Edible image chocoreo at RM2.00 only

Salam
 Peminat coklat seperti kina bagi saja coklat apa mesti suka..
Last month, kina & myfriend yang buat bisnes coklat secara part time..
Just suka-suka nak berbisnes..blog pun tak buat lagi..tak sempat..;(
Banyak terima tempahan edible image chocoreo..
Coklat yang ada biskut oreo di dalam & gambar di luar..

Contoh:
Kak wani memberi kepercayaan penuh pada kina untuk buat designnya.
Ini design yang kina buat since die nak simple & putih maroon..
After die setuju dengan design baru kina teruskan process coklat..




Next, osmet kina pula tempah edible image smiley for officematenya..
I'm loving it! Since warnanya yang ceria..memang cantik sangat..
Sayang nak makan kan..

Bagi yang berminat nak tempah dengan kina..
Nak kina design atau nak design sendiri ok saja..

   Harga edible image chocoreo RM2.00              
Harga edible image chocoreo+ribbon RM2.20
 Min Order : 20pcs

Box pun yang keemasan tau..bukan plastik biasa gtu je..
Do compare our promotional price with others..
Boleh email kalau berminat ye..thank you..



23 lovely comments:

lovelyadibah on January 17, 2011 at 8:49 PM said...

huu~..bgs2:) t leh minta tlg kina t :)

K.I.N.A on January 17, 2011 at 8:51 PM said...

dba: tlg buatkan eh?hehe..

ciksue on January 17, 2011 at 8:53 PM said...

wah..kina dah maju setapak ke hadapan..all da best to u dear..ciksu doakan yg terbaik utk kina n pudin..

K.I.N.A on January 17, 2011 at 9:01 PM said...

tq ciksue..sambil bisnes sambil bantu b2b yg lain..
eh..mmg ciksue la yg dpt tu..da terima email..;)

lovelyadibah on January 17, 2011 at 9:15 PM said...

hehehe..mestila..:)rege special utk orang comel xde k??hihi

K.I.N.A on January 17, 2011 at 9:18 PM said...

rege special utk org comel dari org comel..haha..kesimpulannye kite mmg perasan comel..hahaha

:: noremy anak rahmat :: on January 18, 2011 at 7:14 AM said...

follow & blogwalking..

meh la jenguk belog ai..

salam kenal! (^_^)

LisaLisut on January 18, 2011 at 9:24 AM said...

kina,sorry eh kalau i tanya sbb i tak berapa clear tgk gmbr.yg gmbr smiley tu sticker ke coklat gmbr smiley ek?huhu.Harga edible image chocoreo+ribbon RM2.20 dh masuk box ek?woweee

Lyana MK on January 18, 2011 at 9:32 AM said...

wah cute nie!!! heheeh!
insyallah kalo ok! nak orderrr!!

good luck kina!

K.I.N.A on January 18, 2011 at 10:33 AM said...

noremy: tq;;)

lisa: yg gambar tu sebenarnya icing..gambar yg boleh dimakan..harga rm2.20 tu termasuk kotak warna emas tu & ribbon..;).

lyana: orite dear..;)

iedayah on January 18, 2011 at 11:19 AM said...

pndi btul kina cri duit ea..=)

farahfatihah on January 18, 2011 at 11:24 AM said...

wahhh bagusnya!!!! good job!

~ mizzAmy ~ on January 18, 2011 at 11:41 AM said...

wah... sangat menarik. amy teringin nak pandai buat coklat. hehehe...

ct_cucubi on January 18, 2011 at 11:47 AM said...

coklat ni dah mkn, mmg sedap!... dan comel!.. jom tempah kat kina.. B-)

"cikkin" on January 18, 2011 at 12:06 PM said...

wahh..thniah kina..maju setapak lagi..yeayy..!!

ahul on January 18, 2011 at 12:18 PM said...

wah!! best nih... harga kat tempat lain lagi mahal laa... i nak kawin bln mac ni insyaAllah.. sgt2 berminat nak tempah... i wil email you now.. =)

LisaLisut on January 18, 2011 at 1:11 PM said...

terbaik la u pye price! i loike!

Cahaya Petunjuk on January 18, 2011 at 3:22 PM said...

kalo nak edible image tuh lebih kurang 300pcs,brapa harga ea?

K.I.N.A on January 18, 2011 at 3:46 PM said...

cahaya petunjuk..kina da email..;)

nur on January 19, 2011 at 8:53 PM said...

wah.. kina.. menariknye..

Jemput keALL IN ONE

paan yg kacak..hahaha said...

kalau nk beli 1 je bape inggit...nk muke paan...hahaha

Nadt on February 26, 2011 at 9:53 PM said...

salam..kina, nak tanya la..kat mana ek kina beli kotak yang keemasan tu.dah lama carik kotak tu nak buat isi gula2 sebagai doorgift nanti.

:: hayati :: on September 14, 2012 at 11:40 PM said...

oo icing tu bole design sendiri ek? ingtkn beli siap j..
bole x kina wt tuto ajar cara wt icing buh gmbr yg kta nk tu?..huhu

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork