Contest Kesayanganku Mari Undi Top 4!!

3 days to go

Salam..

Tapi sebelum tahu senarai top 4..dah undi ke blog ni
untuk Blog baru pilihan?hehe..no 193 ye..
nak undi klik sini..really appreaciate it!

.
.
.
.
Mesti semua top 10 berdebar-debar kan..
Jangan sedih, anda masih berpeluang untuk menang..
Dengan ini, kina umumkan top 4 pulak..
Yes..keempat-empat ini akan menerima souvenir dari Beijing..
Semua dah kompem2 akan dapat hadiah..
.
.
.
CUMA..
.
.
Siapa yang akan bawa pulang RM23 untuk kategori ini..
Walaupun RM23 je..tapi siapa nak bagi free kan?hee..
Undian akan menentukan..Markah bagi setiap calon top 4 ni..
Semua hanya 80%..so dengan undian ni akan dapat lagi 20%..
Tempoh undian adalah dari hari ni 
15 Dis 2010 sekarang hingga 17 Disember 11.00 malam..

Kina akan announce pemenang bagi semua kategori..
Termasuk la referal & random..
Top 4 ni takkan tercalon/valid untuk kategori lain ye..
akan try announce pada minggu ini juga..
harap semua dapat sabar ye..;)


Drum roll sikit..
.
.
.
.
Tahniah kepada 




P/S: Cara undian : klik dekat poll nuffnang belah kanan ni ok..---->


16 lovely comments:

THE LEKAT LEKIT STORY on December 15, 2010 at 4:50 PM said...

kecundang juga akhirnya.. tahniah pd top 4 yer

K.I.N.A on December 15, 2010 at 4:57 PM said...

lekat lekit jgn sedih ye..markah u pun tinggi tau..mana tau ad rezeki utk random ye..

Khumaera Ismail on December 15, 2010 at 5:05 PM said...

cepat~!! jom undi =)

Basyirah Abd rahman on December 15, 2010 at 5:15 PM said...

waah. suda announce! tahniah kepada top4 (^__^) pasti susah hendak buat keputusan namun setelah membaca contest kesayangan mereka, nak memilih the best pun susah. hmm..akan judge yg terbaik :) walauapan, shake, lain kali boleh buat contest lagi. kui3. beli hadiah lebeh2 kat beijing. lalala

Siti Safiyyah on December 15, 2010 at 6:17 PM said...

heh, tahniah yg dapat top4! wahh siap dapat hadiah dr beijing lg..perghh :)

Nana on December 15, 2010 at 6:25 PM said...

tahniah kepada diri sendiri hehehe tahniah juga pada 3 yg lain..

meh la klik saya yek..heeeeeee

amirulez on December 15, 2010 at 7:20 PM said...

dah vote..
ingat hadiah pergi beijing..
hehe..

hasrul hassan on December 15, 2010 at 8:26 PM said...

Salam ... tahniah top 4; tahniah pada Naz yang saya tag ... :)

http://hasrulhassan.blogspot.com

.: an :. on December 15, 2010 at 9:24 PM said...

alhamdulillah...
juri: trimas byk2! insyaallah juri akan pilih yg terbaik sbgai pmnang utama =D

contestant: gudluck ea! sila doa manyak2 okay... hee...

readers: hrp2 dptlah luangkan masa mengundi kisah kami. anda baca + anda tentukan... kisah yg terbaik, k? mekacih ea!

LittLeMyRsHMaLLoW on December 16, 2010 at 2:43 AM said...

eRr~
hihi~
sye dlm senarai tOp 4 ?
sgt tak percaya...wah !
tahniah pada diri sendri dan mereka2 juga...=)
gUd Luck pada semua ! anda juga mungkin bertuah...=)

haszuraidah ishak on December 16, 2010 at 7:44 AM said...

huhuhu..samolah kite lekat lekit..agaga

tahniah buat top 4 dan good luck..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

iedayah on December 16, 2010 at 12:23 PM said...

gud luck sume yg terpilih..=)

LittleSunshine on December 16, 2010 at 1:38 PM said...

cograt kpd sesiapa yg menag..

gud lucks.

kembatolo™ on December 16, 2010 at 7:07 PM said...

gua tak sempat nak join.

miera momo chan on December 17, 2010 at 6:11 AM said...

dah vote! gud luck tuk sume top 4 ;)

qasehraihan on December 17, 2010 at 7:40 PM said...

dah undi..

saya juga dh folow awak..
jemput folow saya balik yer..
saya folower ke-506 awak..hehe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork