Persiapan pertunangan : Nak pinjam boleh?


16 days to go

Salam,
Seperti yang anda sedia maklum.
Kina memang takde langsung barang yang berkaitan
dengan hantaran. Dulang ke, bakul ke, renda ke,ribbon ke,alas dulang ke.
Mula dari zero ok!

Sekarang sesi meminjam barang..hehe..
Sekalung terima kasih buat Puan Samihah..
Yang sudi bertanya pada kina ada yang perlu ke?
Nak pinjam alas miha?Nak gam tembak?Nak majalah pengantin?
Oh..kina sungguh terharu..Alhamdulillah, dikurniakan kawan 
yang sungguh prihatin. Kina doakan miha dapat baby yang soleh & comel.;)

Thank you jugak kepada Kak Siti..
Hadiahkan kina eyeshadow bodyshop yang eksklusif..
Sempena pertunangan kina nanti..boleh buat hantaran..heee
I like it very much!
Eyeshadow twilight yang ada magnet..sweeeet..

Ada lagi tak yang nak hadiahkan, pinjamkan kina barang-barang atau sewa
dalam kadar yang berdiskaun hebat..year end sale kan..hehe..
boleh tinggalkan comment dengan link ke..hehe..
kina mau jimat..;P..haha..

Weekend ni jom shopping..pastu pergi wedding yanie..

13 lovely comments:

"cikkin" on December 2, 2010 at 4:49 PM said...

salam..
owh..boley aje kina..=)
cikkin x de bnyk brg pon..tp if nk alas dulang..cikkin ade la..hee~~

K.I.N.A on December 2, 2010 at 4:52 PM said...

@"cikkin" hehe..cikkin punye alas dulang warna ape?hehe

sk on December 2, 2010 at 5:03 PM said...

kina nye theme colour warna apa? kalau takde alas dulang, bleh tgk entry sy..

http://road-to-2011.blogspot.com/2010/08/58-alas-dulang-hantaran-utk-disewa.html

xora pon ade byk brg utk disewa..

fati on December 2, 2010 at 5:16 PM said...

Nak sewa baju? hahaa!! tatau lah muat ke idok, tapi songket la. Baju kurung moden songket, kale hijau. Agak-agak mahu, kasi tau la yeap. Dulang pon ada, kale putih. Setakat ni ada 5 je tapi :P. ermm apa lagi ehh.. tu je lah. :)

"cikkin" on December 2, 2010 at 5:16 PM said...

adehh..lupe pule..

alas dulang tu simple je laa tapi.. underlayer die kaler putih..atas die kaler purple..x de gmba pule..if ade nnti cikkin tepek ek..

kina nye theme color ape?? bulih je if nak mix & match nnti..=)

Dita Lolita on December 2, 2010 at 5:50 PM said...

kina tak de ape lagi?meh zana tolong... :)

K.I.N.A on December 2, 2010 at 6:08 PM said...

sk: dah tgk..berkenan ng silver beaded tu..huhu..

fati: hehe..tq dear..kina mencari baju warna peach..;)..agak2nye muat ke kina bju fati?hehe..

cikkin: hehe..kina punye tema peach-pink-putih kot..hehe..kot lg sbb tak pasti..konpius tau..

zana: kina suka bekas warna hitam tu..tp tema bukan hitam..heee..jap kina tgk kat blog zana..sebab bbyk yang zana sewakan kan..

K.I.N.A on December 2, 2010 at 6:25 PM said...

@Dita Lolita zana..kina suke la yang pumpkim tu...silap plak mana aku dpt tah bekas hitam..

roe on December 2, 2010 at 6:34 PM said...

hye kina, how tall are u? nak pinjam my baju satu set dengan tudung yg roe pakai masa nikah silakan. roe x kisah. :)

nk pinjam dulang pun boleh. tp biasa punya lah. dah siap decorate lah. just letak barang je atas tu. bunga dia kaler putih..

K.I.N.A on December 2, 2010 at 8:16 PM said...

roe: i love ur nikah dress!tapi tinggi kina 157cm je..berat plak 52kg..adus..makin naik..haha..

cha on December 2, 2010 at 11:52 PM said...

i jauh.tolong doakan majlis berjalan lancar jelah ye :)

sk on December 3, 2010 at 11:24 AM said...

kina..
dh baca komen kina.. klu berminat dgn alas beaded tu ckp eh.. ;)

~ mizzAmy ~ on December 3, 2010 at 12:03 PM said...

amy pun tak banyak barang lagi. sebab that day pun tunang ekpress je tanpa dulang2 bagai.

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork