Pengumuman penting: Top 50 BPM, follower & nak exchange link


Salam dearies..

Attentions to all..sebelum ini blog ni 50% private la..
haha..sebab ada yang orang tak tahu, ada yang tahu..so arini..
kami buat announcement, kami tak kisah untuk expose blog ni..
sebab kami dah bertunang..he..he..he..so, kami mohon..

kalau tak suka blog ni boleh la close je..
tak payah nak bising-bising..blog ni kami yang punya..
tapi kina yang lebih bermaharajalela di sini..haha..
sesiapa yang takde blog buat la..best berblog ni..
dapat kawan yang best..sharing & loving..sukeeeeee...

For your information, blog ini,
Journey of Bride-2-Be to 11.11.11 tercalon dalam top 50
Tahu blog lain banyak yang lagi power-power..
At least ada persaingan yang sihat sambil kenal2 blogger lain..

Nak promote blog tapi tak pandai..
TAPI boleh tengok entry promotion dari kawan kina ni..

dia promote before kina promote blog untuk top 50 ni..
tak sangka sangat ada nak promotekan..baiknye..

banner ni kina bubuh kat tepi sidebar untuk 2 hari..

So, dengan follower,silent reader & kawan2 la kina nak ajak vote..
Orang kata bilangan vote boleh tengok bilangan pembaca blog..
Your vote sangat la dihargai..2 hari saja untuk vote..

Besides that terima kasih sangat dekat yang rajin komen..
Maaf kalau kina tak reply, kalau urgent email je terus ok..
24hours akan dapat balasan dari kina insyaAllah..

Sejak blog ni wujud 4 bulan lebih yang lalu..
Dah ada 1833 comments..Believe it or not..
Suka sangat baca komen-komen korang..
Follower pulak dah 524 follower.. tapi
tolak 1 la sebab kina pun follow blog ni..haha..
tapi kina sukeeeeee ok!i'm loving it!

1 lagi benda penting sangat..
Kepada follower atau yang nak exchange link..boleh komen kat bawah ni..
Bagi b2b tinggalkan link blog & nama yang nak dibubuh..
contohnya : [kina] http://our-wedding-journal.blogspot.com/
Yang bukan b2b tapi nak exchange link juga boleh..; )
kina akan letak link dekat blogger friends..
kadang-kadang kina tak perasan atau terlepas pandang kat cbox tu..
Kepada silent reader, i know u there & hope u enjoy reading our stories..

Keep in touch!

-Thank you very much-

20 lovely comments:

enaz on December 21, 2010 at 8:34 AM said...

Hye kina, i nak exchange link ngan u la... btw, congratz for ur engagement.. here my link... tq. :)

http://nurulenaz88.blogspot.com/

nYomeL on December 21, 2010 at 8:38 AM said...

congrats kina.. sudah vote! :)

Azman Roslan on December 21, 2010 at 10:05 AM said...

terima kasih atas feedback ini..

kitakesitu on December 21, 2010 at 10:25 AM said...

hi,exchange link jom

kitakesitu,
http://kitakesitu.blogspot.com/

Nur Iman on December 21, 2010 at 10:45 AM said...

dh vote..hihi.

Fifie on December 21, 2010 at 11:06 AM said...

ok kina..akak dah vote..suke baca blog kina..

cik syahira on December 21, 2010 at 11:36 AM said...

assalamualaikum kina.

tahniah! saya selalu akan sokong kamu ^_____^

zirconia on December 21, 2010 at 12:13 PM said...

dah link kina kat bloglist since follow blog nie :D

exchange link yea:

zirconia
http://zealouszirconia.blogspot.com

thanks kina :D

lovelyadibah on December 21, 2010 at 1:24 PM said...

nk xchange link gak :)

www.sweetcandyme.blogspot.com :)

tahniah dh lepas peringkat 1 :)

n a d e a on December 21, 2010 at 2:16 PM said...

exchange link jom !
frznd83.blogspot.com

mizzunderstood on December 21, 2010 at 3:01 PM said...

hi dear..nice blog..
our wedding on the same day!!:)
and our engagement pn dkt2.i'm engaged on 11.12.10!!!yeay!!congratz on ur engagement..lets exchange links..

http://myjourneythrougheverythingnice.blogspot.com

luv,
malyn

Mariana on December 21, 2010 at 4:03 PM said...

slmt bertunang...baru 3 hari ye...
da folo u...folo me back ya
dan dah link u...
link me back ya
mamaleesya
http://diarialeesya.blogspot.com

~ mizzAmy ~ on December 21, 2010 at 4:12 PM said...

will vote for u dear. semoga berjaya dlm dunia blogging. kehkehkehkeh... *mcm nak amik exam plak*

ElyaElmo on December 21, 2010 at 4:22 PM said...

Hi saya elyaa , b2b jugakkk.....link and follow laa sy yeee :D (ahaha gile gedik kan!!)

K.I.N.A on December 21, 2010 at 4:27 PM said...

elya!!!..mmg sgt gedik!!haha..

fati on December 21, 2010 at 4:46 PM said...

Kina comell!!!
sy sudah vote kamu!!
gud luck yaa!!!

qaseh elyanas on December 21, 2010 at 7:11 PM said...

hye..blogwalking :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/ nnt awk tgglkan jejak.. i follow u back :)

.::DinCma::. on December 22, 2010 at 4:50 PM said...

tahniah kina utk top 50 BPM..
i vOte for u;-)

fainie_riz on December 23, 2010 at 10:30 AM said...

hi Cik Kina,

I follow n link u

fainie_riz
http://chintaaidaiskandar.blogspot.com

nice blog gurl...congratz

K.I.N.A on December 24, 2010 at 10:53 AM said...

semua sudah dilink..tq..;)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork