010 at 1:58 PM said...

adila: goodluck ye!..;)

szakif:wslm..terima ksh..arap ada rezaki..

Dina Halim Bridal Boutique on January 14, 2011 at 8:45 PM said...

:) akak tersenyum sepanjang masa baca entri ni..bertuah kina, dapat pudin yang romantik..

K.I.N.A on January 14, 2011 at 8:58 PM said...

wah..kak nadia da baca entry ni..die mmg romantik sket..tp lurus sgt..;)..doakan kami..

sHaRiFuDdIn said...

Kak Dina>hehe..tenkiu2..doakan kami yap

My Fiancee>hoho...ckp lurus eh..;)haha..

K.I.N.A on January 14, 2011 at 10:44 PM said...

haha..lurus tu mcm baik hati sgt..;)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork