Update Contest Kesayanganku : Juri & Pemarkahan

10 days to go

Salam, lagi 2 hari lagi contest ni akan tamat..
Penyertaan sangat ramai..sori tak sempat kina 
nak belek2 & update senarai peserta..

By the way, kina nak update siapa juri yang akan menghakimi..
InsyaAllah, ada 4 juri yang adil..kalau tak adil nanti kena soal
kat kubur nanti..haish..mintak dijauhi la kan..
Juri ni hanya untuk kategori kreatif ye..

JURI-JURI (setiap juri memberi 20 markah)
Kina
Pudin

PEMARKAHAN
Kreativiti sebanyak 15 markah & Ketepatan dengan tajuk 5 markah

Bila dijumlahkan dapat la per 80 markah..20 markah lagi akan diundi..
iaitu untuk top 4..means ramai la akan menjadi juri untuk top 4 tu..
Baru berkualiti dari segi kreativiti tu nanti..insyaAllah..

Bagi kategori Referal tak perlu dipersoalkan lagi..tapi pemenang bagi referal
tidak layak untuk memenangi kategori lain. (bagi chance kat orang lain eh)
Kategori random kina akan guna generator..siapa yang bertuah ye..

Hadiah akan direveal 10 . 12 . 10 (iaitu dateline) nanti..

Tinggal lagi 2 hari..Untuk submit entry di sini!


6 lovely comments:

THE LEKAT LEKIT STORY on December 8, 2010 at 6:29 PM said...

dah lama ternanti2 keputusan contest ni.. Rasa tak sabar ni.

.::DinCma::. on December 8, 2010 at 7:04 PM said...

good luck utk juri2 semua..
juga buat semua peserta yg menyertai contest nie;-)

tiefazatie on December 8, 2010 at 9:12 PM said...

owh..moga ifa n en.bebeh btuah..hihi..leh tmbh duit nk bli tiket flite jmp en.bebeh..T_T..

iedayah on December 9, 2010 at 8:26 AM said...

ok..xsbr rsnye nk tggu keputusan even kalah sklipun..hahaha..btw,kina eppy preparing..10 days 2 go...

LYA m@m@ ASYA on December 9, 2010 at 9:47 AM said...

saya pon dah sub,it penyertaan.. tp belum diterjah.. jgn lupa terjah n3 saya yer.. lambat xpe..

farahfatihah on December 9, 2010 at 10:55 AM said...

wahhh ada contest?? xtau plak....lama nye x jengah blog kawan2

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork