Promosi Habib Jewel 4-7 Nov 2010

siapa tak tahu habib jewel?meh ketuk sikit..hehe..
Salam ladies..
Meh kina nak report sikit..Housemate ada jadi pelanggan Habib Jewel..So, dia receive la surat dari Habib Jewel tentang promosi sempena Ulangtahun ke24 (tua dari kina & pudin..heh..perlu la state kan?)

Tarikh : 4-7 Nov 2010
Masa : 10.30 pagi-7.00 malam
Lokasi : Bilik pameran HABIB, Lot 15A, Semua House, Jalan Bunus Enam, Off Jalan Masjid India, KL

Sepanjang 4 hari, berpeluang untuk mendapatkan :
  • Diskaun sehingga 70%+10% untuk barang kemas berlian & batu permata terpilih.
  • Potongan harga sehingga RM15 segram untuk emas 916.
  • Percuma beg HABIB edisi terhad dengan setiap pembelian RM2000 ke atas sementara stok masih ada.
  • Teristimewa, dapatkan subang emas bertatahkan mutiara edisi terhad pada harga RM28 sahaja sementara stok masih ada.
What say you? WOW kan..Kina tak de pengalaman membeli belah emas jadi tak tahu sangat..yang kina tahu sekarang emas dah RM151 segram..
sharing is sexy..kina lambat lagi beli untuk kahwin..hee..

12 lovely comments:

♥♥ eija ♥♥ on November 2, 2010 at 11:23 PM said...

huhu...
menarik tapi tak dapat g kot..

iedayah on November 3, 2010 at 8:20 AM said...

hihi..yeayy..berbaloi jugak i tunggu bln nov ni tuk bli cincin..mmg time nk bli cincin ritu kakak kt habib tu suh tunggu bln nov..now i know..suke3..=p

nur on November 3, 2010 at 8:53 AM said...

kina.. masa sale ni bolehla shopping emas ye.. hehe.. takpe.. banyak masa lagi utk survey or nak design sendiri(will be nice)
ALL IN ONE

mizz sue on November 3, 2010 at 9:30 AM said...

TENKIU KINA BG INFO NI..SU BELI CONCON TUNANG KAT SITU JUGAK ARI TU..NK PI LAH..CUTI 3 HARI NI

Hana on November 3, 2010 at 10:57 AM said...

menarik.. bleh pk nak bli pe duit mas kawen :) emas baru je naik harga lagi.. dh jd RM151.00.. kina rasenya if bleh bli awal pon ok.. takut harga naik lagi..

~ mizzAmy ~ on November 3, 2010 at 11:04 AM said...

wowww..... macam menariks je tapi amy tak beli kat habib kot. nak tunggu christmas nanti, tempah kat Kelate. ;)

farahfatihah on November 3, 2010 at 11:05 AM said...

huhu time dah beli baru nak wat sale habib ni tau! huhu

K.I.N.A on November 3, 2010 at 12:26 PM said...

ieja : kina pun tak pegi.huhu..

iedayah : hehe..pergi eh?nt tgkap gmbr byk2 eh..

K.I.N.A on November 3, 2010 at 12:27 PM said...

nur : kina nak tggu sale lain kali plak..sbb baru je beli cincin tunang..hehe

sue : u welcome..harap2 bermanfaat utk semua..

K.I.N.A on November 3, 2010 at 12:28 PM said...

hana: wah..seronoknye org da ad mas kawen tu..hehe..

amy : nak kirim bleh?haha

farah: sama la..baru je bli cincin mggu lepas..heee

Iffah Hamed on November 3, 2010 at 2:10 PM said...

wow!interesting la dear..hehe..ni nak gi tgk ni..;) thnks btw dear..

K.I.N.A on November 3, 2010 at 2:37 PM said...

@Iffah Hamed u welcome iffah..tgkap gmbr tau..hehe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork