Persiapan pertunangan : COWBOY

12 days to go

Salam, nampaknya bride blogger yang lain pun mengira juga..
Haha..yumie & sk bagitahu masa majlis yanie..
Best ok dapat jumpa qish, hana yorie, elya,sk & yumie..
Yang lain kina tak sempat sebab kena balik awal..
Tak sempat pun nak bergambar dgn yanie..
Encik pudin nak balik Melaka terus & mak ayah kina tunggu..
Tengahari kina pergi majlis basyirah, malam pula yanie..
Congratulation to yanie & basyirah (cosmate)..

Ha..berbalik kepada COWBOY..
menyebabkan kina rugi RM10.00 tu..
Mula-mula kina nak sewa je dulang dengan zana..
Unfortunately tarikh tu da ada orang booking..
Comel sangat cinderella pumpkin tu ok..
Its ok zana..kina yang rushing kan..

Lepas tu kina pun pergi la beli dekat semua house..
Bersama-sama mak kina..pilih yang bulat ada kaki..
1 harganya RM28.80..tapi ada diskaun 10%..

Then, pagi ni mak kina email..
Dia pergi dekat COWBOY, nak cari aksesori hiasan
dia cakap bekas yang sama harga RM18.50 je..
COWBOY adalah pasaraya kat kuantan ok..

WHAT???
Ok..rasa apa?
i hate u cowboy!haha

P/S: so buat bakal pengantin kuantan sila lah pergi COWBOY 
kalau nak beli bekas hantaran yang murah..



21 lovely comments:

mizz sue on December 6, 2010 at 9:24 AM said...

hari sabtu baru je lalu cowboy..tak singgah pun..pi kenduri kat indera mahkota pas trus pi segamat..xsempat nak jalan2 kat kuantan...emm

K.I.N.A on December 6, 2010 at 9:30 AM said...

tu la..kina dapat tau nak bertunang pun tak sempat balik kuantan lagi..so cari kat KL je..kunun2 nak pilih sendiri & bajet kat KL lagi murah la..

Syima Syaz on December 6, 2010 at 9:36 AM said...

se eloknya pas kita beli 1 benda,jgn survey lagi benda yang sama...nanti sakit hati...heheheheh

fati on December 6, 2010 at 9:36 AM said...

waaa kina pon pegi wedding yanie?
wedding hana nextweek pegi tak?

K.I.N.A on December 6, 2010 at 9:47 AM said...

@Syima Syaz betul tu syima..tp mak kina ni die gi bgtau plak..sob2..haha

K.I.N.A on December 6, 2010 at 9:48 AM said...

@fati fati pegi eh? kina tak pegi la..sedih..sbb ad opismate kawen kat perak..

fati on December 6, 2010 at 10:23 AM said...

alaaaaa.. takpe, busuk-busuk pon, wedding fati nanti kina datang ehh., dekat je ngan spa yg kina pg aritu ;)

K.I.N.A on December 6, 2010 at 10:28 AM said...

hehe..insyaAllah fati..kl dekat ng spa tu kina tau jalan..;)

iedayah on December 6, 2010 at 10:42 AM said...

adoi..rm10..terasa gak tu even rm10 beza..btw,i bru join ur contest tau dear

K.I.N.A on December 6, 2010 at 10:46 AM said...

huhu..rm10 x 7 tu dear..ok..aggap je macam xd pape berlaku..ad hikmahnye..cewah.. orite..tq dear sbb join..;)

yUmIe on December 6, 2010 at 10:48 AM said...

12days to go..hahaha

yeah counting2!!hurm lps ni sile pesan kt ibu jgn tgk dh brg2 yg dh beli kt tmpt len tau..err tp yumie pn kekdg mmg xbleh thn..even kte xmo tgk,tp ttp nk tgk gak harga kt tmpt len..hahaha

K.I.N.A on December 6, 2010 at 10:53 AM said...

haha..counting2..tu la..kl tengok pun jgn bgtau kat kina kn..kina share kat sini supaya org kat kuantan xyah susah2 datang KL..kuantan is more cheaper..

LittleSunshine on December 6, 2010 at 11:37 AM said...

comform la kina bengang..

kt temerloh pun ada cowboy mmg byk brg kawen kat situ..

ciss ingat kt kl lg murah yer..
sll kn mcm tu..bila dh beli br la terjumpa yg lg murah..dah la different byk..

xpelah Kina..sbr je la..

Cowboy oh cowboy..

luvira on December 6, 2010 at 11:38 AM said...

kina..dulu masa ira kat kuantan, selalu gak g singgah cowboy..memang murah2 harga barang dia..

jangan sedey2 ok..

K.I.N.A on December 6, 2010 at 12:19 PM said...

@LittleSunshine
hehe..sgt byk kan different..byknye la untung kedai tu amek kan..fuuu..mmg tgh control utk bersabar sbb maalhijrah ni..hehe..

K.I.N.A on December 6, 2010 at 12:20 PM said...

@luvira dulu pernah gi tp xnmpk yang mcm tu..so assume gak harga KL lagi murah..hehe..sedey sikit2 je..>_<

~ mizzAmy ~ on December 6, 2010 at 3:15 PM said...

kat kuantan je ke ada cowboy?

Dita Lolita on December 6, 2010 at 3:49 PM said...

sori sgt2.. sedey... :(

nur on December 6, 2010 at 10:12 PM said...

ingatkan apa koboi tu.. tapi memang geram bila find out barang sama hrga lagi murah kan
ALL IN ONE

masmOna on December 6, 2010 at 11:06 PM said...

kina syayang..jangan sedey2 tau. lenkali pegi survey barang kat cowboy nuh. mas tahu, cos dah survey kat nilai 3 tapi cowboy lebih murah. my fren siap penah pegi kelantan terengganu survey tp cowboy lebih murah. huhuhu =)

zati embong on June 27, 2011 at 12:28 PM said...

nmpaknya mggu ni kena g survey2 kat cowboy ni.baru pening fkir cane nk kena ke nilai.rupa2nya kat cwboy pun ada O.o

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork