Kina dalam iklan pengantin!

Salam
Dup dap dup dap..lagi 3 hari 2011..
today is my mom birthday..hepi bday yang ke45 ibu!
and 3 days later will be dad's birthday..
saje je nak dekat-dekat birthday ye..

Sekarang dah tiba masa untuk kita mengejar vendor..yeay..
kina pun dah start mintak quotation from various vendors..
tapi kebanyakannya dari KL..start berkira-kira budget..

Weekend ni akan balik ke Kuantan & baru teringat!
ada pameran pengantin dekat shah alam..kan3??ala..
macam mana ni..or pegi yang pameran pengantin malaysia 7-9jan nt?

oh ye..kalau sesiapa perasan..kina ada dalam gambar promo
Pameran Pengantin Malaysia tu..haha..lawak je..
Kalau korang ada beli majalah pengantin boleh tengok..
hahaha..ok2..tahan gelak..sebelum tengok gambar ni..


Kecik je gambar..tapi nak kecoh..haha..
bukan apa, my friend datang bagitahu hey, tau tak ada gambar dalam majalah?
sorang lagi blogger siap buat post pasal kina tercapture dalam tu..
haha..mana tak gelak..

Apa-apa pun, memang berdebar menanti package-package 2011..
harap semua vendor memberi package yang menarik & berpatutan..


13 lovely comments:

Basyirah Abd rahman on December 29, 2010 at 2:18 PM said...

fiwiit..hehe.boleh mintak subsidi tuh. hahahaha.

♥♥ eija ♥♥ on December 29, 2010 at 2:20 PM said...

hehe.. wah kina dah masuk iklan hehe...

caiyok minta-minta dapat vendor yang kina cari :)

Renee Meow on December 29, 2010 at 2:22 PM said...

kina: wah pic kecik pown jadi la kan..hehe.. yeay xsabar 2011.. me oso skang ni tgh bz survey vendor2.. be careful jgn terkene mcm i lak.. huhu.. kene keraskan hati u.. haha ;)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

NISS on December 29, 2010 at 2:33 PM said...

huhuhuh..kina muke inteprem..hahah@termasuk@saje nak masuk????

sk on December 29, 2010 at 2:55 PM said...

kina, sy pon dh lame perasan sejak tgk kt blog pameran pengantin. tp mcm x sure betul ke tidak kina tuh. nnt mintak royalti sket kat diaorg eh. hahaha

Lyana MK on December 29, 2010 at 3:21 PM said...

nak signnn.. heheeheh fames amess!!

Adawiyah A.Halim on December 29, 2010 at 3:25 PM said...

kina dh jadi artis..hehe

Khumaera Ismail on December 29, 2010 at 3:36 PM said...

ya mane?? kecik ta nmpk pun..wuwuwuuuu~ tapi glamer tetap glamer ;)

mizz sue on December 29, 2010 at 4:05 PM said...

glamer ni..hihi

.::DinCma::. on December 29, 2010 at 4:08 PM said...

eh! kina ke tuu.. he3..
walaupun kecil tetap glamor;-)

ctmah on December 29, 2010 at 4:09 PM said...

salam kina, kite dh follow u :)
nk tanye ni,ada kenal sape2 tak yg pandai jahit sulam kat towel.kalau boleh area shah alam or dkt2 ctu la.kite nak buat utk hantaran kahwin nnt la

LittleSunshine on December 29, 2010 at 4:44 PM said...

wawawa..org phg famous..!!!
hhhehehehhe..kecoh jgn xkecoh..
lau liza pun nk kecoh wlpun kecik je gmbr tu.. =)

fia on December 29, 2010 at 5:15 PM said...

wah fomous lah u...

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork