Blog Baru Pilihan Malaysia 2010

Salam semua,
First of all, tajuk entry kali ni sangat cool bukan? Kina dapat tahu
dari sis Nyomel tentang contest ni. Terus bersemangat macam nak
pergi jogging dekat taman tasik perdana..excited2..dan2 je ko kina..
nak diet tapi tak diet2..nak jog tak jugak jog..huu

Untuk pengetahuan semua, contest ni dianjurkan oleh BPM.
Tujuan diadakan untuk menaikkan semangat blogger-blogger baru
macam kina ni..Hampir 5 bulan dah berkecimpung dalam dunia blog.
Dulu kak ecah tanya kina da berblog dari tahun 2009 ke?
Macam dah setahun je berblog..huhu..yo yo je kak ecah ni..

Tarikh entry yang pertama:16 Ogos 2010
Ini link bagi entry tu (mengikut syarat kena letak link)
Actually maluuuu..jangan tengok..hehe..
Tu la entry pertama bagi blog journey of b2b to 11.11.11..

Buat blogger baru..yang join tahun ni, 2010..jom la join..;)
Klik sini untuk keterangan lebih lanjut..

9 lovely comments:

nYomeL on December 6, 2010 at 7:48 PM said...

yeayy~!! kina pun dh join.. gud luck kina! ;)

K.I.N.A on December 6, 2010 at 8:04 PM said...

tq sis..;)..same goes 4 u dear..;)

Rilla on December 6, 2010 at 8:58 PM said...

Gudluck Kina and Nyomel juga

nur on December 6, 2010 at 10:14 PM said...

goodluck you all
ALL IN ONE

anaztasias aira on December 6, 2010 at 11:09 PM said...

kamu memang rajin !! gud luck =)

ElyaElmo on December 6, 2010 at 11:49 PM said...

gudlak kina :)

fati on December 7, 2010 at 3:50 PM said...

aigoooo~~~~
untuk blogger baru je ke?
Gud Luck, Kina!

KimiCnoL on December 11, 2010 at 2:49 PM said...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

.::: Princess MOMOY :::. on December 12, 2010 at 4:38 PM said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan

Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

Tempoh Mengundi No. 382 !!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork